Stablecoin Craze flyder til Storbritannien, opstart for at udvikle ‘Crypto Pound’

reklame Phemex

I løbet af de sidste par måneder har der været en hel del stabile møntlanceringer i USA, da investorer kræver det. En lignende efterspørgselsbølge ser ud til at starte over Atlanterhavet i Storbritannien, da en UK-baseret opstart nu har meddelt, at den vil udvikle en stabil og tokeniseret version af det britiske pund..

LBXPeg: En ny kryptokurrency knyttet til det britiske pund

En britisk opstart har annonceret planer om at lancere en ny kryptokurrency, der er knyttet til det britiske pund. London Block Exchange, der driver kryptohandler uden recept og bygger en kryptobørs og kort, meddelte, at den har modtaget tilladelse fra en ikke navngivet bankpartner til at lancere en ny kryptokurrency, der i øjeblikket kaldes LBXPeg, bakket op ved reserver af britiske pund.

En-til-en-tilsvarende ækvivalent mønt opbevares på en konto i tredjepartsbanken, der sikrer møntindehavere en sikker opbakning fra det britiske pund. LBXs administrerende direktør, Benjamin Dives, blev også citeret og sagde, at reserverne også regelmæssigt vil blive revideret af et førende revisionsfirma. Han tilføjede også, at han mener, at LBXPeg vil være den første såkaldte “stablecoin”, der er bundet til pundet.

For at citere Benjamin som dækket af nogle medier:

“Vi ville være klar til, at det første kryptopund præges i de næste 10 dage,” fortalte Dives Business Insider.

“Den primære brugssag vil være en løsning for OTC-handler på London-markedet, derefter børser fra Commonwealth, hvor de ikke har fiat-bankvirksomhed, og derefter værdipapir-tokens, der ønsker at betale udbytte i et kryptopund.”

Stablecoins er stadig en favorit blandt investorer, handlende og børser

Stablecoins skød til popularitet sidste år takket være stigningen i Tether, en kryptokurrency knyttet til dollaren. Da disse kryptovalutapriser er knyttet til virkelige aktiver, normalt dollar, spiller de en vigtig rolle i leveringen af ​​prisstabilitet i en almindelig valuta, men bevarer stadig deres interoperabilitet og digitale karakter. Derfor er de i stor efterspørgsel blandt investorer, forhandlere og børser, da de giver midlertidig beskyttelse for at afbøde kryptovalutas volatilitet..

Men langsomt ser disse ud til at være en bro mellem den traditionelle og digitale finansielle verden, da nye investorer finder trøst i at holde dem og først får forståelse, før de hopper ind i kryptoinvestering. Med stabile mønter, der stadig vokser popularitet blandt erhvervsdrivende, tilføjer disse nye investorer, der ønsker et stykke kryptokurrency, også den stigende efterspørgsel.

Efterspørgslen efter disse stablecoins er så enorm, at ifølge en rapport udgivet af kryptotegneleverandøren Blockchain, er der nu over 50 stablecoin-projekter under udvikling. Rapporten siger, at 23 stablecoins (40%) er levende, og 34 stablecoins (60%) er i fase før lanceringen.

Læs også: Decentraliseringsspøgelse begynder at hjemsøge Tvillingens stabile mønt inden dage efter lanceringen

Vedtagelse af stabile mønter

Rapporten siger også, at vedtagelsen af ​​stabile mønter har været overlegen som

”Den samlede markedsværdi af alle stablecoins er $ 3 mia. Eller 1,5% af den samlede markedsværdi af alle kryptoaktiver; Tether udgør 93% af den samlede stablecoin-markedsværdi ”

Tether (USDT) er den næstmest handlede kryptokurrency (~ 60% af den daglige BTC-handelsvolumen), og tidligere i år trådte den også ind i top 10-placeringen af ​​kryptoaktiver efter markedsværdi.

For så vidt angår notering på børser anføres det i rapporten,

”Stablecoins er på nuværende tidspunkt noteret på over 50 forskellige børser, hvor Tether har det største antal samlede individuelle børsnoteringer (mindst 46)“

“Stablecoins har haft succes med at få noteringer på større børser, med otte stablecoins (42% af levende mønter) med en eller flere Tier-1 børsnoteringer: Tether (6), TrueUSD (5), SteemDollar (4), NuBits (2) , BitBay (2), Gemini (2), Paxos (2), Numins (1), STASIS (1), HelloGold (1) ”

Med stablecoins blomstrende i USA, ville en ny aktør fra Storbritannien gøre konkurrencen sundere. At have stablecoins i forskellige valutaer vil hjælpe med at få flere mennesker til kryptos, da de ville have et stabilt husvaluta-token at satse på på kryptomarkeder.

Vil vi også have nogle stabile mønter fra Asien? Fortæl os dine synspunkter om det samme.  

For at holde styr på DeFi-opdateringer i realtid, se vores DeFi-nyhedsfeed Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me