Salaushanat 101: Onko Moon Litecoin – paras litecoin?

Salaus 101: Onko Moon Litecoin – paras Litecoin

Salausalan ja kolikkokaupan nousu on tuonut maailmalle paljon uusia käsitteitä. Näitä ovat esimerkiksi ICO, Atomic Swaps ja kyllä ​​Airdrops. Vaikka kukin heistä oli yhtä kiehtovaa maailmalle nähdä, ja yksi asia innosti yhtäläisesti kaikkia. Syötä salaushanat. Salaushanat niiden alkuajoista lähtien on liitetty sanoihin “Free Crypto”. Vaikka tämä ei missään tapauksessa ole väärin yhdistää se Ilmaiseen, on myös pidettävä mielessä, kuinka paljon ilmaista on todella ilmaista. Edessä artikkeli vierailisi joissakin johtavissa Litecoin-hanoissa, mukaan lukien hyvin kuuluisa Moon Litecoin –

Mikä on salaushana?

Salaushana on verkkosivusto, sovellus tai ohjelmisto, joka auttaa henkilöä luomaan kryptovaluuttoja suorittamalla yksinkertaisia ​​tehtäviä. Tyypillisesti käyttäjä pyytää ilmaisia ​​kolikoita hanasta napsauttamalla painiketta ja suorittamalla captchan tai tekemällä muita mikrotehtäviä. Kolikot kerääntyvät hitaasti sivuston käyttäjätilille, kunnes ne saavuttavat vähimmäis nostorajan.

Nämä verkkosivustot ovat yleensä markkinoijia tai markkinointiratkaisujen tarjoajia. Muut yritykset joko solmivat kumppaninsa suoraan heidän kanssaan tai verkkosivusto saa vain tytäryhtiölinkin, lähettää sen alustalleen ja antaa ihmisten “tehdä raskaita nostoja”. Kaikilla hanoilla on yksi ilmainen kolikoiden vapauttamisjakso. Joidenkin hana-sivustojen avulla käyttäjät voivat vaatia vaatimuksia 15 minuutin välein, toiset tunnin välein ja toiset vain kerran päivässä. Kuinka usein käyttäjät voivat tehdä vaatimuksia, liittyy maksuun.

Mikä tekee salaushanista niin suosittuja?

Vaikka ilmaisohjelmien idea ei ole uusi ja siitä on tullut markkinoijien käyttämä hyvä työkalu, salaushanoilla oli joitain etuja. Ilmaisohjelmien osalta he tutustuttavat ihmiset kryptovaluuttojen käsitteeseen itsenäisenä valuuttana. Antaen ihmisten ansaita ja tallentaa omia rahakkeitaan, hanat antavat heille käytännöllisen lähestymistavan, jotta heillä ei ole ongelmia käsitellä niitä myöhemmin. Kryptovaluutat ovat edelleen uusia, ja monilla ihmisillä, jotka ovat kiinnostuneita niiden omistamisesta, ei ole aavistustakaan siitä, miten niitä tallentaa tai sijoittaa. Hanat avaavat myös ovia aloittelijoille ja toimivat myös asiaankuuluvien Bitcoin-tietojen lähteinä, joihin käyttäjien voi muuten olla vaikea päästä.

Yleiset palkintotyypit hanoissa

  1. Uskollisuuspalkinnot: Nämä ovat palkkiot, jotka käyttäjä saa kerran päivässä käymällä hanassa vähintään kerran päivässä.
  2. Viittauspalkinnot: Tämä on perustettu palkitsemaan käyttäjiä uusien käyttäjien ohjaamisesta hanaan. Käyttäjät saavat jokaisesta viittauksesta prosenttiyksikön ja jatkavat kertymistä.
  3. Mysteeripalkinnot: Tämä on palkinto, joka näkyy yllättäen, yleensä sivun alaosassa, kun käyttäjät yrittävät lunastaa ilmaisia ​​Bitcoineja. Sen sisältö paljastuu vasta, kun hanan on aika antaa se, jotta käyttäjät eivät yleensä tiedä mitä odottaa.
  4. Tarjouspalkinnot: Nämä ovat erityisiä palkintoja, joita käyttäjät voivat ansaita täyttämällä tarjouksia ja kyselyjä useista vaihtoehdoista. Mitä enemmän tarjouksia valmistuu, sitä enemmän käyttäjä voi ansaita.
  5. Kaivospalkinnot: Tämä on eräänlainen 100%: n bonus, kun hana käyttää käyttäjän tietokonetta työtodistukseen, joka kaivaa Bitcoinia. Se lasketaan sen perusteella, kuinka paljon prosessointitehoa käyttäjä on antanut.

Johtava Litecoin-hana – Onko Moon Litecoin todella paras

Koska hanat toimivat, on välttämätöntä ymmärtää, että kaikki hanat eivät tarjoa kaikkia kolikoita. Suurin osa hanoista on omistettu yhdelle kryptovaluutalle, mutta viimeisimmät innovaatiot ovat synnyttäneet myös usean kolikon hanat. Vaikka saatavilla on niin monta hanaa, seuraavassa artikkelissa yritetään keskittyä alkuun Litecoin-hanat.

