AUD / USD overtræder nedadgående trendlinie – En hurtig handelsplan

Under onsdagens asiatiske handelssession kunne AUD / USD-valutaparet ikke stoppe sin tabende stribe på den tidlige dag og ramte det intradag lave på godt under niveauet 0,7100, hovedsagelig på grund af styrken af ​​den brede amerikanske dollar, bakket op af Trumps sejr i Florida, som øjeblikkeligt gav en ganske god løft for den amerikanske dollar og skubbede AUD / USD-valutaparet under 0,7100-niveauet. Bortset fra dette har den igangværende usikkerhed over en mulig forsinkelse i resultatet af det amerikanske valg dæmpet investorernes appetit på aktiver, der opfattes som mere risikofyldte, som den australske dollar, og bidraget til faldet i valutaparet.

På den anden side kunne de optimistiske australske data, der viste, at Australiens detailsalg faldt 1,1% MoM i september mod -1,5% forventet, ikke give nogen meningsfuld støtte til den australske dollar, hvilket igen resulterede i en forlængelse af den faldende streak for AUD / USD. Bortset fra dette kan den baisse tone omkring valutaparet også være forbundet med den fortsatte frygt for stigende antal COVID-19 tilfælde i USA, Europa og nogle større asiatiske lande. Dette fremmer fortsat bekymring over økonomisk genopretning og har skubbet investorerne mod aktiver i sikre havne. Tværtimod gav de positive kinesiske tjenester PMI-numre en vis udsættelse for AUD-valutaen, og dette er blevet en nøglefaktor, der hjælper med at begrænse dybere tab i valutaparet. AUD / USD-valutaparet handles i øjeblikket til 0,7116 og konsolideres i intervallet mellem 0,7050 og 0,7220.

Markedshandelsstemningen har dog været domineret af amerikanske valgresultater siden dagen startede, hvilket har tempereret investorernes lyst til den australske dollar, der opfattes som mere risikofyldt, og bidraget til faldet i valutaparet. I henhold til den seneste rapport er sandsynligheden for, at Trump vinder anden periode, blevet øget i løbet af de sidste par timer, hvilket igen har tvunget markederne til at prissætte udsigten til en let sejr for den demokratiske præsidentkandidat Joe Biden, og jo større finanspolitisk stimuleringspakke, der forventedes at komme med den. Omvendt har den demokratiske kandidat Joe Biden vundet i Arizona, hvilket øger sandsynligheden for en blå bølge i den amerikanske kongres. Men optællingen af ​​stemmerne fortsætter i flere dage, hvilket fortsat vil skabe usikkerhed.

Som et resultat formåede den brede amerikanske dollar at beholde sine gevinster hele dagen, da de handlende stadig jublede præsident Donald Trumps sejr i Florida. Men budtonen omkring green-haven synes at være steget som reaktion på, at væddemålsmarkeder har præsident Trump som favorit til at vinde valget. Gevinsterne i den amerikanske dollar synes imidlertid at være ret upåvirket af den risiko-på-markedssentiment. Greenbanks gevinster er således blevet en nøglefaktor, der holder valutaparet under pres. I mellemtiden er US Dollar Index, der sporer greenback mod en kurv med andre valutaer, steget til 93.898.

Andetsteds blev tabene i valutaparet styrket yderligere af den igangværende frygt for stigende antal COVID-19 tilfælde i USA, Europa og nogle af de bemærkelsesværdige asiatiske nationer, der løbende fremmer bekymringer over økonomisk opsving og bidrager derfor til tabene for dette valutapar. Det er værd at minde om, at Europa pålægger restriktioner for lock-down-låsninger midt i et stigende antal coronavirus-tilfælde. Bortset fra dette, indfører Storbritannien, som er en af ​​Europas største økonomier, også lockdown-begrænsninger, mens Belgien er vendt tilbage til en landsdækkende lockdown. I mellemtiden steg det sammensatte outputindeks fra 54,5 i september til 55,7 i oktober.

Tværtimod er den australske dollar lidt imponeret over de positive kinesiske PMI-tal, der viser, at Kinas Caixin Services PMI på 56,8 slog estimaterne i oktober. På datafronten kom Kinas PMI for Caixin-tjenester for oktober ind på 56,8 mod de foregående 54,8, hvilket indikerer, at væksten målt i forretningsaktiviteter er forbedret på grund af en stærkere klientefterspørgsel.

På tværs af dammen kunne de optimistiske australske data ikke give nogen meningsfuld støtte til den australske dollar. Australiens forbrug, som repræsenteret af detailsalg, faldt mindre end forventet i september måned. På datafronten kom detailsalget ind på -1,1% måned-til-måned (MoM) mod den forventede -1,5%. Kvartalsvis steg tallene for 3. kvartal (3. kvartal) over estimatet -6% og det foregående -3,4% til + 6,5% QoQ.

I mangel af større data / begivenheder på dagen vil markedshandlerne holde øje med det kontinuerlige drama omkring det amerikanske valg og opdateringer om den amerikanske stimuluspakke. I mellemtiden vil risikokatalysatorerne som geopolitik, coronavirus-elendighed og Brexit også være nøglen til at holde øje med ny retning.

Daglig support og modstand

S 1 0,6829

S 2 0,6976

S 3 0,707

Pivot Point 0.7122

R 1 0,7217

R 2 0,7269

R 3 0,7416 AUD / USD fortsætter med at handle sidelæns med øjeblikkelig modstand på 0,7140 niveau sammen med et supportområde på 0,7065. Den bullish breakout på 0.7140 niveau kunne udvide købstendensen indtil 0.7206 niveauet; omvendt kan det bearish breakout på 0,7065-niveau føre salgsforstyrrelsen til 0,6994. I mellemtiden forbliver alle øjne rettet mod resultatet af det amerikanske valg. Held og lykke!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me