AUD / USD rikkoo alaspäin suuntautuvaa trendilinjaa – pikakauppasuunnitelma

Keskiviikkona pidetyssä Aasian kaupankäynnin aikana AUD / USD-valuuttapari ei onnistunut pysäyttämään alkuaikojen tappiosarjaansa ja lyö päivänsisäisen matalan, selvästi alle 0,7100-tason, pääasiassa Yhdysvaltain laajapohjaisen dollarin vahvuuden takia, jota tukee Trumpin voitto Floridassa, mikä tarjosi heti varsin hyvän nousun Yhdysvaltain dollarille ja työnsi AUD / USD-valuuttaparin alle 0,7100-tason. Tämän lisäksi jatkuva epävarmuus Yhdysvaltojen vaalien lopputuloksen mahdollisesta viivästymisestä on lieventänyt sijoittajien halukkuutta riskialttiimpina pidettyihin varoihin, kuten Australian dollariin, ja myötävaikuttanut valuuttaparin laskuun..

Toisaalta myönteiset Australian tiedot, jotka osoittivat, että Australian vähittäismyynti laski syyskuussa 1,1% MoM verrattuna odotettuun -1,5%, eivät antaneet mitään merkityksellistä tukea Australian dollarille, mikä puolestaan ​​johti laskuun AUD / USD-putki. Tämän lisäksi valuuttaparia ympäröivä laskeva sävy voi liittyä myös Yhdysvaltain, Euroopan ja joidenkin Aasian suurten maiden COVID-19-tapausten määrän lisääntymiseen. Tämä lisää edelleen huolta talouden elpymisestä ja on ajanut sijoittajia kohti turvasatamia. Päinvastoin, hyvät kiinalaiset palvelujen PMI-numerot antoivat jonkin verran palautetta AUD-valuutalle, ja tästä on tullut keskeinen tekijä, joka auttaa rajoittamaan syvempiä tappioita valuuttaparissa. AUD / USD-valuuttapari on tällä hetkellä kaupankäynnin kohteena 0,7116 ja vakiintumassa välillä 0,7050 ja 0,7220.

Markkinoiden kaupankäynnin tunnetta ovat kuitenkin hallinneet Yhdysvaltain vaalitulokset alusta lähtien, mikä on lieventänyt sijoittajien kiinnostusta riskialttiimpana pidettyyn Australian dollariin ja myötävaikuttanut valuuttaparin laskuun. Viimeisimmän raportin mukaan todennäköisyyksiä Trumpin toisen kauden voittamisesta on lisätty parin viime tunnin aikana, mikä puolestaan ​​on pakottanut markkinat hinnoittelemaan mahdollisuuden voittaa helposti demokraattinen presidenttiehdokas Joe Biden ja suurempi julkisen talouden elvytyspaketin, jonka sen odotettiin tulevan. Päinvastoin, demokraattiehdokas Joe Biden on voittanut Arizonassa, mikä lisää sinisen aallon todennäköisyyttä Yhdysvaltain kongressissa. Ääntenlaskenta jatkuu kuitenkin useita päiviä, mikä lisää epävarmuutta.

Tämän seurauksena laajapohjainen Yhdysvaltain dollari onnistui pitämään voittonsa koko päivän, koska kauppiaat kannattivat edelleen presidentti Donald Trumpin voittoa Floridassa. Mutta turvapaikan paluun ympärillä oleva tarjouskilpailu näyttää kasvaneen vastauksena vedonlyöntimarkkinoille, joissa presidentti Trump on suosikki vaalien voittamiseksi. USA: n dollarin voitot eivät kuitenkaan vaikuta riskialttiiden markkinoiden vaikutelmasta. Siksi dollarin voitoista on tullut keskeinen tekijä, joka pitää valuuttaparin paineen alla. Samaan aikaan Yhdysvaltain dollari-indeksi, joka seuraa dollarin palautusta muiden valuuttojen koriin nähden, on noussut 93.898: een.

Muualla valuuttaparin tappioita vahvisti edelleen Yhdysvaltain, Euroopan ja eräiden merkittävien Aasian maiden jatkuva pelko COVID-19-tapausten määrän lisääntymisestä, mikä lisää jatkuvasti huolta talouden elpymisestä. tämän valuuttaparin tappiot. On syytä muistaa, että Eurooppa asettaa takaisinkytkentärajoituksia koronavirustapausten kasvavan määrän keskellä. Tämän lisäksi Yhdistynyt kuningaskunta, joka on yksi Euroopan suurimmista talouksista, asettaa lukitusrajoituksia, kun taas Belgia on palannut valtakunnalliseen lukkoon. Samaan aikaan komposiittituotantoindeksi nousi syyskuun 54,5: stä lokakuun 55,7: ään.

Päinvastoin, Australian dollariin eivät juurikaan vaikuta hyvät kiinalaiset palvelujen PMI-numerot, jotka osoittavat, että Kiinan Caixin Services -liiketoiminta-alue oli 56,8 korkeampi kuin lokakuussa. Datasarjassa Kiinan Caixin-palvelujen PMI oli lokakuussa 56,8 edelliseen 54,8: een nähden, mikä osoittaa, että liiketoiminnan kasvu on parantunut vahvemman asiakaskysynnän keskellä.

Lammen toisella puolella vilkkaat australialaiset tiedot eivät antaneet mitään merkityksellistä tukea Australian dollarille. Australian kulutus vähittäismyynnin edustaessa laski odotettua vähemmän syyskuussa. Datan osalta vähittäismyynti oli -1,1% kuukausi (MoM) verrattuna odotettuun -1,5%. Neljännesvuosittain kolmannen vuosineljänneksen (Q3) luvut nousivat ennusteen -6% ja edellisen -3,4% edelliseen vuoteen verrattuna + 6,5% QoQ.

Jos päivältä ei ole merkittäviä tietoja / tapahtumia, markkinakauppiaat pitävät katseensa Yhdysvaltain vaaleja ympäröivään jatkuvaan draamaan ja päivityksiin Yhdysvaltain elvytyspaketista. Sillä välin myös riskikatalyytit, kuten geopolitiikka, koronavirus-ongelmat ja Brexit, ovat avainasemassa uuden suunnan seuraamiseksi..

Päivittäinen tuki ja vastarinta

S 1 0,6829

S 2 0,6976

S 3 0,707

Kääntöpiste 0,7122

R 1 0,7217

R 2 0,7269

AUD 3 / USD jatkaa kaupankäyntiä sivuttain kohdaten välittömän vastarinnan 0,7140: n tasolla ja tukialueen 0,7065. Nouseva kasvu 0,7140: n tasolla voisi pidentää ostotrendiä tasolle 0,7206; päinvastoin laskeva 0,7065-tason purkautuminen saattaa ajaa myyntiarvon 0,6994: ään. Samaan aikaan kaikki katseet pysyvät Yhdysvaltain vaalien tuloksessa. Onnea!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me