IOTA-hintaennuste vuodelle 2021: Cryptosin toisen nousun puuttuminen

IOTA – Ennusteyhteenveto

IOTA-ennuste: H1 2021

Hinta: 2,50 dollaria

Hintatekijät: Salausmarkkinat, IOTA-ilmapiiri, globaali politiikka

IOTA-ennuste: 1 vuosi

Hinta: 4,50 dollaria – 5,00 dollaria

Hintatekijät: Maailmantalouden elpyminen, salausmarkkinat, Post COVID-19

IOTA-ennuste: 3 vuotta

Hinta: 10,00–11,00 dollaria

Hintatekijät: Salausmarkkinat, tekniset tuotteet, esineiden internetin käyttöönotto, globaali politiikka

 

IOTA, joka aloitti elämänsä vuonna 2016, on ollut täysin voimakas helmikuun aikana. Se menetti kokonaan salauksen nousun vuonna 2020, joka vei Bitcoinin yli 20000 dollaria. Mutta lopulta se saavutti loput markkinoista helmikuussa, kun hinta nousi noin 0,40 dollarista 1,40 dollariin. Hinta vetäytyi alle yhden dollarin hetkeksi 15. helmikuuta, mutta nousi 1,70 dollarin yläpuolelle seuraavina päivinä, mikä osoittaa, että tämä nouseva liike on kestävä. Helmikuun 22. päivänä näimme toisen pudotuksen alle 1 dollarin, mutta hinta palautui takaisin yli 1,30 dollaria, mikä vahvistaa nousevaa puolueellisuutta.  

IOTA hyötyi valtavasti kryptovaluuttamarkkinoiden noususta vuonna 2017 ja nousi nopeasti noin 0,20 dollarista 5,80 dollariin saman vuoden joulukuuhun mennessä. Hinta lopulta laski yhdessä muun salausmarkkinan kanssa ja kävi kauppaa sivuttain kahden vuoden ajan. Mutta vaikka loput salausmarkkinoista kasvoivat vuoden 2020 toisella puoliskolla, Iota jatkoi kauppaa vaihteluvälillä, menettämättä viimeaikaista nousua, joka vei Bitcoinin 20 000 dollariin toisen kerran.

Esineiden internetin (IoT) käyttöönotto on vauhdittunut COVID-19-pandemian alusta lähtien, mutta siitä huolimatta, että IOTA on IoT-tapahtumien järjestelmä, se ei ole hyötynyt siitä, mikä herättää kysymyksiä sijoittajille. Ainakin liikkuvat keskiarvot ovat muuttuneet tuesta suurempien kaavioiden vastarintaan, joten toivotaan, että ne tarjoavat tukea IOTA: lle.

 

Nykyinen IOTA / USD Hinta: $

Viimeaikaiset muutokset IOTA-hinnassa

Aika Muuta ($) Muuta%
1 kuukausi +0,83 +186%
3 kuukautta +0,94 +225%
6 kuukautta +0,87 +204%
1 vuosi +1.01 +360%
3 vuotta -0,98 -89%

 

IOTAan vaikuttavat tekijät

IOTA on lohkoketju, joka on kehitetty käsittelemään liitettyjen laitteiden välisiä tapahtumia esineiden internet -järjestelmässä. Sen tarkoituksena on yhdistää kaikki koneet ja ihmisten talous, mikä mahdollistaa välittömät automaattiset maksut. IoT: n käyttöönotolla ja kehityksellä on vaikutusta IOTAan, jonka odotetaan olevan pääosin positiivinen, vaikka sillä on todennäköisesti vaikutuksia myös pitkällä aikavälillä. Skaalautuvuus on positiivinen tekijä IOTA: lle verrattuna Bitcoiniin, vaikka sillä onkin omat ongelmansa. Järjestelmän turvallisuus on melko haavoittuva, mikä on estänyt sijoittajia kääntymästä tämän kryptovaluutan puoleen.

