Dash [DASH] bærer lavere risiko for lovgivningsmæssig manglende overholdelse end Bitcoin: Dash Executive

reklame Phemex

Dash [DASH], der betragtes som en privatlivsmønt, er kommet under beskydning for sin påståede manglende overholdelse af FATFs rejsestyring. Mange børser, herunder OKEx, Coincheck og CEX.io, har allerede fjernet Dash eller overvejer at gøre det. Imidlertid har Dashs regionale manager for forretningsudvikling i regionen USA-Canada, Omar Hamwi, fastslået, at Dash er lige så kompatibel med FATFs rejsestyrke som Bitcoin i en blog på Medium. Faktisk har han endda sagt, at Dash har en lavere risiko for manglende overholdelse af regler end Bitcoin. 

Hvad er FATFs rejse regel?

FATFs rejsestyrke dikterer alle udbydere af virtuelle aktiver (VASP’er) til at dele relevante kundedata med modtagerinstitutioner. Dataene inkluderer afsenderens navn, afsenderens kontonummer, der bruges til behandling af transaktionen (f.eks. Kryptovaluta-tegnebog), afsenderens identifikationsoplysninger såsom deres adresse eller ID-kortnummer, modtagerens navn og modtagerens kontonummer, som transaktionen er behandlet til..

Er Dash i overensstemmelse med FATFs rejsestyring?

Siden meddelelsen om FATFs rejsestyring, flere børser har meddelt, at de vil fjerne Dash og andre privatlivsmønter, herunder Monero og ZCash. I september havde OKEx meddelt, at det ville fjerne Dash, men tidligere i oktober sagde det, at det gennemgik sin beslutning om at gøre det samme. Ifølge et Twitter-håndtag kan Electric Coin Company, CEX.io også fjerne listen over Dash. Coincheck havde også meddelt i maj, at det ville blive fjernet Dash, Monero, og Zcash.

Dash er dog lige så kompatibel med FATFs rejsestyrke som Bitcoin, som pr. Virksomhedsleder. Dashs regionale manager for forretningsudvikling i regionen USA-Canada, Omar Hamwi, offentliggjorde for nylig en blog på Medium, hvor han forklarede, hvordan Dash-transaktioner ikke var anonyme, og hvordan det var muligt for Dash at overholde FATFs rejsestyrke.

Bloggen fastslår, hvordan Bitcoin-netværket og Dash-netværket er helt identiske –

  1. Både Dash- og Bitcoin-netværket fungerer med det samme transaktionsregelsæt.
  2. Begge netværk er offentlige blockchains og er transaktionsdata – afsenderens adresse, modtagerens adresse og transaktionsbeløbet registreres transparent på blockchain i begge netværk.
  3. Både Bitcoin og Dash benytter valgfrit CoinJoin til at tilbyde transaktioner et bestemt niveau af privatlivets fred. Selvom CoinJoin forbedrer privatlivets aspekt af en brugers profil, giver den ikke brugeren fuldstændig anonymitet. Faktisk kan CoinJoin bruges med ethvert kryptovaluta-netværk. De teknikker, der bruges til at analysere Bitcoin-transaktioner, gælder også for Dash-netværket.

Derfor, hvis Bitcoin kan overholde FATFs rejsestyring, kan Dash også være.

Dash er ikke en “fortrolighedscentreret mønt”

Blogs forklarer, hvordan privatlivets fred og gennemsigtighed ikke er et binært, men snarere et spektrum –

”Dette spektrum inkluderer fuldstændig afskærmning af transaktioner (hvor adresser eller beløb er helt skjult fra tredjeparts observatører), valgfri afskærmning af transaktioner og fuldstændig gennemsigtige transaktioner. Det kan også omfatte “off-chain” -transaktioner og andre forbedringer, der overhovedet forhindrer tredjeparter i at observere transaktioner. “

I tilfælde af Dash er privatlivets fred en valgfri funktion – ellers er dens transaktioner som standard helt gennemsigtige som Bitcoin. Den tilføjede privatlivsfunktion er kun tilgængelig på desktop-tegnebogen. Med hensyn til CoinJoin kombinerer den flere betalinger fra flere udgivere til en enkelt transaktion eller en række transaktioner. Dette gør det vanskeligere for tredjepartsobservatører at bestemme, hvilken adresse der betales, hvilken modtager eller modtagere. CoinJoin kan bruges med enhver gennemsigtig blockchain inklusive Bitcoin, hvilket gør Dash og Bitcoin identiske med hensyn til privatlivets fred. Bloggen bemærker også, at med Bitcoins Lightning Network får bitcoin-brugere nyde anonyme transaktioner.

Bitcoin-brugere har en “off-chain” mulighed kaldet Lightning Network, som er helt anonym. Selv de noder (f.eks. Servere), der videresender transaktioner på Lightning Network, kan ikke bestemme oprindelses- eller destinationsknudepunktet for de betalinger, det ruter.

Således bærer Dash en lavere risiko for manglende overholdelse af lovgivningen end Bitcoin.

Bloggen siger videre, at Dash har indgået et samarbejde med mange virksomheder for at sikre overholdelse af FATFs retningslinjer. Dets compliance-partnere hjælper det med at opfylde rejsestyret og andre overholdelseskrav på flere måder, herunder overvågning af transaktioner, identifikation og blokering af transaktioner, der bruger mixere. Cryptocurrency har også angivet retningslinjer for VASP’er om, hvordan de kan identificere, blokere og rapportere mistænkelige Dash-transaktioner med forbedrede fortrolighedsfunktioner som brugen af ​​en mixer.

Bloggen forklarer i detaljer, hvordan Dash ikke overtræder FATFs retningslinjer og hjælper udvekslinger med at beslutte, om kryptovalutaen skal fjernes eller ej. Hvad synes du om Dashs skridt til at forklare, hvordan det er så kompatibelt som Bitcoin med FATF-rejsestyret? Del dine synspunkter med os i kommentarerne nedenfor!

For at holde styr på DeFi-opdateringer i realtid, se vores DeFi-nyhedsfeed Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me