Top tre IEO’er at passe på i Q1

reklame Phemex

Det er svært at tro, at denne gang sidste år næsten ingen havde hørt om det oprindelige børstilbud (IEO.) I maj bevægede finansieringsmidlet, der var banebrydende af Binance Launchpad, i fuld gang, med den rivaliserende børs Bitfinex fortsatte med at blive den første $ 1 milliarder IEO. EN PwC-rapport udstedt i juni bemærkede, at IEO-vedtagelsen “stærkt accelererede”, efter at have samlet en halv milliard ud over Bitfinex-salget alene i de første fem måneder af 2019. 

Nu i 2020 er der ikke opstået nogen anden finansieringsmetode, der tilbyder alle sammenlignelige fordele til IEO. Projekter har en garanti for en vis likviditet gennem børsens brugerbase, hvilket også gør IEO-tokensalg attraktivt for investorer, der er forsigtige med at sidde fast med illikvide tokens efter ICO-nedbruddet.

Salgsdeltagere er også præ-undersøgt som udvekslingsbrugere, hvilket fjerner overholdelsesbyrden fra projektet. Udvekslinger drager også fordel af boostet til deres exchange-tokens og appellen om at opføre unikke nye projekter. 

Med denne kombination af fordele for brugere, projekter og udvekslinger er det næppe overraskende, at IEO-trenden i 2020 ikke viser tegn på at aftage. Coincodex viser over 30 IEO’er, der enten er igangværende eller kommende i skrivende stund. Her er et valg af tre, der er værd at se. 

QAN

Med Googles opnåelse af kvanteoverherredømme i slutningen af ​​2019 gjorde quantum computing et stort spring fremad. Dog kvantecomputering kunne alvorligt true blockchain-sikkerhed i fremtiden, fordi SHA-256-krypteringsstandarden, der bruges af blockchains som Bitcoin og Ethereum, er modtagelig for kvanteangreb. Dette betyder, at der kræves seriøse sikkerhedsopgraderinger eller en anden løsning inden for de næste 5-10 år, inden kvantemaskiner udvikles og vedtages yderligere. 

Så fremkomsten af QAN er rettidig. QAN er verdens første kvantebestandige smarte kontraktplatform, der bruger en post-kvantesikkerhedsvariant kendt som gitterkryptografi. Mens brugen af ​​SHA-256 gør offentlige nøgler sårbare over for et brute-force-angreb fra en kvantemaskine, er gitterkryptografi immun over for angreb fra kvantecomputere. 

QAN har også mange andre funktioner designet til at gøre det appel til virksomhedsbrugere. Det er skalerbart, kører med 1600 transaktioner i sekundet og langt mere energieffektivt end dets forgængere som Bitcoin eller Ethereum. Selvom QARK-token er det, der driver netværket, fastsætter QAN også transaktionspriser i fiat-valuta, så virksomhedsbrugere nøjagtigt kan forudsige brugen uden at være underlagt kryptovalutas volatilitet.. 

QAN IEO vil blive live på Bitbay-børsen fra 20. januar. I modsætning til mange IEO’er, hvor brugerne kun kan deltage ved hjælp af et exchange-token, vil QARK-tokens være til salg i en række forskellige fiat- og kryptokurver. 

Multichain Ventures

Multichain Ventures har eksisteret siden 2016, og i løbet af den tid har virksomheden udviklet flere blockchain-løsninger af virksomhedskvalitet. Disse inkluderer blandt andet synlighed i forsyningskæden og betalingsværktøjer til betaling af kryptokurrency. 

Betalingsløsningerne inkluderer kryptovaluta-salgssted, e-handelsintegrationer, mobile tegnebøger og kryptovaluta-ATM-integrationer til token-køb i butikken. Disse fås også som en generel pakke, der er klar til øjeblikkelig implementering som en generel pakke eller som en hvidlabel-løsning, der giver mulighed for at ommærke og licensere softwaren til en bestemt niche eller sektor. 

Tilsvarende er forsyningskædeværktøjssættet også et industriagnostisk værktøjssæt, der kan anvendes til enhver virksomhed eller sektor, der ønsker at forbedre synligheden og spore produkter i sin forsyningskæde. Disse produkter hostes også af det skalerbare og pålidelige Reli.cloud, et søsterselskab til Multichain Ventures.

Tre gange

Tre gange er en anden etableret virksomhed med erfaring inden for sit felt. Projektet sigter mod at skabe et “autonomt IT” -net af computere, der leverer lager- og computerkapacitet. Enhver applikation, der kan køre på Linux – som inkluderer alle Android-telefoner og mange IoT-enheder – kan køre på Threefold-nettet. 

Virksomheden samarbejder med store navne, selvom Hewlett Packard Enterprise måske er den mest kendte. HPE forsyner sine kunder i EMEA-regionen med tilslutning til Threefold-nettet. Kleos er en anden deltager, et 5G-teknologivirksomhed, der arbejder med Threefold for at hjælpe med at få forbindelse i sidste mile til lande med lavere indkomst. 

I år planlægger virksomheden at offentliggøre Threefold-nettet. Det har det ambitiøse mål at bringe denne løsning til en milliard mennesker inden 2025, hvilket giver hurtig og overkommelig adgang til internettet. 

Threefold Network-tokensalget starter på Liquid exchange og løber fra 20. januar til 10. februar. 

Hver af disse projekter har dristige og udfordrende mål at bringe blockchain til udbredt vedtagelse. Derfor taler det meget om IEO, at hver har valgt det som deres valgmulighed for fundraising. I modsætning til ICO, der viste sig at være en boble, der sprængte hurtigt, ser IEO ud til at have en stærk chance for at holde afstanden.

For at holde styr på DeFi-opdateringer i realtid, se vores DeFi-nyhedsfeed Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me