Bitcoin Cash Cash Prediction Q4 2020: Liittyykö BCH pian Bitcoinin nousutrendiin?

Bitcoin Cash BCH lanseerattiin hyvällä hetkellä, juuri ennen nousua vuoden 2017 viimeisellä neljänneksellä. Se aloitti elämänsä 300 dollarilla ja päätyi 4 147 dollariin saman vuoden joulukuuhun mennessä. Mutta lasku oli myös melko raivokas ensi vuonna, ja joissain kohdin [[Bitcoin]] Käteinen päätyi alle 50 dollariin, koska Bitcoin-yhteisön hyökkäykset jakautumisen vuoksi vahingoittivat sen mainetta. Tämä on pitänyt sijoittajat varovaisina BCH: sta, mikä on yksi syy siihen, miksi tämä kryptovaluutta on pysynyt muiden tärkeimpien kryptovaluuttojen takana, vaikka se onkin markkina-arvoltaan parhaimpia..

Lue viimeisin päivitys Bitcoin Cash Cash 2021 -ennuste

 

Hinta on palannut aloitushintaan ja käynyt kauppaa noin 300 dollarissa toukokuusta 2019 lähtien, mutta se jätti suuren ajan nousuun vuoden 2020 jälkipuoliskolla. Liikkuvat keskiarvot pitävät myös tämän altcoinin vaimeana, mikä ei ole hyvä merkki , mutta toivotaan, että se löytää halun työntää heidän yläpuolelleen ja liittyä nousuun, jonka olemme nähneet salamarkkinoilla suurimman osan vuodesta 2020.

 

Viimeaikaiset muutokset Bitcoin Cash -hinnassa

Aika Muuta ($) Muuta%
30 päivää +56 +22,2%
3 kuukautta +78 +33,9%
6 kuukautta +70 +29,4%
1 vuosi +133 +76%
3 vuotta -1,513 -83%

 

Bitcoin Cashiin vaikuttavat tekijät

 

Tunnelma on tärkeä tekijä kryptovaluuttamarkkinoille, joka on ollut varsin positiivinen tänä vuonna, ja myös BCH on taipuvainen mielipiteisiin. Skaalautuvuus on houkutteleva käyttäjille, koska se tekee pienistä transaktioista halvempia, mikä oli tärkein syy, miksi Bitcoin Cash poikkesi Bitcoinista vuonna 2017. Kilpailu Bitcoinin kanssa on myös tärkeä tekijä BTC: lle, ja transaktiomaksut laskevat Bitcoinille, kun taas BCH suunnittelee lisätä lohkon kokoa nopeammien tapahtumien mahdollistamiseksi ja samalla alentaa palkkioita. Suurten laitosten tai sijoittajien BCH: n mukauttaminen on toinen tekijä, joka vaikuttaa Bitcoin Cashin hintaan, kuten Paypalin pääsy peliin syyskuussa 2020.  

Bitcoin Cash -ennuste: Q4 2020 Bitcoin Cash -ennuste: 1 vuosi  Bitcoin Cash -ennuste: 3 vuotta
Hinta: 340 dollaria – 350 dollaria

Hintatekijät: Salaus tila, BCH-tunnelma, tekniset indikaattorit

                                                                                     

Hinta: 450 dollaria – 500 dollaria 

Hintatekijät: Salausmarkkinoiden ilmapiiri, salausten turvapaikan tila, Skaalautuvuuden eteneminen

                                                                  

Hinta: 1500 dollaria

Hintatekijät: Salausmarkkinatila, muu salakilpailu, negatiivinen maine

                                                                              

Bitcoin Cash Live -kaavio

BCH

 

Bitcoin Cash Cash -ennuste seuraavalle 5 vuodelle

Bitcoin Cashin viimeaikainen kehitys

Bitcoin Cash aloitti elämänsä välittömässä kilpailussa Bitcoinin kanssa, koska se oli jälkimmäisen kova haarukka. Bitcoinilla oli skaalautuvuusongelma ja se päätti kehittää erillisen todistajan SegWit2x-tapahtumia varten, mutta useat Bitcoinin haltijat eivät uskoneet, että tämä ratkaisisi tapahtuma-ajan ongelman, joten he päättivät haarautua ja luoda Bitcoin Cash. He kasvattivat lohkon kokoa 1 Mt: sta 8 Mt: ksi ja lupasivat noudattaa Satoshi Nakamoton valkoisen paperin tavoitetta.

