NuCypher ICO -katsaus, arvioinnit ja täydellinen analyysi

NuCypher ICO -katsaus

Tänään tuomme sinulle toisen ICO-katsaus joka on vähitellen saanut paljon huomiota salaustilassa. Kun digitaalinen data kasvaa nopeasti, turvallisuudesta on tullut ongelma. Blockchain-tekniikan myötä perinteiset toimenpiteet eivät toimi yhtä tehokkaasti. Joten keskittymällä avainhallintajärjestelmään (NuCypher), NuCypher mahdollistaa yksityisten tietojen jakamisen ja salauksen purkuoikeuksien välittämisen välityspalvelimen uudelleen salauksen avulla, mikä on todella hienoa. Joten, siirrytään meidän NuCypher ICO -katsaus onko se todella vaatii huomiota!

Tunnuksen myyntipäivä: Ei päivitystä

Kova korkki: Ei päivitystä

Pehmeä korkki: Ei päivitystä

Ennakkomyynti: 30% myyty, 4,3 miljoonaa dollaria

Hyväksyy: ETH

Tietoja NuCypheristä

NuCypher KMS on hajautettu avaimenhallintajärjestelmä (KMS), joka tarjoaa hajautettujen järjestelmien ja hajautettujen sovellusten tietosuojakerroksen. NuCypher KMS antaa välityspalvelimen uudelleen salauksen ja kulunvalvontapalvelujensa avulla DAPP-kehittäjille mahdollisuuden tallentaa, jakaa, hallita ja suojata tietojaan blockchainissa.

Kehon panssari dataa varten se antaa käyttäjälle mahdollisuuden delegoida salauksen purkuoikeudet, joita ei voida saavuttaa perinteisillä salausjärjestelmillä. NuCypherin alkuperäistä tunnusta käytetään maksuina ja kannustamaan verkon osallistujia käyttämään solmuja.

Nyt arvioinnin aika!!!

 • Tekninen julkaisu, keskity tuotekehitykseen

NuCypherin tiimi on omaksunut yksityiskohtaisen lähestymistavan valkoisella paperilla, kun se opastaa sinut taustan, arkkitehtuurin ja verkkoturvallisuuden läpi. Keskustelemalla pitkälti projektin toiminnallisuudesta, se tarjoaa selkeän käsityksen myös sen käyttötapauksista, mikä on mukava kosketus. Tämän sanottuaan se on täynnä teknisiä yksityiskohtia salauksesta ja kaivostyöläisten tunnusten jakelusta, jota maallikkosijoittajalle on melko vaikea ymmärtää.

Tiimi on jo alkanut työskennellä tuotteillaan, kuten Hadoop- ja Kafka-toteutuksilla, joita voit pyytää esittelyksi. Äskettäin ryhmä esitteli välityspalvelimen uudelleenkoodausjärjestelmän Umbral, joka käyttää heidän KNS-verkkoaan.

Vaikka hanke ei ole vielä keksinyt ICO: n alkamispäivää, varojen asianmukainen jakautuminen on aina hyvä askel ennen eteenpäin siirtymistä, mutta varojen erottelusta ei ole tietoa.

 • Nucypher-joukkueen profiili

Tiimi on tärkein projektin menestyksen taustalla oleva tekijä, koska heidän on toteutettava idea ja toimitettava sitten tuote. NuCypherillä on 8 hengen vahvuus tiiminsä ydinjäsenenä neuvonantajien lisäksi.

Nucypher ICO -katsausNuCypher (NKMS) – Joukkue

MacLane Wilkison – Perustaja ja toimitusjohtaja – Ohjelmistosuunnittelija, MacLane on aiemmin työskennellyt Morgan Stanleyssä sijoituspankkiirina M: n suhteen.&A ja rahoituspalvelut.

Michael Egorov, Ph.D. – Perustaja ja teknologiajohtaja – Michael on Moskovan fysiikan ja teknologian instituutin tutkija, jolla on kokemusta Python-ohjelmoinnista.

David Nuñez, Ph.D. –  Nuñez on projektin kryptografi, joka on ollut NICS Labin tutkimushenkilöstössä pilvitietoturvan alueella.

