Forudsigelse af Bitcoin kontantpris Q4 2020: Bliver BCH tilmeldt Bitcoin Uptrend snart?

Bitcoin Cash BCH blev lanceret på et godt tidspunkt lige før stigningen i 4. kvartal 2017. Det startede livet på $ 300 og endte på $ 4.147 inden december samme år. Men faldet var også ret voldsomt i det næste år, og på nogle punkter endte [[Bitcoin]] Cash under $ 50, da angrebene fra Bitcoin-samfundet på grund af splittelsen skadede sit omdømme. Dette har holdt investorer på vagt over for BCH, hvilket er en af ​​grundene til, at denne kryptokurrency er forblevet bag andre større kryptokurver, på trods af at den er blandt de øverste med hensyn til markedsværdi.

Læs den seneste opdatering på Bitcoin Kontantpris 2021 Prognose

 

Prisen er vendt tilbage til åbningskursen og handlede på omkring $ 300 siden maj 2019, men den gik glip af stor tid på stigningen i anden halvdel af 2020. Glidende gennemsnit holder også dette altcoin dæmpet, hvilket ikke er et godt tegn , men lad os håbe, at det finder viljen til at skubbe sig over dem og deltage i det bullish løb, som vi har set på kryptomarkedet i det meste af 2020.

 

Seneste ændringer i Bitcoin-kontantprisen

Periode Skift ($) Lave om %
30 dage +56 +22,2%
3 måneder +78 +33,9%
6 måneder +70 +29,4%
1 år +133 +76%
3 år -1.513 -83%

 

Faktorer, der påvirker Bitcoin Cash

 

Stemningen er en vigtig faktor for kryptokurrencymarkedet, hvilket har været ret positivt i år, og BCH er også tilbøjelig til stemningen. Skalerbarheden er attraktiv for brugerne, da det gør mindre transaktioner billigere, hvilket var hovedårsagen til, at Bitcoin Cash afveg fra Bitcoin i 2017. Konkurrencen med Bitcoin er også en vigtig faktor for BTC, hvor transaktionsgebyrer falder for Bitcoin, mens BCH planlægger. at øge blokstørrelsen for at muliggøre hurtigere transaktioner, samtidig med at gebyrene sænkes. Tilpasningen af ​​BCH af store institutioner eller investorer vil være en anden faktor, der vil påvirke prisen på Bitcoin Cash, såsom indgangen til Paypal til spillet i september 2020.  

Bitcoin Cash Prognose: 4. kvartal 2020 Bitcoin Cash Prognose: 1 år  Bitcoin Cash Prognose: 3 år
Pris: $ 340 – $ 350

Prisdrivere: Kryptostatus, BCH-sentiment, tekniske indikatorer

                                                                                     

Pris: $ 450 – $ 500 

Prisdrivere: Crypto-markedssentiment, Safe Haven-status for kryptoer, Skalerbarhedsprogression

                                                                  

Pris: $ 1.500

Prisdrivere: Kryptomarkedsstatus, anden kryptokonkurrence, negativt omdømme

                                                                              

Live Cash-diagram for Bitcoin Cash

BCH

 

Forudsigelse af Bitcoin kontantpris for de næste 5 år

Nyere udvikling for Bitcoin Cash

Bitcoin Cash startede sit liv i øjeblikkelig konkurrence med Bitcoin, da det var en hård gaffel for sidstnævnte. Bitcoin havde et skalerbarhedsproblem og besluttede at udvikle Segregated Witness til transaktionerne SegWit2x, men et antal Bitcoin-indehavere troede ikke, at dette ville løse transaktionstidsproblemet, så de besluttede at forkaste og oprette Bitcoin Cash. De øgede blokstørrelsen fra 1 MB til 8 MB og lovede at overholde Satoshi Nakamotos whitepaper-mål.

Dette gør BTC til en direkte konkurrent til Bitcoin. Så et hovedelement i Bitcoin Cashs potentiale for succes vil være, om brugerne beslutter, at direkte forøgelse af blokstørrelsen er mere effektiv end SegWit. Transaktionshastigheden er hurtigere for BCH ved 11.000 transaktioner pr. Sekund TPS, og den vil stige yderligere, da Bitcoin Cash sigter mod at øge blokstørrelsen til 32 MB.

Konkurrencen med Bitcoin har imidlertid ført til angreb på Bitcoin Cash, der har skadet sit omdømme, hvilket har været en af ​​de vigtigste faktorer for, at BCH ikke har haft gavn af den nylige stigning i større kryptokurver i anden halvdel af 2017. Men dette har ikke stoppede støtten fra store investorer som Paypal, som vedtog BCH sammen med tre andre store kryptoer i september 2020. Men endnu en gang havde BCH ikke gavn af den nyhed. Kryptomarkedet har også haft stor gavn af den nye sikre havnestatus i 2020, men endnu en gang har Bitcoin Cash ikke udnyttet det.  

Teknisk analyse af Bitcoin Cash – Vil MA’er holde BCH / USD dæmpet, eller bryder den snart over dem snart?

 

BCH / USD prøver for hårdt på at bryde MA’er for nylig

Som nævnt ovenfor kom Bitcoin Cash på et fantastisk tidspunkt lige før den store bølge begyndte for kryptokurver i slutningen af ​​2017. Den steg fra $ 300, hvor den begyndte, til $ 4.147 i december samme år, men den faldt hårdt ned i begyndelsen af ​​2018. Efter et kortvarigt forsøg på at vende prisen i april / maj 2018 faldt prisen til $ 75 ved udgangen af ​​2018. I 2019 så vi en hoppe, men stigningen stoppede omkring $ 500-niveauet, der blev afholdt for anden gang i februar i år. Til sidst indhentede de 20 SMA (grønne) også prisen på det månedlige diagram, og det har leveret modstand til BCH / USD siden da og holdt det nede.

 

 Det næste mål er den tidligere modstand på $ 500, hvis MA’er brydes

På det ugentlige diagram ser vi, at 20 SMA blev til modstand for Bitcoin Cash i foråret 2018 efter at have forsøgt at vende højere, og det fortsatte med at skubbe prisen ned indtil april 2019, da prisen sprang over den. 50 SMA (gul) skubbede prisen i det meste af 2019, mens 100 SMA (grøn) tog sin tur i 2020, og den skubber stadig trækkes tilbage lavere. Så den tekniske analyse tegner ikke et lyst billede for BCH / USD, men hvis prisen snart bryder over den, da den for nylig har holdt sig til 100 SMA, ser vi muligvis et breakout.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me