Forex-signaalit Yhdysvaltain istuntoseloste, 12. joulukuuta – Markkinat edelleen kaupankäynnissä FED- ja UK-vaaleissa, koska EKP ja SNB eivät tarjonneet mitään uutta tänään

Tämän viikon markkinat ovat olleet melko hiljaisia, ja he ovat suhtautuneet turvapaikkoihin, mikä osoittaa vähäistä epävarmuutta kauppiaiden keskuudessa. Tämä on seurausta Yhdysvaltojen ja Kiinan kuurovaikuttavasta hiljaisuudesta kaupassa, kun taas jotkut kauppiaat odottivat ensimmäisen vaiheen sopimuksen alkavan huomenna, kuten Bloomberg ehdotti. Huomenna on vielä aikaa, mutta kauppiaat ovat edelleen varovaisia. He odottavat myös suurten keskuspankkien pitävän kokouksensa tämän viikon puolivälissä. FED: n korot pysyivät muuttumattomina eilen, mutta puheenjohtaja Powell sanoi, että he eivät aloita korotusta ennen kuin he näkevät jatkuvan inflaation. Se voi viedä jonkin aikaa, joten USD kääntyi laskuun sen jälkeen ja pysyy edelleen laskevana tänään.

Tänään myös Sveitsin kansallinen pankki piti kokouksensa Euroopan keskuspankissa. He eivät tarjonneet mitään uutta eivätkä uhanneet puuttumista CHF: ään, mikä olisi aiheuttanut jonkin verran volatiliteettia, joten heiltä ei tehty hintatoimia. Samanlainen tilanne tapahtui eurossa EKP: n kokouksen ja lehdistötilaisuuden jälkeen. Myös uusi presidentti Christine Lagarde sanoi inflaation olisi oltava lähellä 2% he harkitsevat QE-ohjelman lopettamista ja korkojen korottamista. Sen lisäksi markkinat keskittyvät myös Ison-Britannian vaaleihin, joten kunnes tulokset alkavat ilmestyä, markkinat pysyvät melko hiljaisina.

Euroopan istunto

 • Euroalueen teollisuustuotanto lokakuussa – Lokakuun teollisuustuotanto oli -0,5% verrattuna -0,5% odotettuun. Aiempi arvo oli + 0,1%, mutta se tarkistettiin alemmaksi -0,1%: iin. Teollisuustuotanto WDA YoY on hieman parempi kuin odotukset -2,2 prosentissa verrattuna -2,4 prosenttiin. Edellinen kuukausi oli -1,7%, mutta tarkistettiin -1,8%: iin.
 • SNB: n puhuminen Jordaniassa – SNB: n puheenjohtaja Jordan sanoi kokouksen jälkeen, että Sveitsin inflaatio muuttuu negatiiviseksi, jos tiukennamme rahapolitiikkaa. Sveitsin taloudelliset olosuhteet puhuvat nykyisen rahapolitiikan jatkumisesta, korkoero on edelleen erittäin tärkeä tekijä valuuttakursseille. Siksi meidän on otettava huomioon kansainväliset olosuhteet. Negatiiviset korot pysyvät niin kauan kuin tarpeen. Emme ole kiinnostuneita pitämään negatiivisia korkoja, jos ne eivät ole välttämättömiä, ja muutamme politiikan asemaa, jos inflaationäkymät muuttuvat.
 • EKP: n koropäätös – EKP piti odotetusti odotettavissa olevat korot 0,0 prosentissa ja talletuskorkot -0,50 prosentissa. Lausunnossa sanotaan, että korkojen on pysyttävä nykyisellä tai matalammalla tasolla, kunnes inflaationäkymät lähenevät vakaasti riittävän lähellä, mutta alle 2 prosentin tasolle. No, siihen asti on aika, jonka pitäisi pitää euro laskussa. Joukkovelkakirjojen ostoa jatketaan vasta vähän ennen korkojen nostamista. EKP odottaa QE: n toimivan niin kauan kuin on tarpeen korkojen mukauttavan vaikutuksen vahvistamiseksi.

Yhdysvaltain istunto

 • Euroopan keskuspankin lehdistötilaisuus – EKP: n uusi presidentti Lagarde sanoi, että kasvun hidastumisessa on joitain alkuvaiheita. Saapuvat tiedot viittaavat jatkuvaan vaimeaan inflaatiopaineeseen. Tarvitaan edelleen erittäin mukautuvaa politiikkaa. Olemme valmiita säätämään kaikkia instrumentteja tarpeen mukaan. Yritysten ja kotitalouksien helpommat lainanottoedellytykset tukevat euroalueen laajentumista, kotimaisten hintapaineiden jatkuvaa muodostumista ja siten inflaation voimakasta lähentymistä keskipitkän aikavälin tavoitteeseemme. 
 • EKP tarkistaa kasvu- ja inflaatioennusteita – Euroopan keskuspankki julkaisi tarkistukset BKT: n kasvusta ja inflaatiosta tänä vuonna ja vuonna 2020. EKP: n kasvuennusteet:
 • 2019 1,2% vs. 1,1% ennen
 • 2020 1,1% vs. 1,2% ennen
 • 2021 1,4% vs. 1,4% ennen
 • 2020 1,4% (ensimmäinen ennuste vuodelle 2022)
 • Yhdysvaltain PPPI-raportti – Yhdysvaltain tuottajahintaindeksi (PPI) -raportti poistettiin jonkin aikaa sitten, ja otsikkopopi-indikaattoreista puuttui 0,2 prosentin odotukset ja se laski sen sijaan 0,2 prosenttia viime kuukauden 0,3 prosentin nousun jälkeen. Myös ydin-PPi menetti 0,2 prosentin odotukset ja laski tasaiseksi 0,0 prosenttiin.
 • Kaupat näköpiirissä

  Nouseva AUD / USD

  • Trendi on ollut nousussa noin kahden kuukauden ajan
  • Alempi vetovoima on valmis
  • 100 SMA antoi vankan tuen H4-kaavioon
  • Nouseva peruutusmalli toimi hyvin

  Ostajat tulivat tänään 100 SMA: han

  AUD / USD kääntyi nousuun lokakuun alussa, mikä näytti aivan uudelta paluulta korkeammalta, ennen kuin myyjät työntyivät alaspäin. Myyjät palasivat takaisin ja käänsivät hinnan alemmaksi, mutta he eivät voineet tehdä uusia alamäkiä marraskuussa, mikä tarkoittaa, että suuntaus on edelleen nouseva. Tämä pari nousi jälleen matalammaksi aiemmin tällä viikolla, mutta lasku pysähtyi heti 100 SMA: n kohdalla (vihreä), joka muuttui vankaksi tueksi tälle parille. Sen yläpuolelle muodostui nouseva kaavakuvio, jossa oli pari doji / vasara-kynttilänjalkaa ja päinvastainen tapahtui sen jälkeen. nyt ostajat ovat jälleen hallinnassa.

  Tiivistettynä

  Joten markkinat ovat nyt keskittyneet Yhdistyneen kuningaskunnan vaaleihin, mutta FED: n eilisten kommenttien hintatoimet ovat levinneet myös tänään, kun USD laskee edelleen. SNB ja EKP sanoivat myös, että he eivät ajattele korotuksia ennen kuin inflaatio nousee, mikä vie kauan, mutta kauppiaat odottivat sitä heiltä, ​​joten euro ja CHF eivät ole reagoineet.

   

  Mike Owergreen Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me