Kun heidän Linkedin-profiilinsa oli liitetty, heidän oli helppo saada heidän koulutus- ja ammattikokemuksensa, kun taas heidän Twitter-tilinsä antoivat meille käsityksen heidän sosiaalisesta aktiivisuudestaan. Suurin osa joukkueesta sisältää insinöörejä, mutta siinä ei mainita mitään liiketoiminnan kehittämisestä ja markkinoinnista.

Kumppanit ja tukijat – Projekti on jo saanut paljon tukea muun muassa Polychain Capital, Y Combinator, Satoshi Fund, FBG Capital, Semantic Ventures, Compound, Amino Capital, Galaxy ja CoinFund..

 • Liiketoimintamalli NU-tunnuksen takana

Tunnusluokka: Tokenin idea on palkita heidät kaivostyöläisten verkostolle, joka osallistuu niukan resurssin tarjoamiseen kulutuksen jälkeen. Sen lisäksi, että palkataan NU-tunnuksia työpanoksesta, tietojen omistajien olisi maksettava myös NU-tunnuksina saadakseen pääsyn uudelleensalauspalveluihin.

Tunnuksen tarkoitus: Tunnuksen tarkoituksena on levittää luottamusta järjestelmään. Valkopaperi huomauttaa myös, että tunnusta on vaikea hankkia järjestelmän hajauttamisluonteen ylläpitämiseksi, koska yksikään kaivosmies ei pääse lähelle 50 prosenttia luottamuksesta. Lisäksi NU-tunnuksia voidaan käyttää myös vakuudena kaivostyöläisten käyttäytymistä vastaan.

Ensisijainen syy NU-tunnusten käyttöönottoon on tehdä järjestelmästä turvallisempi ja torjua kaikki hyökkäykset, jotka voivat johtaa suurimman osan luottamuksesta. NU-tunnuksia käytetään hankkimaan palveluja ja palkitsemaan kaivostyöläisiä, jotka tarjoavat salauksen uudelleen.

Nucypher ICO NKMSNuCypher ICO – parametrit

 • Taustatekniikka: Ethereumin tukema tekniikka

NuCypher perustuu Ethereumin lohkoketjuun, joka on suosituin alusta ICO: n käynnistämiseen. Eterin käyttämisen sijasta joukkue on päättänyt käyttää omia NU-tunnuksiaan, mikä auttaa suojaamaan alustaa mahdollisilta hyökkäyksiltä.

Tiimissä keskitytään insinööreihin, ja projektin pääpaino on tuotteen luomisessa ennen kuin jatkat mihinkään muuhun osaan. Mitä tulee ehtoihin, tässä tekijässä ei ole mitään, ei erityisiä mainintoja tai rajoituksia, vaikka KYC vaaditaan.

 • Salausmyynnin joustavuus

Yrityksen perustamista ei tunneta, koska sitä ei missään mainita valkolehdessä tai verkkosivustolla.

Tunnuksen jakelu: ICO: n ei ole vielä toimitettu mitään tietoja tunnusten jakelurakenteesta, jota he aikovat noudattaa. Valkopaperi kuitenkin huomauttaa merkin jakamisesta kaivostyöläisille. Kaivostyöläiselle maksaa tietojen omistaja tai käyttäjä rahakkeina.

Virasto on nimittänyt noin 4 neuvonantajaa NuCypher ICO mukaan lukien Dave Evans, tietojenkäsittelytieteen professori Virginian yliopistossa, Giuseppe Ateniese, Stevensin teknillinen instituutti, erikoistunut välityspalvelinten uudelleen salaukseen, John Bantleman, jolla on kolmen vuosikymmenen kokemus nopeasti kasvavien ohjelmistoyritysten johtamisesta, ja Tony Bishop, joka on Equinixin varapuheenjohtaja. ja entinen Morgan Stanleyn palvelinkeskusten johtaja.

Turvallisuus: Kun otetaan huomioon projektin luonne, tiimi suhtautuu turvallisuuteen varmasti vakavasti. Nimittämällä erillisen osion verkkoturvallisuuteen, asiakirja selittää ratkaisut erilaisiin tietoturvauhkiin uudelleen salausavainten näennäisnimeettisyyden, jaetun avaimen välityspalvelimen uudelleen salauksen ja haasteprotokollan muodossa..

