I dag i krypto: Coinbase-filer til en børsintroduktion | Centralbanker Se Bahamas Sanddollar Live | Jefferies aktiehoved skærer eksponering i guld for at investere i BTC

reklame Phemex

Markedet for kryptokurrency fortsætter med at gå stærkt efter torsdagens actionfyldte rally i Bitcoin (BTC) og Ethereum (ETH). Da disse to kryptokæmper tager en øjeblikkelig pause og konsoliderer sig, har XRP taget afgiften, der stiger 5,7% og handler til $ 0,59 ved pressetid.

Derudover har der været anden interessant udvikling, da institutionelle aktioner fortsætter fremad. Her er de tre bedste historier i dag i Crypto.

  • Crypto Exchange Coinbase-filer til en børsintroduktion med US SEC.
  • Centralbanker følger nøje udviklingen, da Bahamas udruller sin egen digitale valuta ‘Sand Dollar’
  • Christopher Woods, aktieleder hos Jefferies trimmer sin guldeksponering til fordel for Bitcoin (BTC)

Coinbase-filer til en børsintroduktion hos U.S. SEC

Tidligere i dag indsendte cryptocurrency-udveksling Coinbase udkast til registrering til den amerikanske Securities and Exchange Commission (SEC) for en første offentlig udbud. Meddelelsen kommer lige på et tidspunkt, hvor Bitcoin (BTC) har smadret forbi nye poster hver dag.

Coinbase blev lanceret i 2012 og har nu over 35 millioner mennesker i 100 lande, der handler med krypto. Børsen har mere end 300 milliarder dollars i samlede handlede mængder med aktiver på mere end 25 milliarder dollars på platformen. Ifølge Messari-forsker Mira Christanto kan Coinbase søge en værdiansættelse hvor som helst tæt på $ 28 mia.

Efter Coinbases IPO-meddelelse værdsætter vi virksomheden til 28 milliarder dollars. Coinbase er en af ​​de mest fremtrædende børser med 1 milliard dollars dagligt volumen i 20. december.

Tjek vores model og rediger den til dine egne antagelser. https://t.co/BQeSAxUd5j

– Mira Christanto (@asiahodl) 18. december 2020

Messaris forudsigelse af Coinbase-værdiansættelser kommer i betragtning af alle faktorer som forvaringsgebyrer, handelsgebyrer og andre kriterier. Nå, hvis værdiansættelserne viser sig at være sande, kan dette være en af ​​de største børsintroduktioner, der slår tekniske og finansielle giganter som Visa og Facebook.

Centralbanker holder nøje øje med udviklingen, mens Bahamas sanddollar går live

Bahamas centralbank digital valuta (CBDC) Sand Dollar er nu live, da hele befolkningen på 390.000 kan bruge den til at foretage betalinger over hele landet. Transaktion for Sand Dollar sker via en indbygget applikation. Tale til Reuters forklarede Dawn Sands, ejer af NRG – en café i Nassau – førstehåndsoplevelsen af ​​at bruge Sanddollar. Sands sagde:

”Det er øjeblikkeligt – jeg får en besked, og den er modtaget. Når folk bliver komfortable og uddannede, tror jeg, det bliver stort. ”

Mens Bahamas er et meget lille land, antyder Reuters-rapporten, at verdens største centralbanker nøje overvåger denne udvikling. Dette inkluderer den amerikanske Federal Reserve, Bank of England, Den Europæiske Centralbank og People’s Bank of China (PBoC). Alle centralbankerne har arbejdet med CBDC i forskellige skalaer.

Udrulningen af ​​Sand Dollar fra Bahamas tilbyder centralbanker den nødvendige indsigt i, hvordan CBDC’er kan fungere i virkeligheden lige fra opstart af brugere til at hjælpe virksomheder med at skære ned på transaktionsomkostninger. Philip Middleton, næstformand for OMFIF’s centralbank-tænketank i London sagde:

”Alle er interesserede i det – det er uden tvivl det første skridt. Hvis jeg leder efter erfaringer med de store drenge, er det hele uddannelsesstykket – hvis dette er vellykket, hvordan har du overbevist befolkningen om at bruge dette? ”

Nedenfor er et interessant diagram over, hvordan og på hvilket tidspunkt de globale centralbanker arbejder på CBDC.

Hilsen: Reuters

Christopher Woods, aktieleder hos Jefferies trimmer sin guldeksponering til fordel for Bitcoin (BTC)

Christopher Wood, global chef for kapitalstrategi hos Jefferies slutter sig til ‘Bitcoin-over-Gold’ samfundet. I sin eneste globale portefølje af USD-denominerede pensionsfonde har Woods trimmet sin eksponering for guld, samtidig med at han øger eksponeringen for Bitcoin. I sin ugentlige note til investorer, GREED & frygt, Woods skriver:

”Vægten på 50 procent i fysisk guldmarked i porteføljen reduceres for første gang i flere år med fem procentpoint med de penge, der investeres i Bitcoin. Hvis der er en stor nedgang i bitcoin fra det nuværende niveau, efter den historiske breakout over $ 20.000-niveauet, er hensigten at tilføje til denne position ”.

Flere og flere institutionelle giganter er opvarmet til BTC i nyere tid. Tidligere sagde JPMorgan, at guld kan lide i årevis på grund af Bitcoin. Imidlertid trods denne opfattelse sagde Wall Street-giganten Goldman Sachs, at Bitcoin ikke er nogen trussel mod guld.

For at holde styr på DeFi-opdateringer i realtid, se vores DeFi-nyhedsfeed Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me