IOTA-hintaennuste seuraaville 5 vuodelle

Viimeaikaiset kehitykset IOTA / USD: lle

IOTA, jonka markkina-arvo on noin 821 miljardia dollaria, on ollut jäljessä muista tärkeimmistä kryptovaluutoista arvon nousun kannalta. Vaikka useimmat muut kryptot nousivat vuoden 2020 toisella vuosipuoliskolla, MIOTA oli enimmäkseen pysähtynyt eikä kasvattanut markkina-arvoa, mikä ei ole vakuuttava uusien sijoittajien houkuttelussa. Toisaalta IOTA: ta voidaan pitää tulevaisuuden kryptovaluuttana, koska IOTA on esineiden internetin verkko. He ovat päässeet sopimukseen alustan hyödyllisyyden laajentamisesta kytkettyjen laitteiden keskuudessa merkittävien yritysten, kuten Boschin ja Volkswagenin kanssa.  

Mutta toisaalta, IOTA: n kryptovaluutta, MIOTA, ei ole yksinomainen digitaalinen valuutta maksettaessa verkossa. Tähän käytetään mitä tahansa altcoineja, joten IOTA-verkko toimii vain sellaisenaan, mikä ei tarkoita mitään suoraa hyötyä MIOTA-altcoinille, vaikka sen DAG-tekniikan skaalautuvuudesta on etuja. Tämän tekniikan avulla käyttäjät voivat tarkistaa 2 aiempaa tapahtumaa uuden tapahtuman suorittamiseksi. IOTA-verkossa tapahtumat yhdistetään toisiinsa, mikä mahdollistaa nopeamman käsittelyajan ja alhaisemmat maksut. Silti IOTA jätti huomiotta vuoden 2020 salausvaluuttojen nousun, eikä se, että perustaja ja yhteispuheenjohtaja David Sønstebø joutui jättämään Iota-säätiön hallituksen yksimielisen päätöksen jälkeen joulukuussa 2020, ei auta. 

IOTA: n tekninen analyysi – kuinka kauan liukuvat keskiarvot kestävät?

 

 Voitot ovat olleet vähäisiä suuremmissa aikatauluissa 

IOTA / USD nousi vuoden 2017 lopulla yhdessä useimpien kryptovaluuttojen kanssa 5,80 dollariin, mutta heinäkuuhun 2018 mennessä se oli palauttanut kaikki nämä voitot, ja lasku pysähtyi noin 0,10 dollarin alueella, jossa se muodosti tukivyöhykkeen . Tuo alue on muuttunut lopulliseksi tueksi. Kahden viime vuoden aikana 20 SMA (harmaa) tarjosi vastarintaa, mutta heinäkuussa 2020 hinta onnistui nousemaan liikkuvan keskiarvon yläpuolelle, mikä muuttui tueksi. IOTA ei kuitenkaan ole pystynyt tekemään uusia korkeuksia elokuun 2020 jälkeen, kuten edellä mainittiin, mikä viittaa siihen, että ostajat eivät ole vastuussa tästä altcoinista.

 IOTA: n korkeudet ovat edelleen laskemassa

Viikkokaaviossa liikkuvat keskiarvot antoivat myös vastustusta muutaman vuoden ajan, etenkin 50 SMA (keltainen), joka kesti viime vuoden puoliväliin asti, jolloin hinta nousi tämän tason yläpuolelle. Noin 0,10 dollarin tukialue on myös näkyvissä, kun taas 20 SMA on muuttunut tueksi, ja hinta käy tällä hetkellä kauppaa tällä liukuvalla keskiarvolla. Nyt on kysymys siitä, onko myyntiluvat rikkoutuneet. Jos he ovat, saatamme nähdä sukelluksen 0,10 dollariin noin 0,30 dollarista, missä se käy kauppaa nyt. Jos ei, voimme odottaa palautumista, vaikka se ei todennäköisesti ole liian suuri.     

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me