Goldman Sachs ‘kritik af Bitcoin er faktisk Bullish News

Hver ny opfindelse i udvikling har brug for en antagonist. Og bitcoins antagonist fra 2020 har måske lige gjort sig kendt. I et lækket PowerPoint-dias kritiserede Goldman Sachs, at bitcoin ikke er en aktivklasse, og at kunder, der ikke er momentumorienterede handlende, bør overveje at investere i det. 

Mens en sådan hård kritik fra finansgiganten Goldman Sachs virker som et afskrækkende signal, forbliver kryptotroende positive over for udførelsen af ​​bitcoin eller kryptokurver generelt. Ifølge Santiment Insights, rapporten fra Goldman har antændt bred diskussion blandt kryptosamfundet, hvor det meste af indlægget griner eller bare overser dets kritik. I modsætning til den enorme paniksalg, der sandsynligvis var forårsaget af Satoshi Nakamoto, ser det ud til, at denne gang ikke mange mennesker vil købe Goldmans tale og dumpe deres bitcoins. 

Før Goldman Sachs var bitcoins største antagonist JP Morgan, hvis administrerende direktør Jamie Dimon betragtede bitcoin som “bedrageri” og at “Det er værre end tulipanpærer. Det ender ikke godt. Nogen bliver dræbt. ” Men nu vil landets største bank levere banktjenester til bitcoin-børser Gemini og Coinbase. På baggrund af dette skridt mener kritikere, at JP Morgan vil være i stand til at få en seriøs fordel over sin største konkurrent Goldman. 

Ved at blive mere åben for bitcoin er JP Morgan ikke alene. Mike McGlone, Bloombergs seniorvarestrateg, underskrev også bullish for bitcoin ved at sige, at det er en bedre godkendelse end guld: “I modsætning til kvasi-valuta brødre guld, vil højere priser ikke være et incitament til mere udbud.”

På en måde er Goldmans holdning til bitcoin ikke helt en dårlig ting, da det viste, at bitcoin har fået mere opmærksomhed blandt institutionelle investorer. For et så unikt aktiv som bitcoin er opmærksomhed såvel som anerkendelse det, der holder det gående stærkt. 

Bitcoin vinder fart!

Institutionelle investorer strømmer til bitcoin. Gråtoner har fremskyndet sit træk for at akkumulere bitcoin ved at købe mere end 1,5 gange den samlede BTC, der blev udvundet siden halvering. Hedgefondschef Paul Tudor Jones støtter direkte bitcoin og siger “Det er en stor spekulation” og “lidt over 1% af mine aktiver i bitcoin. Måske er det næsten 2. Det virker som det rigtige nummer lige nu. ”

Selv når bitcoin kaste 9% af sin værdi den 2. juni, forbliver institutionelle investorer bullish på sin langsigtede præstation. Timothy Peterson, aktivforvalter for Cane Island Alternative Advisors, kommenterede på Twitter, at “Hvis den laveste pris fremad-trend holder, vil august 2020 være sidste gang vi ser #bitcoin under $ 10.000.”

Gå med trenden 

Bexplus er en førende kryptoderivatplatform, der tilbyder 100x gearing i BTC-, ETH-, EOS-, LTC- og XRP-futureskontrakter. Intet KYC, intet depositum, forhandlere kan modtage de mest opmærksomme tjenester, inklusive 24/7 kundesupport. Bexplus tilbyder tjenester over hele verden, såsom USA, Japan, Iran, Singapore og Sudan. 

  • Lav mere BTC med volatilitet

Volatilitet er en god ting, måske den bedste ting ved bitcoin for de fleste futureshandlere. Ved at spekulere i markedsbevægelser og bruge gearing kan handlende tjene en smuk sum penge med en lille startkapital. 

For eksempel giver 100x gearet leveret af Bexplus dig mulighed for at åbne en position 100 gange mere end din oprindelige investering. Den mindste handelsvolumen for BTC / USD på Bexplus er 0,1 BTC, hvilket betyder, at du kun behøver at investere 0,001 BTC som margin. Hvis du genererer en fortjeneste på 10%, tjener du 0,01 BTC, hvilket giver dit ROI 1000% med kun 0,001 BTC-investering.

  • Gør krav på din 100% bonus

Dobbeltindskud, dobbelt overskud. Brugere kan få en 100% depositum bonus for hver indbetaling på Bexplus. Hvis du indbetaler 1 BTC, krediteres 2 BTC på din konto, og de gevinster, der er opnået med bonusen, kan trækkes tilbage. Hver bruger kan deltage i kampagnen og få op til 10 BTC-bonus. Nu kan aktive brugere få 10% rabat på deres transaktionsgebyr.  

  • Lær at handle uden at tage nogen risiko

Selvom du er nybegynder, kan du stadig tjene penge som andre veteraner! For at hjælpe begyndere med at vænne sig til gearet handel giver Bexplus hver bruger en demo-konto ved registrering. Der er 10 BTC, der kan genopfyldes på demo-kontoen, for handlende til at øve så meget som de vil. Du kan også lære at analysere markedet og bruge værktøjssættet med demo-kontoen. 

bexplus

  • Tjek markedet når som helst og hvor som helst du vil

Bexplus mobilapp er blandt de top 5 af søgeordsresultater med søgeord relateret til bitcoinhandel i 56 lande i App Annie. Denne app med fuld funktion giver dig den samme oplevelse, når du bruger en computer, kun langt mere praktisk. 

Du kan kontrollere markedet, gå ind eller lukke en handel eller deponere dine midler i den rentebærende tegnebog, hvor du vil. Bexplus mobilapp har en 24/7 markedsnotifikation, der holder dig opdateret med enhver enorm markedsbevægelse.  

Der er adgang til alle data og aktiver via alle slags enheder inklusive Windows, Macbook, Android-telefoner, iPhones og tablets. Bexplus-appen er tilgængelig på Apple App Store og Google Play.

Følg Bexplus på:

Internet side: https://www.bexplus.com/

Telegram: https://t.me/bexplusexchange

Apple App Store: https://itunes.apple.com/app/id1442189260?mt=8

Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lingxi.bexplus

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me