Tämä tekee BTC: stä Bitcoinin suoran kilpailijan. Joten, Bitcoin Cashin menestymismahdollisuuksien pääelementti on, päättävätkö käyttäjät, että lohkon koon lisääminen on tehokkaampaa kuin SegWit. Tapahtumanopeus on nopeampi BCH: lle, 11 000 tapahtumaa sekunnissa TPS, ja se kasvaa edelleen, koska Bitcoin Cash pyrkii lisäämään lohkon koon 32 Mt: ksi.

Kilpailu Bitcoinin kanssa on kuitenkin johtanut hyökkäyksiin Bitcoin Cashiin, mikä on vahingoittanut sen mainetta, mikä on ollut yksi tärkeimmistä tekijöistä BCH: lle, joka ei hyötynyt viimeaikaisesta suurten kryptovaluuttojen noususta vuoden 2017 jälkipuoliskolla. Mutta tämä ei ole vielä tapahtunut. lopetti suurten sijoittajien, kuten Paypalin, tuen, joka hyväksyi BCH: n yhdessä kolmen muun suuren salauksen kanssa syyskuussa 2020. Mutta jälleen kerran BCH ei hyötynyt tuosta uutisesta. Salausmarkkinat ovat hyötyneet suuresti myös vuonna 2020 uudesta turvapaikan tilasta, mutta jälleen kerran Bitcoin Cash ei ole hyödyntänyt sitä.  

Bitcoin Cashin tekninen analyysi – pitävätkö hallintoviranomaiset BCH: n / USD vaimennettuna vai hajoavatko ne pian niiden yläpuolella?

 

BCH / USD yrittää liian kovasti rikkoa MA-yrityksiä viime aikoina

Kuten edellä mainittiin, Bitcoin Cash tuli hyvällä hetkellä juuri ennen suurta sala-valuuttojen nousua vuoden 2017 lopussa. Se nousi 300 dollarista, josta se alkoi, 4 147 dollariin saman vuoden joulukuun loppuun mennessä, mutta se laski kovasti Lyhytaikaisen hinnan kääntämisen jälkeen huhti / toukokuussa 2018 hinta laski 75 dollariin vuoden 2018 loppuun mennessä. Vuonna 2019 näimme pomppimisen, mutta nousu pysähtyi 500 dollarin tason ympärille, joka järjestettiin toisen kerran tämän vuoden helmikuussa. Lopulta 20 SMA (vihreä) myös tarttui kuukausikaavion hintaan, ja se on siitä lähtien tarjonnut vastustusta BCH / USD: lle ja pitänyt sen alhaalla.

 

 Seuraava kohde on edellinen vastus 500 dollaria, jos MA: t rikkoutuvat

Viikkokaaviosta näemme, että 20 SMA muuttui vastustuskykyiseksi Bitcoin Cashille keväällä 2018, yritettyään kääntää korkeammalle, ja se jatkoi hinnan laskemista huhtikuuhun 2019 asti, kun hinta hyppäsi sen yläpuolelle. 50 SMA (keltainen) työnsi hintaa suurimman osan vuodesta 2019, kun taas 100 SMA (vihreä) kääntyi vuorollaan vuonna 2020, ja se työntää edelleen paluumatkaa. Joten tekninen analyysi ei maalaa kirkasta kuvaa BCH / USD: lle, mutta jos hinta rikkoutuu pian sen yläpuolelle, koska se on pitänyt kiinni 100 SMA: sta viime aikoina, saatamme nähdä purkautumisen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me