Crypto Weekly: Libra Association underskriver charter, KuCoin annoncerer månedlige Bitcoin Futures og mere

reklame Phemex

Vigtigste højdepunkter 

  1. Vægtforeningen underskriver charter, annoncerer bestyrelsen
  2. Stablecoins stiller flere problemer end fordele – G7 Task Force Report
  3. Miami International Airport byder sin første Bitcoin-pengeautomat velkommen
  4. Kucoin annoncerer lancering af månedlige Bitcoin Futures-kontrakter på sin afledte børs KuMEX
  5. Marshalløerne bygger egen digital valuta 
  6. Media Lab erhverver Kik, ser lang sigt i Kik’s Native Token 

Libra’s To Have 21 Founding Members 

Facebook har på sit møde i Genève annonceret sine 21 stiftende medlemmer. Foreningen meddelte yderligere sin bestyrelse. Efter udgangen af ​​topbetalingsvirksomheder har Facebook endelig annonceret sit team af stiftende medlemmer. Nogle af medlemmerne inkluderer Uber, Lyft og Spotify. Holdet mødtes i Genève for at underskrive Libra Association-charteret, som styrer Vægten. Bestyrelsen vil også bestå af David Marcus, Facebooks leder for projektet, og repræsentanter fra Andreessen Horowitz, PayU, Kiva Micro-fonde og Xapo Holdings.

G7-rapport viser nedskrivninger på stablecoins

G7-taskforce har endelig frigivet sin rapport. Sidstnævnte fremhæver manglerne i de gældende grænseoverskridende betalingssystemer. Styrken er dog stadig forsigtig, hvis stablecoins vil være i stand til at løse det samme på grund af deres operationelle udfordringer. Rapporten hævder, at vedtagelsen af ​​globale stablecoins er usikker, og det samme vil udfordre den finansielle stabilitet og det internationale monetære system. Uanset deres størrelse vil de også udgøre en risiko for indsatsen mod hvidvaskning af penge på tværs af stater og vil hindre skatteoverholdelse og forbrugeroplysningsbeskyttelse.

Desuden hævder taskforce, at G7-nationer ikke tillader nogen lancering af en stablecoin uden først at sikre udfordringerne og risiciene. Rapporten foragtede først kryptokurverne og sagde, at de ikke har leveret et attraktivt betalingsmiddel eller opbevaring af værdi. Mens taskforce overvejede stablecoins som et betalingsmiddel eller værdiopbevaring, mener førstnævnte, at ulemperne opvejer fordelene. Ifølge rapporten vil lanceringen af ​​det samme være en trussel mod den globale finansielle stabilitet og det monetære system.

Gør nu Bitcoin-transaktioner i Miami International Airport 

Miami International Airport (MIA) hilste denne uge velkommen til sin første Bitcoin Automated Teller Machine (ATM). Meddelelsen blev foretaget af Bitstop, som er et Miami-baseret bitcoin-teknologiselskab. Installationen af ​​en bitcoin-pengeautomat i Miami International Airport vil hjælpe med lettere udveksling af kontanter til bitcoin for rejsende. Lufthavnen har Bitcoin-pengeautomaten installeret i den centrale hal G ved siden af ​​Gate 16. I henhold til statistikker om Coin ATM-radar huser USA i øjeblikket mere end 3700 bitcoin-pengeautomater af de samlede 5.756 i 75 lande fordelt på 5 kontinenter.

KuCoin annoncerer Bitcoin månedlige futureskontrakter

Futuresplatformen, KuMEX fra den populære kryptovalutaudveksling, har Kucoin meddelt, at den har til hensigt at starte månedlige bitcoin-kontrakter om få uger. Ifølge en opdatering, der er gået op på deres officielle Twitter-konto, afslørede futuresplatformen, at deres grundlægger, Michael Gan, der talte ved blockchain life 2019-begivenheden i Moskva, afslørede de oplysninger, at KuMEX snart vil lancere månedlige bitcoin-kontrakter. Nyheden kommer efter en officiel meddelelse fra Kucoin om, at børsen har revideret sit børscenter. I henhold til meddelelsen foretog revisionen store ændringer på platformen langs grundlæggende linjer som markeder, platformvisning og handelsfunktioner som ordrer og ordrebøger.

Marshall Island skal udrulle sin egen digitale valuta 

Marshalløerne i et forsøg på at bevæge sig væk fra traditionelle betalingskanaler og få autonomi arbejder efter sigende på sin egen digitale valuta. Den seneste til at deltage i initiativet er Wales. Sidstnævnte har en tro på, at det at have sin egen digitale valuta vil være til stor hjælp og være til stor gavn for lokale virksomheder. Desuden kunne den digitale valuta give den en mere adskilt identitet, især i betragtning af den forestående Brexit.

Media Lab erhverver Kik, vil fortsætte med at arbejde på Kin Token 

MediaLab, et Santa Monica-holdingselskab, har afsluttet en aftale med Kik Interactive om at erhverve Kik-messaging-platformen. Desuden sagde førstnævnte, at det ser et langsigtet potentiale i token-projektet og vil fortsætte arbejdet med Kin med Kik-grundlægger og CEO Ted Livingston. MediaLabs fremhævede også sine planer om at udrydde spambots og uønskede meddelelser. Dette vil igen gøre appen hurtigere og mere pålidelig og reducere antallet af fejl.

For at holde styr på DeFi-opdateringer i realtid, se vores DeFi-nyhedsfeed Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me