Forex-signaalit Yhdysvaltain istunto lyhyesti, 4. lokakuuta – USD: llä on edelleen toivoa Yhdysvaltain työttömyysasteen laskun jälkeen

USD on muuttunut melko laskevaksi tällä viikolla. Tiistaina ISM: n valmistusraportin odotettiin osoittavan tämän alan olevan supistumassa elokuussa sen jälkeen, kun se laski alle 50 pisteen heinäkuussa. Mutta, tämä indikaattori laski edelleen, mikä lisäsi pelkoa siitä, että valmistussektori saattaa olla kohti taantumaa kuten euroalueella. Sitten eilinen ISM: n valmistamaton PMI laski suuresti ja se oli melko lähellä pysähtyneisyyttä. Muu kuin tuotantotoiminta on pysynyt Yhdysvalloissa melko hyvin, huolimatta globaalista taloudellisesta vastatuulesta. Mutta nyt se suuntasi kohti pysähtyneisyyttä ja kauppiaat kääntyivät oikeutetusti vieläkin laskevammaksi Yhdysvaltain dollariin, mikä tarkoittaa, että Yhdysvaltain talous saattaa suuntautua sinne, missä muu maapallo on ollut yli vuoden ajan.

Joten, USD on ollut laskeva koko viikon ja tilanne tuntui todella synkältä USD: lle, kun FED: n korkojen alentamisen todennäköisyys taas nousi. Mutta työllisyysraportti tuli tänään odotettua paremmin työttömyysaste laskee kahdella pisteellä 3,5 prosenttiin. Kahden vahvan tuloskuukauden jälkeen ne laskivat syyskuussa, kuten tämän päivän raportti osoitti. Mutta työttömyysasteen lasku riitti pysäyttämään dollarin laskun ja lähettämään sen 30 pistettä korkeammalle. Mutta Buck ei ole vielä pulassa. Katsotaan, kääntyykö tämän viikon trendi ensi viikolla.

Euroopan istunto

  • Hongkongin virkamiehet kiristävät otetta – Hongkongin johtaja Lam kommentoi viimeaikaisia ​​mellakoita sanoen, että tämä on vakavan vaaran tilanne. 400 mielenosoittajaa on toistaiseksi kärsinyt väkivallasta, mielenosoitukset ovat johtaneet huoleen kaupungin tulevaisuudesta, väkivalta on lisääntymässä ja levinnyt viime viikolla. Vandalismi leviää nyt julkisista rakennuksista kauppoihin, pidätettyjen opiskelijoiden osuus nousi syyskuussa 38 prosenttiin. Hallitus on vedonnut hätävaltuuksiin, kasvonaamiot kielletään hätävaltuuksien nojalla ja kielto tulee voimaan lauantaista lähtien. Hän odottaa naamioikeuden estävän radikaalin käyttäytymisen. Joillekin ihmisille, jotka tarvitsevat naamioita, tehdään poikkeuksia. Honk Kong on saapunut hätätilaan.
  • Saksan rakentaminen palaa elämään syyskuussa – Talous on heikentynyt huomattavasti Saksassa tänä vuonna ja teollisuus ja teollisuus ovat olleet taantumassa. Vaikka rakennusalalla oli syyskuussa positiivisia lukuja. Rakentamisen PMI nousi viime kuukausina 50,1 pisteeseen heinäkuun 46,3 pisteestä, mikä tarkoittaa, että ala on jälleen kasvussa.
  • EU jättää avoimen pään Brexit-sopimukseen – Euroopan komissio kommentoi Reutersin kautta tänään aikaisin. He sanoivat, että Brexit-sopimuksen tekemiselle Yhdistyneen kuningaskunnan kanssa ei ole asetettu määräaikaa, mutta realistisesti selvitämme ensi tiistaina Luxemburgissa sijaitsevassa EU27-maiden ministerikokouksessa, onko EY: n huippukokouksessa saavutettu riittävää edistystä sopimuksessa..
  • Johnsonin tiedottaja kommentoi Brexitiä – Myös Ison-Britannian pääministerin tiedottaja kommentoi Reutersia tänään. Hän sanoi, että Pohjois-Irlannin ministeri tapaa Irlannin ulkoministerin myöhemmin tänään. On selvää, että kaikki osapuolet haluavat Brexit-sopimuksen, joka on valmis puhumaan milloin tahansa viikonlopun aikana. Pääministeri pitää ehdotuksia laajana laskeutumisvyöhykkeenä, jolla sopimus voi muotoutua, ja julkaisee säädöstekstin..

Yhdysvaltain istunto

  • Yhdysvaltain työttömyysaste – Yhdysvaltojen työllisyysraportti on julkaistu, ja työttömyysaste on menettänyt kaksi pistettä laskien 3,5 prosenttiin 3,7 prosentista muutaman kuukauden ajan. Osallistumisaste pysyi ennallaan 63,2 prosentissa samalla tasolla kuin viime kuussa. Työttömyysasteen lasku oli yllätys ja USD on kääntynyt korkeammalle. U6: n alityöllisyys menetti kolme pistettä ja laski 6,9 prosenttiin edellisvuoden 7,2 prosentista.
  • Yhdysvaltojen muu kuin maatilojen työllisyyden muutos – Syyskuussa muiden kuin maatilojen palkanlaskenta oli alhaisempi 136 000: lla odotettua 145 tuhatta. Vaikka aikaisemmat maatilojen ulkopuoliset palkat, jotka olivat 130 kt, korjattiin korkeammaksi 168 000: een, niin työllisyys on palannut.
  • Yhdysvaltain keskimääräinen tulos – Yhdysvaltain keskimääräiset tuntitulot laskivat myös elokuussa 0,0 prosentin keskimääräisellä kuukaudella. Heinäkuun 0,4 prosentin lasku oli odotettavissa 0,3 prosenttia. Keskimääräiset tuntipalkat YoY laskivat myös 2,9 prosenttiin edellisvuoden 3,2 prosentista. Tämä ei ole hyvä merkki, mutta ainakin se tulee kahden vahvan tuloskuukauden jälkeen.

Kaupat näköpiirissä

Nouseva NZD / USD

  • Trendi on kääntynyt nousuun tällä viikolla
  • Tunnelma on parantunut tälle parille
  • 20 SMA nostaa hintaa korkeammalle

20 SMA tarjosi tukea jälleen tänään

NZD / USD on ollut laskeva pitkään, mutta se kääntyi nousuun tällä viikolla, kun USD laskee jatkuvasti. Tämän parin mielipiteet ovat parantuneet ja nousutrendi on melko vahva, koska 20 SMA (harmaa) tarjoaa tukea ja nostaa hintaa korkeammalle H1-kaaviossa. Menetimme mahdollisuuden mennä pitkään tällä parilla, kun se nousi matalammalle Yhdysvaltain työllisyysraportin julkaisemisen jälkeen, koska korkeampi kääntö tapahtui melko nopeasti. Mutta saatamme mennä pitkään, kun seuraava paluu 20 MSA: n alapuolelle tulee.

Tiivistettynä

USD: n tilanne parani hieman sen jälkeen, kun työllisyysraportti julkaistiin jonkin aikaa sitten. Buck teki joitain voittoja, mutta ei näytä siltä, ​​että se jatkuisi korkeammalla. Riskivaluutat, kuten AUD / USD ja NZD / USD ovat palanneet, mutta ainakin markkinoiden yleinen mielipide on nyt parantunut jonkin verran.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me