AUD / INR-prisprognose Q4 2020: Er stigende tendens genoptaget igen?

Den indiske rupee og den australske dollar er begge risikovalutaer; AUD er en råvaluta, mens INR er en valuta i udvikling. Alligevel har de langsigtede fundamentaliteter været til fordel for AUD, deraf den langsigtede bullish tendens. AUD / INR toppede ved 62,50 i 2013 efter et nedbrud i INR, da underskuddet steg i Indien, men det er siden trukket tilbage siden.

Imidlertid har coronavirus-situationen øget usikkerheden enormt for hver valuta. Så selvom det grundlæggende i Australien måske er usikkert for den mellemfristede fremtid, er de ikke særlig positive for INR, hvilket var årsagen til vending i AUD / INR. Dette par handles i øjeblikket over 52, og det ser ud til, at det er på vej mod højderne nu. Spørgsmålet opstår, hvad forventes AUD / INR-prisprognosen at være?

Nuværende AUD / INR Pris: $

Seneste ændringer i AUD / INR-prisen

Periode Skift ($) Lave om %
30 dage -0,60  -1,1%
3 måneder +4.33 +8,2%
6 måneder +14,84 +28,1%
1 år +17.03 +32,2%
5 år +25.15 +47,6%

AUD / INR – Faktorer, der påvirker AUD / INR-priserne

AUD / INR handlede under 20 i begyndelsen af ​​1990’erne, men det begyndte derefter at stige konstant indtil 2013, da det nåede sit højdepunkt. Handelskrigen mellem USA og Kina hjalp dog ikke situationen for AUD. Dette var årsagen til det andet ben af ​​retrace-nedre, som blev intensiveret ved udbruddet af coronavirus i 1. kvartal i år.

Men det australske dollarindeks AXY er steget højere siden marts og klatrede omkring 17 cent, da stemningen forbedredes og overvundet den bullish vending i INR, hvilket har resulteret i en stigning på 13 cent i AUD / INR. Så dette par er tilbage på den langsigtede bullish tendens, og billedet peger på yderligere opadgående momentum, oprindeligt klatring over 55 og derefter målrettet mod 60 og hele tiden højt på 62,50.  

AUD / INR Prognose: 4. kvartal 2020 AUD / INR Prognose: 1 år AUD / INR Prognose: 3 år
Pris: $ 50

Prisdrivere: Tekniske data, COVID-19-foranstaltninger i Australien, følelser på de finansielle markeder

   

Pris: $ 50

Prisdrivere: Tekniske data, COVID-19-foranstaltninger i Australien, følelser på de finansielle markeder

  

Pris: $ 64 – 

Prisdrivere: Grundlæggende i Indien og Australien, RBI, RBA, global politik, risikosentiment

AUD / INR Live-diagram

AUD / INR   

AUD / INR-prisforudsigelse for de næste 5 år

Grundlæggende favoriserer AUD over INR 

Den australske dollar har nydt godt af den hurtige ekspansion af den kinesiske økonomi, da Dragon Nation er et hovedeksportmål for det australske råvaremarked. Dette holdt Aussie efterspurgt indtil 2013, mens den indiske rupee styrtede ned det samme år, da handelsunderskuddet nåede en højeste tid, hvilket satte INR under pres. Underskuddet er fortsat højt, da Indien er en nettoimportør, og dette har holdt INR under pres, men situationen er vendt for råvaredollar, da hovedråvarer er faldende i det sidste årti. Som et resultat er den australske dollar også faldende, og siden 2018 er situationen blevet forstærket af handelskrigen mellem USA og Kina.

Udbruddet af coronavirus gav AUD endnu et skub ned, da råvarer faldt lavere med amerikansk råolie faldende til – $ 37,50. Men råvarer og risikosentiment er forbedret siden da, hvilket har gjort Aussie bullish. I Indien er underskuddet fortsat højt, mens inflationen også er steget betydeligt siden midten af ​​sidste år og stod over 6% fra oktober 2020. Desuden har Indiens centralbank (RBI) sænket satserne i år, med forventninger om yderligere nedskæringer, da der er plads til yderligere lignende handlinger. Alt dette vil holde INR under mere pres, mens situationen for AUD er forholdsvis neutral, så det forventes, at optrenden fortsætter i AUD / INR.

Teknisk analyse – Vil MA’er skubbe AUD / INR under supporten?

 

De 200 SMA blev afholdt på trods af at de var gennemboret

Den tekniske analyse peger også på yderligere opadgående momentum for AUD / INR. Hovedtendensen er bullish, idet glidende gennemsnit har ydet støtte til dette par på det månedlige diagram siden begyndelsen af ​​2000’erne. Tendensen var ikke for stærk i løbet af ”90’erne, men den tog fart i 2000’erne og endnu mere indtil 2013. Prisen dannede en opadgående hammerlysestage i 2013, hvilket er et vendesignal, hvorefter det startede for at vende ned. Men de 20 SMA (grå) holdt som støtte indtil 2014, da den blev brudt. 100 SMA (grøn) indtog dog sin plads, og det skubbede dette par højere fra 2015 til 2018, da handelskrigen mellem USA og Kina, der skadede AUD, startede. Derefter kom coronavirus, og AUD / INR faldt til 41 og trak mere end 21 cent tilbage fra det høje på 62,50 – kun en tredjedel af værdien.

 

Ved første forsøg blev de 20 SMA afholdt på det ugentlige diagram

Imidlertid sluttede tilbageførslen lavere ved 41, og den store tilbageførsel kom derefter. AUD / INR klatrede mere end 13 cent og kom tæt på 55, men trak sig lavere tilbage i den sidste uge i september. Selvom tilbagetrækningen ser ud til at være komplet på det ugentlige diagram nu, hvor den stokastiske indikator næsten er oversolgt, og prisen hopper af 20 SMA, som er blevet til støtte. Men det månedlige diagram øverst i denne artikel er overkøbt nu, og det lavere tilbagesporingsniveau kan fortsætte ud over september, sandsynligvis indtil prisen når 100 SMA, som har fungeret som support før, nu på 50. Det er her 200 SMA ( lilla) står på det ugentlige diagram, så oddsene er, at tilbagesporet kan fortsætte indtil 50, inden den bullish tendens genoptages fuldt ud.     

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me