Forex-signaler Amerikansk session Kort, 12. december – Markeder, der stadig handler med FED og UK-valg, da ECB og SNB ikke tilbød noget nyt i dag

Denne uges markeder har været temmelig stille med en bias mod sikre havne, hvilket viser let usikkerhed blandt de handlende. Det er et resultat af den øredøvende tavshed fra USA og Kina om handel, mens nogle handlende forventede, at fase 1-aftalen ville blive live i morgen, som Bloomberg foreslog. Der er stadig tid til i morgen, men de handlende er stadig forsigtige. De venter også på, at større centralbanker holder deres møde i midten af ​​ugen. FED holdt renten uændret i går, men formand Powell sagde, at de ikke begynder at hæve renterne, før de ser konstant inflation. Det kan tage noget tid, så USD blev bearish efter det og fortsætter med at forblive bearish i dag.

I dag holdt den schweiziske nationalbank også deres møde inden Den Europæiske Centralbank. De tilbød ikke noget nyt, og de truede ikke med intervention i CHF, hvilket ville have induceret en vis volatilitet, så ingen prishandling fra dem. En lignende situation skete i euroen efter ECB-mødet og pressekonferencen. Den nye præsident Christine Lagarde sagde også det inflationen skal være tæt på 2% for dem at overveje at afslutte QE-programmet og øge renten. Derudover er markederne også fokuseret på det britiske valg, så indtil resultaterne begynder at komme ud, vil markederne forblive temmelig stille.

Den europæiske session

 • Eurozonens industrielle produktion i oktober – Industriproduktionen i oktober var på -0,5% mod -0,5% forventet. Prior lå på + 0,1%, men blev revideret lavere til -0,1%. Industriel produktion WDA YoY camre lidt bedre end forventet på -2,2% mod -2,4% forventet. Den foregående måned var -1,7%, men blev revideret til -1,8%.
 • SNB’s Jordan taler – SNB-formanden Jordan sagde efter mødet, at den schweiziske inflation ville blive negativ, hvis vi strammede pengepolitikken. De schweiziske økonomiske forhold taler for en fortsættelse af den nuværende pengepolitik, renteforskellen er fortsat en meget vigtig faktor for valutakurser. Derfor skal vi tage internationale forhold i betragtning. Negative satser forbliver så længe det er nødvendigt. Vi har ingen interesse i at holde negative renter, hvis de ikke er nødvendige, og vil ændre den politiske holdning, hvis inflationsudsigterne ændres.
 • ECB-satsbeslutning – ECB holdt sine forventede renter som forventet på 0,0% og indlånsrenter på -0,50%. Erklæringen siger, at renterne skal forblive på nuværende eller lavere niveauer, indtil inflationsudsigterne konvergerer robust til et niveau, der er tilstrækkeligt tæt på, men under 2%. Nå, det kommer til at være en lang tid indtil da, hvilket skal holde euroen bearish. Obligationskøb fortsætter indtil kort før renterne hæves. ECB forventer, at QE kører så længe det er nødvendigt for at styrke rummets imødekommende virkning.

Den amerikanske session

 • Den Europæiske Centralbanks pressekonference – Den nye ECB-præsident Lagarde sagde, at nogle indledende tegn på stabilisering i vækstafmatning. Indgående data peger på fortsat dæmpet inflationspres. Meget imødekommende politik er stadig nødvendig. Vi er klar til at justere alle instrumenter efter behov. Lettere lånevilkår for virksomheder og husholdninger vil støtte euroområdets ekspansion, den løbende opbygning af det indenlandske prispres og dermed den robuste konvergens af inflationen til vores mellemfristede mål. 
 • ECB reviderer vækst- og inflationsprognoser – Den Europæiske Centralbank frigav revisionerne for BNP-vækst og inflation for dette år og 2020. Vækstprognoser fra ECB:
 • 2019 1,2% versus 1,1% tidligere
 • 2020 1,1% mod 1,2% tidligere
 • 2021 1,4% mod 1,4% tidligere
 • 2020 1,4% (første prognose for 2022)
 • US PPPI-rapport – Rapporten om producentprisindeks (PPI) fra USA blev frigivet for et stykke tid siden, hvor overskriften PPI manglede forventninger på 0,2% og i stedet faldt med 0,2% efter en stigning på 0,3% i sidste måned. Core PPi savnede også forventningerne på 0,2% og faldt fladt til 0,0%.
 • Trades in Sight

  Bullish AUD / USD

  • Tendensen har været bullish i cirka 2 måneder
  • Tilbagetrækningens nederste del er komplet
  • 100 SMA gav solid støtte på H4-diagrammet
  • Det bullish reverserende mønster fungerede godt

  Købere kom ind på 100 SMA i dag

  AUD / USD foretog en bullish vending i begyndelsen af ​​oktober, der lignede en anden højere sporing, før sælgere skubbede længere ned. Sælgerne kom tilbage og vendte prisen lavere, men de kunne ikke lave nye nedture i november, hvilket betyder, at tendensen stadig er bullish. Dette par trak sig tilbage lavere tidligere i denne uge, men tilbagegangen stoppede lige ved 100 SMA (grøn), der blev til solid understøttelse af dette par. Et bullish omvendt diagram mønster dannet over det med et par doji / hammer lysestager, og det omvendte skete efter det. nu er købere i kontrol igen.

  Afslutningsvis

  Så markederne er alle fokuseret på britiske valg nu, men prishandling fra FEDs kommentarer i går er også spildt i dag, da USD fortsætter med at falde. SNB og ECB sagde også, at de ikke vil tænke på stigningstakster, før inflationen stiger, hvilket vil tage lang tid, men handlende forventede dette fra dem, så euroen og CHF har ikke reageret.

   

  Mike Owergreen Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me