IOTA-prisforudsigelse til 2021: Mangler den anden bølge i Cryptos

IOTA – Prognoseoversigt

IOTA-prognose: H1 2021

Pris: $ 2,50

Prisdrivere: Kryptomarkedsstemning, IOTA-stemning, Global politik

IOTA-prognose: 1 år

Pris: 4,50 $ – 5,00 $

Prisdrivere: Globalt økonomisk opsving, Crypto-markedssentiment, Post COVID-19

IOTA-prognose: 3 år

Pris: $ 10,00 – $ 11,00

Prisdrivere: Crypto-marked, Technicals, IoT-adoption, Global politik

 

IOTA, der startede livet i 2016, har været absolut stigende i løbet af februar. Det gik glip af kryptostigningen i 2020, som tog Bitcoin over $ 20.000. Men det fangede endelig resten af ​​markedet i februar, da prisen steg fra omkring $ 0,40 til $ 1,40. Prisen trak sig tilbage under $ 1 i en kort periode den 15. februar, men skød tilbage over $ 1,70 i de følgende dage, hvilket viser, at dette bullish træk er bæredygtigt. Den 22. februar så vi endnu en dip under $ 1, men prisen sprang tilbage over $ 1,30, hvilket bekræfter den bullish bias.  

IOTA nydt enormt den kraftige stigning i markedet for kryptokurrency i 2017 og steg hurtigt fra omkring $ 0,20 til $ 5,80 inden december samme år. Prisen kom til sidst sammen med resten af ​​kryptomarkedet og handlede sidelæns i to år. Men mens resten af ​​kryptomarkedet steg i anden halvdel af 2020, fortsatte Iota med at handle inden for en rækkevidde uden at gå glip af den nylige stigning, hvilket tog Bitcoin til $ 20.000 for anden gang.

Implementeringen af ​​tingenes internet (IoT) er steget siden starten af ​​COVID-19-pandemien, men på trods af at IOTA er systemet til IoT-transaktioner, har det heller ikke haft gavn af det, hvilket rejser spørgsmål for investorer. I det mindste har glidende gennemsnit forvandlet sig fra support til modstand på større periodekort, så lad os håbe, at de vil tilbyde support til IOTA.

 

Nuværende IOTA / USD Pris: $

Seneste ændringer i IOTA-prisen

Periode Skift ($) Lave om %
1 måned +0,83 +186%
3 måneder +0,94 +225%
6 måneder +0,87 +204%
1 år +1.01 +360%
3 år -0,98 -89%

 

Faktorer, der påvirker IOTA

IOTA er en blockchain udviklet til at håndtere transaktioner mellem tilsluttede enheder i Internet of Things-systemet, der sigter mod at forbinde alle maskiner og menneskelige økonomier, hvilket muliggør øjeblikkelige automatiske betalinger. Implementeringen og udviklingen af ​​IoT vil have en indvirkning på IOTA, hvilket primært forventes at være positiv, selvom det sandsynligvis også vil have en indvirkning på længere sigt. Skalerbarhed er en positiv faktor for IOTA sammenlignet med Bitcoin, selvom den har sine egne problemer. Systemets sikkerhed er ret sårbar, hvilket har afskrækket investorer fra at henvende sig til denne kryptokurrency.

IOTA-prisforudsigelse for de næste 5 år

Seneste udvikling for IOTA / USD

IOTA, som har en markedsdækning på omkring 821 mia. $, Har haltet bag andre store kryptokurver med hensyn til en værdistigning. Mens de fleste andre kryptoer steg i H2 i 2020, var MIOTA for det meste stagnerende og øgede ikke markedsværdien, hvilket ikke er overbevisende, når det kommer til at tiltrække nye investorer. På den ene side kunne IOTA betragtes som fremtidens kryptovaluta, da IOTA er netværket til tingenes internet. De har nået aftaler om at udvide platformens værktøj blandt tilsluttede enheder med fremtrædende virksomheder som Bosch og Volkswagen.  

Men på den anden side er IOTAs kryptokurrency, MIOTA, ikke den eksklusive digitale valuta til betaling over hele netværket. Eventuelle altcoins vil blive brugt til dette, så IOTA-netværket fungerer kun som sådan, hvilket betyder ingen direkte fordel for MIOTA altcoin, selvom der er fordele ved skalerbarheden af ​​dets DAG-teknologi. Denne teknologi giver brugerne mulighed for at verificere 2 tidligere transaktioner for at foretage en ny transaktion. På IOTA-netværket er transaktioner knyttet sammen, hvilket giver hurtigere behandlingstid og lavere transaktionsgebyrer. Alligevel savnede IOTA 2020-stigningen i kryptokurver, og det faktum, at grundlæggeren og medformanden, David Sønstebø, blev tvunget til at forlade Iota Foundation efter en enstemmig bestyrelsesbeslutning i december 2020, hjælper ikke. 

IOTA Teknisk analyse – Hvor længe holder bevægelige gennemsnit?

 

 Gevinstene har været minimale på større tidsrammer 

IOTA / USD steg i slutningen af ​​2017 sammen med de fleste kryptokurver og steg til $ 5,80, men i juli 2018 havde det givet alle disse gevinster tilbage, med faldet stoppede i området omkring $ 0,10, hvor det dannede en supportzone . Denne zone er blevet den ultimative støtte. I løbet af de sidste to år gav de 20 SMA (grå) modstand, men i juli 2020 formåede prisen at stige over det glidende gennemsnit, som blev til støtte. Imidlertid har IOTA ikke været i stand til at lave nye højder siden august 2020, som nævnt ovenfor, hvilket antyder, at købere ikke har ansvaret for dette altcoin.

 Højderne bliver stadig lavere for IOTA

På det ugentlige diagram gav glidende gennemsnit også modstand i et par år, især 50 SMA (gul), som varede indtil midten af ​​sidste år, hvor prisen flyttede sig over dette niveau. Supportzonen på omkring $ 0,10 er også synlig her, mens de 20 SMA er blevet til support, og prisen handler i øjeblikket lige ved dette glidende gennemsnit. Nu er spørgsmålet, om kandidatuddannelserne bliver brudt. Hvis de er, ser vi muligvis et dyk til $ 0,10 fra omkring $ 0,30, hvor det handles nu. Hvis ikke, kan vi forvente en hoppe, selvom det sandsynligvis ikke er for højt.     

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me