“Bitcoinin kaltaiset riskipääomat eivät ole laillisia maksuvälineitä” – Govt. Intian julkistaa virallisen lausunnon

mainos Phemex

Tutkimusryhmämme on esittänyt Intian hallituksen viimeaikaisen kehityksen virtuaalivaluutan ja bitcoinin käytön sääntelemiseksi

Hei kaverit!

Vain tunteja sen jälkeen, kun artikkeli suurimmista intialaisista bitcoin-pörsseistä, joiden pankkisiirrot lopetettiin, tuli virukseksi, valtiovarainministeriö on antanut lausuntonsa, jossa varoitetaan ihmisiä Bitcoinin käytöstä.

Vaikka govt. Intia ei ole vielä luokitellut kryptovaluuttojen käyttöä laittomaksi, mutta se on herättänyt vakavia huolenaiheita salausvaluutoissa / virtuaalivaluutassa suoritetuista tapahtumista ja maksuista. Aikaisempi govt. Intia on esittänyt varoituksen virtuaalivaluuttojen käytöstä useita kertoja tänä vuonna.

Lausunto kuuluu-

“Intian keskuspankki on jo varoittanut riskipääomien käyttäjiä, haltijoita ja kauppiaita jo kolme kertaa joulukuussa 2013, helmikuussa 2017 ja joulukuussa 2017 mahdollisista taloudellisista, operatiivisista, oikeudellisista, asiakassuojaan ja turvallisuuteen liittyvistä riskeistä. he altistavat itsensä sijoittamalla Bitcoiniin ja / tai muihin riskipääomarahastoihin. “

Intian hallitus julkaisee lausunnon bitcoinin ja muiden virtuaalivaluuttojen tilasta

Indian Govt. kohti virtuaalivaluuttojen sääntelyä.

Ensimmäinen virallinen varoitus tuli Intian hallitukselta. Jo joulukuussa 2013, kun RBI julkaisi lehdistötiedotteen, ja tässä lehdistötiedotteessa esitettiin seuraavat päähuolenaiheet.

  • Mikään keskuspankki tai rahaviranomainen ei ole valtuuttanut riskipääomasijoitusten, mukaan lukien Bitcoins, luomista, kauppaa tai käyttöä maksuvälineenä.
  • Lehdistötiedotteessa mainittiin selvästi, että on saatu useita tiedotusvälineiden tietoja riskipääomien, mukaan lukien Bitcoins, käytöstä laittomaan ja laittomaan toimintaan useilla lainkäyttöalueilla.  
  • Vastapuolia koskevien tietojen puuttuminen tällaisissa vertaisverkossa olevissa anonyymeissä / salanimellä varustetuissa järjestelmissä saattaa altistaa käyttäjät tahattomille rahanpesun vastaisille rikkomuksille ja torjua terrorismin rahoituksen (AML / CFT) lakeja..

Voit lukea koko lehdistötiedotteete täällä.

Tämän lausunnon ansiosta suuret intialaiset salauspörssit uudistivat kehyksiä ja esittivät AML- ja KYC-standardit prosesseihinsa. Mutta tämä varotoimi otettiin käyttöön vain fiat-valuuttojen talletuksissa ja nostoissa, ei bitcoinissa tai virtuaalisissa valuutoissa.

Samaan aikaan bitcoinin hinta ja markkina-arvo nousivat uusille korkeuksille. Bitcoinin hinta nousi 1000 dollariin tammikuussa 2017, mikä johti tämän kryptovaluutan suosion ja kysynnän valtavaan kasvuun Intiassa ja muualla maailmassa.

Näiden edistysten ansiosta RBI esitti yhden uuden lehdistötiedotteen tammikuussa 2017. RBI: t julkinen julkaisu heidän verkkosivustollaan:

“Intian keskuspankki neuvoo, ettei se ole antanut lisenssiä / valtuutusta kenellekään taholle / yritykselle käyttää tällaisia ​​järjestelmiä tai käsitellä Bitcoinia tai virtuaalivaluuttaa. Sellaiset käyttäjät, haltijat, sijoittajat, kauppiaat jne., Jotka käsittelevät virtuaalivaluuttoja, tekevät niin omalla vastuullaan. “

Myöhemmissä tapahtumissa Chris Burnish (ARK: n Blockchain) julkaisi Twitterin kaavion tärkeimmistä kryptovaluuttamarkkinoista ja korosti Intian kasvavaa roolia globaaleilla markkinoilla, Intian osuus koko kaupasta oli kesäkuussa 10%.

Govt. esitti uuden lehdistötiedotteen 5. joulukuuta, jossa todettiin, että se on huolestunut bitcoinin ja muiden kryptovaluuttojen käytöstä. Tässä on linkki

Mikä on tämän lausunnon merkitys?

No, saatat kuulla joitain karkeita otsikoita tämän ministeriön tämän lausunnon julkaisemisen jälkeen. “Salakirjoituksella kaupankäynti voi johtaa rahan menetykseen” – se tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että sijoituksesi on sinun riski eikä merkitse mitään riskiä rahoillesi tai pankillesi tilit.

Tarttuvat otsikot aiheuttavat ahdistusta ja pelkoa

joka tehdään pelotella sinua. Joten ennen kuin uskot mihinkään mediahyppyyn, seuraa annettuja linkkejä ja lue Govtin virallinen lausunto. ja yritä ymmärtää Govt. nostaa.

CoinGape esittelee pian luettelon toteutettavista varotoimista ja myös mahdollisista säännöksistä, joita voidaan asettaa Intian salausvaluutoille. Pidä sitten vain kirjaa tapahtumista ja pysy ajan tasalla!

Kerro meille ajatuksesi blockchain-kursseista ja kryptovaluutasta alla olevissa kommenteissa tai lisätietoja varten kirjoita meille osoitteeseen [email protected]

Esitetty sisältö voi sisältää tekijän henkilökohtaisen mielipiteen ja on markkinaehtoinen. Tee markkinatutkimuksesi ennen sijoittamista kryptovaluuttoihin. Kirjoittaja tai julkaisu ei ole vastuussa henkilökohtaisista taloudellisista menetyksistäsi.

Jos haluat seurata DeFi-päivityksiä reaaliajassa, tutustu DeFi-uutissyötteeseemme Tässä.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me