Punaiset liput: Yrityksellä ei ole etenemissuunnitelmaa, joka vaikeuttaisi ymmärtämään, missä projekti on ja mitä siitä voi odottaa. Suurin puuttuva kohta ei ole mitään päivämääriä.

 • Yhteisön hyväksyntä

Tiimi lähettää melko säännöllisesti päivityksiä projektista samalla kun se on läsnä Twitterissä, Discordissa, sähkeessä, Redditissä ja postissa. Yli 5k seuraajaa Twitterissä ja 25k + jäseniä Telegramissa, projekti on varmasti saanut sijoittajien ja yhteisön huomion. Voidaan helposti tavoittaa projektissa olennaiset ihmiset eri mediakanavien kautta ja olla vuorovaikutuksessa heidän kanssaan.

Tiimillä on yhteisölle omistautunut ammattilainen, ja hän pyrkii myös levittämään sanaa ja tietoa ideasta.

Nucypher ICONuCypher ICO – Arviot

Keskimääräinen arvio: 7,8 / 10

Huomautus sijoittajille

NuCypher ICO kohdistuu todelliseen ongelmaan vankalla ratkaisulla välityspalvelimen uudelleen salauksen avulla, joka mahdollistaa hajautetun avaimen hallinnan ja salauksen pääsynhallinnan. Vaikka julkaisu on täynnä teknisiä yksityiskohtia, paras asia projektissa on heidän omistautumisensa ja keskittyminen tuotteen kehittämiseen ennen ICO: n julkistamista. NuCypherin GitHub on erittäin aktiivinen ja testiverkko on käynnissä muutaman viikon kuluttua, kun tuotteen odotetaan julkaistavan pian.

Projektista puuttuu liiketoiminnan kehittämisryhmän saaminen ja tietojen toimittaminen päivämääristä, rahaston budjetoinnista, rahakkeiden jakamisesta, sisällyttämisestä muihin osa-alueisiin. Tämän sanottuaan yritys on jo hankkinut kumppaneita, jotka käyttävät heidän tuotteitaan. NuCypher ICO on projekti, joka ei vain puhu puhetta vaan kävelee myös kävelyllä!

Metodologia

ICO: n arvioimiseksi noudatamme luetteloa parametreista, jotka ovat periaatteessa projektin KPI: itä (Key Performance Indicators):

 • Valkoinen paperi – Koodin tai prototyypin saatavuus, varojen jakautuminen, lompakko joukosta
 • Joukkueen profiili – Tiimin vahvuus ja maine
 • Bisnesmalli – Ongelma ratkaistu, tarkoitus & tunnuksen ja taloudellisen mallin hyödyllisyys
 • Taustatekniikka – Blockchain-infrastruktuuri, termien selkeys & ehdot ja token-ohjelmisto
 • Salausmyynnin sietokyky – Perustaminen, tunnusten jakelu, oikeudelliset riskit ja turvallisuusnäkökohdat
 • Yhteisön hyväksyminen – Selkeys & viestinnän taajuus ja sosiaalisen median läsnäolo

Esittämällä oikeita kysymyksiä säilytämme ICO-tarkastuksemme eheyden ja elinkelpoisuuden samalla kun noudatamme luokitusmenetelmää, joka perustuu tietyn tekijän kriittisyyteen. Esimerkiksi elementteille, kuten token-apuohjelmalle ja varojen erittelylle, on annettu suurin merkitys, kun taas tiimin jäsenten maine ja suunnitelmat houkutella käyttäjäkantaa ovat keskitason kriittisiä.

Meillä on joukko vankkoja ammattilaisia, jotka arvioivat ICO-hankkeita täysin puolueettomasti.

Haluatko, että Coingape tarkistaa ICO: n? Kerro meille

Varoitus: Coingape julkaisee ICO-hankekatsauksia vain tiedotustarkoituksiin. Se ei ole kutsu investointeihin. Kun teet sijoituspäätöksiä, suorita henkilökohtainen arviointisi ja ota yhteyttä neuvonantajaan.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me