KuuLitecoin

MoonLitecoin on suosituin Litecoin-hana. Jokainen, joka on mahdollisesti käyttänyt Litecoin-hanaa, laskeutuu ehdottomasti tälle hanalle ainakin kerran. Sen lisäksi, että hana on suosittu, käyttäjät voivat vaatia jopa 1000 litoshiä viiden minuutin välein. Jotta käyttäjät ansaitsevat ilmaisen LTC: n, heidän on ratkaistava captcha ja se toimii 5 minuutin ajastimella.

Sivusto väittää, että käyttäjät voivat lisätä tulojaan 300 prosenttia hyödyntämällä porrastettuja bonusjärjestelmiä. Kaikki maksut suoritetaan välittömästi ja suoraan käyttäjien CoinPot-mikrolompakolle. Rekisteröityminen on helppoa, ja vaaditaan vain käyttäjän Litecoin-lompakon osoite tai CoinPot-tili.

Litecoin-Faucet.com

Litecoin-Faucet.com tarjoaa käyttäjille hanapalveluja litecoinien tuottamiseksi ratkaisemalla captcha. Hana-aika sijoitetaan 240 minuuttiin, ja sen avulla käyttäjät voivat vaatia Litecoinin maksuttomaksi jopa 0,00000888 LTC: tä. Siellä on myös päivittäinen arpajaiset, joissa käyttäjät voivat ansaita enemmän litecoineja.

Jälleen, suosittu hana, sivustolla on yli 100 000 käyttäjää ja se on toistaiseksi käsitellyt lähes seitsemän miljoonaa vaatimusta. Tähän mennessä maksettu kokonaissumma on yli 6000 dollaria. Maksut suoritetaan hana-keskuksen mikrolompakon kautta.

Litecoin-hana

Aivan kuten Litecoin-Faucet.com, Litecoin-hana antaa käyttäjille mahdollisuuden ansaita ilmaista LTC: tä ratkaisemalla captcha. Sivustolla on porrastettu maksujärjestelmä, jossa on jopa 2 500 000 litoshisä, joka tarttuu 60 minuutin välein. Sivustolla on Changelly-integraatio niille, jotka haluavat muuntaa Litecoininsa muihin kryptovaluuttoihin.

Amber Litecoin

Amber Litecoin on ilmainen Litecoin-hana, jonka avulla käyttäjät voivat ansaita ilmaisen LTC: n ratkaisemalla captchan. Käyttäjä voi vaatia enintään 3300 litoshiä ja hanan ajastin on 5 minuuttia. Maksut ovat melko välittömiä, ja ne maksetaan faucethub-mikrolompakon kautta. Vaikka Amber Litecoin on päässyt muuhun omaisuuteen, se valmistettiin pääasiassa Litecoin-hanaksi.

Litecoinfaucet.co

Litecoinfaucet.co on käyttäjäystävällinen hana, jonka avulla käyttäjät voivat ansaita jopa 0.00001176 LTC joka tunti. Useimpia käyttäjiä houkuttelee tässä se, että hana tarjoaa captchaa ja ratkaisee materiaalien mikropiirejä, jotka ovat melko helppoja. Kuten muutkin, tämäkin sivusto tarjoaa päivittäisiä maksuja faucethub-mikrolompakon kautta. Nämä maksut ovat melkein välittömiä.

TreasureBits

TreasureBits on toinen suosittu ilmainen Litecoin-hana, joka palkitsee LTC: n käyttäjät captchan ja solvemedian ratkaisemisesta. Sivusto tukee tällä hetkellä muita digitaalisia resursseja lukuun ottamatta Litecoinia, joka sisältää bitcoinin (BTC), Dogecoinin (DOGE) ja paljon muuta. Käyttäjät voivat vaatia jopa 2651 litoshiä viiden minuutin välein.

Sivusto ei ole rajoitettu hanoihin, mutta se tarjoaa myös pelejä, tarjoaa seiniä ja pääsyn airdrop-tunnuksiin. Lisäämällä siihen käyttäjät voivat myös kaivaa LTC: n käyttämällä sivuston Web Miner -ominaisuutta. Maksut suoritetaan hana-keskuksen mikrolompakon kautta.

Claimulike- LTC

Claimulike on monivaluuttainen hana, joka on jälleen erittäin suosittu Litecoin-hanan käyttäjien keskuudessa. Hanan avulla käyttäjät voivat ansaita ilmaista litoshia ratkaisemalla captchan. Hana sallii jopa 1400 litoshi-vaatimuksen ajastimella, joka on asetettu viiteen minuuttiin. Hana vaatii rekisteröinnin, joka sisältää periaatteessa vain käyttäjien Litecoin-osoitteen antamisen. Maksut suoritetaan hana-keskuksen mikrolompakon kautta.

VaatimusLTC

ClaimLTC on myös moniosainen hana, joka palkitsee käyttäjät, joilla on ilmainen LTC, captchan ratkaisemisesta. Käyttäjät voivat vaatia jopa 2071 litoshiä viiden minuutin välein, ja kaikki maksut suoritetaan hana-keskuksen mikrolompakon kautta. Tälle hanalle asetettu ajastin on myös 5 minuuttia ja se näyttää olevan täydellinen vaihtoehto, jos käyttäjä haluaa monivaluuttaisen hanan, jolla on korkeat Litecoin-maksut.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me