Forex-signaler US session Kort, 4. oktober – Der er stadig håb for USD efter faldet i USAs ledighed

USD er blevet temmelig baisse i denne uge. ISM-fremstillingsrapporten tirsdag forventedes at vise, at denne sektor kom ud af sammentrækning i august, efter at den faldt til under 50 point i juli. Men, denne indikator faldt yderligere, hvilket øgede frygt for, at fremstillingssektoren muligvis er på vej mod recession som i euroområdet. Derefter gjorde gårsdagens ISM ikke-fremstillingsindustri et stort fald, og det kom temmelig tæt på stagnation. Ikke-fremstillingsaktivitet har holdt sig ret godt i USA på trods af global økonomisk modvind. Men nu gik det mod stagnation, og forhandlere vendte med rette endnu mere bearish mod USD, hvilket antyder, at den amerikanske økonomi muligvis går hen, hvor resten af ​​kloden har været på vej i mere end et år.

Så USD har været baisse hele ugen, og situationen syntes virkelig dyster for USD, da oddsene for FED’s rentesænkning igen steg. Men beskæftigelsesrapporten i dag kom bedre ind end forventet med faldende ledighed med to point til 3,5%. Selvom de efter to stærke måneder for indtjening faldt fladt i september, som dagens rapport viste. Men faldet i ledigheden var nok til at stoppe faldet i USD og sende det 30 kerner højere. Men Buck er ikke ude af problemer endnu. Lad os se, om denne uges tendens vender næste uge.

Den europæiske session

  • Hongkongs embedsmænd strammer grebet – Hongkongs leder Lam kommenterede for nylig oprør og sagde, at dette er en anledning til alvorlig fare. 400 demonstranter indtil videre med stigende vold, protester, der fører til bekymring over byens fremtid, volden eskaleres og er mere udbredt i sidste uge. Vandalisme spreder sig nu fra offentlige bygninger til butikker, andelen af ​​studerende blandt de arresterede steg til 38% i september. Regeringen har påberåbt sig nødbeføjelser, ansigtsmasker vil blive forbudt under nødbeføjelser, og forbuddet træder i kraft fra lørdag. Han forventer, at maskeret afskrækker radikal adfærd. Der vil være undtagelser fra nogle mennesker, der har brug for at bære masker. Honk Kong er i en nødsituation.
  • Tysk konstruktion kommer tilbage til livet i september – Økonomien er blevet svækket betydeligt i Tyskland i år, og fremstillings- og industriaktiviteter har været i recession. Skønt byggesektoren havde nogle positive tal for september. PMI for byggeri sprang til 50,1 point sidste måneder fra 46,3 point i juli, hvilket betyder, at denne sektor er i ekspansion igen.
  • EU efterlader en åben ende for en Brexit-aftale – Europa-Kommissionen kommenterede via Reuters tidligt i dag. De sagde, at der ikke er fastsat nogen frist for at nå en Brexit-aftale med Storbritannien, men realistisk set vil vi på et møde med EU27-ministrene i Luxembourg næste tirsdag finde ud af, om der er gjort nok fremskridt til en aftale ved EF-topmødet.
  • Johnsons talskvinde, der kommenterer Brexit – Den britiske premierministers talskvinde kommenterede også Reuters i dag. Hun sagde, at den nordirske minister vil møde den irske udenrigsminister senere i dag. Det er klart, at alle sider ønsker en Brexit-aftale, klar til at tale på ethvert tidspunkt i weekenden. PM ser forslag som en bred landingszone, hvor en aftale kan tage form og vil offentliggøre lovteksten, og vi har fortroligt fremsendt den, og vi vil overveje offentliggørelse.

Den amerikanske session

  • USAs ledighed – Beskæftigelsesrapporten fra USA er frigivet, og ledigheden har mistet to point og faldt til 3,5% fra 3,7%, hvor den stod i et par måneder. Deltagelsesgraden forblev uændret på 63,2% som forventet, samme som sidste måned. Faldet i ledigheden kom overraskende, og USD er vendt højere. U6-underbeskæftigelse mistede tre point og faldt til 6,9% fra 7,2% tidligere.
  • Amerikansk beskæftigelsesændring uden for gården – I september faldt lønningslisten til ikke-landbrug lavere på 136K mod forventet 145K. Selvom de tidligere ikke-gårdsløn, der stod på 130K, blev revideret højere til 168K, så beskæftigelsen er tilbage på sporet.
  • Amerikanske gennemsnitsindtægter – Den amerikanske gennemsnitlige timelønindtjening blev også lavere på 0,0% MoM i august, ned fra 0,4% i juli og mod 0,3% forventet. Gennemsnitlig timeløn YoY faldt også til 2,9% fra 3,2% tidligere. Dette er ikke et godt tegn, men i det mindste kommer det efter to stærke måneder for indtjening.

Trades in Sight

Bullish NZD / USD

  • Tendensen er blevet bullish denne uge
  • Følelsen er forbedret for dette par
  • De 20 SMA skubber prisen højere

De 20 SMA ydede support igen i dag

NZD / USD har været bearish i lang tid, men det blev bullish i denne uge, da USD fortsætter med at falde. Følelsen for dette par er forbedret, og uptrend er ret stærk, da 20 SMA (grå) yder støtte og skubber prisen højere på H1-diagrammet. Vi mistede muligheden for at gå længe på dette par, da det trak sig tilbage lavere, efter at den amerikanske beskæftigelsesrapport blev frigivet, fordi omvendelsen højere skete ganske hurtigt. Men vi kan gå lang tid, når den næste tilbagevenden lavere til 20 MSA kommer.

Afslutningsvis

Situationen for USD forbedrede sig lidt, efter at beskæftigelsesrapporten blev frigivet for et stykke tid siden. Buck opnåede nogle gevinster, men det ser ikke ud til at det fortsætter højere. Risikovalutaer som f.eks AUD / USD og NZD / USD er tilbage, men i det mindste er den samlede stemning på markederne forbedret noget nu.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me