Pandemisk panik: 5 måder Bitcoin-handlende kan undgå risiko og forblive rentable med PrimeXBT

Der er ingen vej væk fra det faktum, at COVID-19-udbruddet har påvirket næsten alle aspekter af verdens daglige liv. Fra folks bevægelser til deres sociale sammenkomster, til belastningen på hospitaler og endda på de globale markeder – intet har været immun over for krisen, ikke engang Bitcoin. 

COVID-19-udbruddet kan endda have udløst en global recession og sætter det tidligere velfungerende aktiemarked tilbage et par år. 

Mens de er chokerende og hurtigtvirkende, skal forhandlere dog være opmærksomme på, hvad COVID-19-udbruddet faktisk betyder for markederne. 

Den frygt og usikkerhed, der kommer med recessioner, skaber meget volatile markeder, der er den perfekte mulighed for erhvervsdrivende til at tjene penge.

Hvis handlende følger nedenstående fem punkter om, hvordan man handler i en tid med markedsnød, vil de hurtigt se, at det ikke er alt dysterhed og undergang, og faktisk kan dette være en chance for livet. 

1) Handle smart

Mens verden er i panik over det alvorlige fald i værdien af ​​en række forskellige aktiver og ønsker at sælge og tage så meget fortjeneste som muligt, er der rig mulighed for at indtjene billige aktiver. 

Dette er en hård tid at komme ind på markederne på grund af en sådan ekstrem frygt forårsaget af COVID-19. Men som det berømte citat fra en af ​​de mest succesrige forhandlere i verden, Warren Buffet, siger:

“Vær bange, når andre er grådige og grådige, når andre er bange.”

Frygtfulde tider varer aldrig, og det er de smarte investorer, der er i stand til at tjene penge, når tingene begynder at vende, da de var modige nok til at handle tidligt og når markedet vender perfekt. 

I øjeblikket er der flere meget nødlidende aktiver. Olie er midt i en priskrig, og den leveres for meget. 

Naturligvis er aktier og markedsindeks nede, men disse er normalt aktiver med høj ydeevne, og når virkningen af ​​virussen aftager, stiger de bestemt, og det samme gælder for udenlandske valutaer. 

2) Har de rigtige handelsværktøjer til fortjeneste

Selvfølgelig er det en ting at forstå, at der i denne tid af panik er muligheder at skabe, men handlende skal også være udstyret med de rigtige værktøjer til at handle effektivt og effektivt for at få mest muligt ud af disse sjældne tider på markederne. 

Spørgsmålet er, især på mere spirende markeder som Bitcoin, at paniktider kan føre til mærkelige operationer. Bitcoin-børser har vist, at de ikke ofte er robuste nok eller erfarne nok til at håndtere en sådan ekstrem volatilitet, og dette fører til nedetid – endda hacks og problemer, der påvirker kundens penge, og deres chancer for at handle. 

På et tidspunkt som dette er det bydende nødvendigt, at brugere søger veletablerede og respekterede handelsplatforme, der ikke kun tilbyder sikkerhed og ro i sindet, men mange forskellige handelsværktøjer og aktiver, der bedst tjener brugere, der ønsker at handle smart. 

Til denne ende, PrimeXBT er en sådan platform, der tager årtier med traditionel markedserfaring og anvender den på banebrydende teknologi og innovation omkring kryptovalutaindustrien. PrimeXBT tilbyder handlende de værktøjer, som professionelle har forventet, såsom evnen til at tage lange og korte positioner eller op til 1000 gange gearing på tværs af forex, råvarer, aktieindeks og kryptokurver.

Den prisbelønnede ADVFN-platform giver en pålidelig handelsmotor med op til 99,9% oppetid og inkluderer måder til at mindske risiko og styrke rentabiliteten, indrømmer den rekordstore volatilitet.

Desuden belønner platformen de mest aktive handlende ved at tage flere positioner på tværs af forskellige aktiver ved at tilbyde et progressivt gebyrrabattsystem. Og med så mange aktiver kan forhandlere opbygge en meget forskelligartet portefølje for yderligere at reducere risikoen og maksimere profitpotentialet. 

Mens nogle måske foretrækker traditionelle mæglere som Saxo Bank, skal de, der søger en mere robust og innovativ oplevelse, ikke lede længere end PrimeXBT-handelsplatformen..

3) Analyser historik

En del af at handle smart og bevæbne sig med de rigtige værktøjer til succes indebærer også at se tilbage på historien om lignende situationer, hvor markederne uundgåeligt er kommet ud af og kommet stærkere ud. COVID-19-udbruddet kan virke som en hidtil uset begivenhed, og i mange henseender er det, men der har været globale pandemier før, og markederne har behandlet dem før. 

En af de mest dødbringende pandemier, verden nogensinde har set, var den spanske influenza i det tidlige 20. århundrede. Men når man ser tilbage på, hvordan det spillede ud, og hvordan markederne reagerede, er der allerede tegn på paralleller, der kan trækkes, og der er en sag for et marked opsving. 

Great Hill Capital’s Thomas Hayes har undersøgt, hvordan markederne gik i den spanske influenzapandemi, og bemærkede nogle interessante trendlinjer. Ifølge Hayes begyndte markederne faktisk at komme sig, inden den værste af den spanske influenza var ramt, og det kunne også være tilfældet for COVID-19. 

“Så mens det værste var foran med hensyn til den spanske influenza i december 1917, blev det værste gjort for aktiemarkedet efter faldet på 33%,” skrev Hayes. ”Forskellen er nu, at vi har bedre medicin, metoder og erfaring til at afbøde resultatet. Markedet har allerede diskonteret meget smerte baseret på dets nuværende fald, ”sagde han. “Det vil være lige så hurtigt at nedsætte et opsving, når det første chok aftager.”

Derudover er det stadig værd at undersøge effekten af ​​recessionens indvirkning på BNP, selvom vi kan have en anden lavkonjunktur, da der er indikationer på, at virkningen måske ikke er så dårlig, som mange forestiller sig, og de fleste pandemier ser kun deres virkning varer maksimalt to fjerdedele. 

Tidligere, hver gang der har været et stort hit på markederne på grund af en sort svanehændelse som en pandemi, har der altid været et V-formet opsving, der følger. Denne historiske markør skal vise handlende, at det bedste tidspunkt at handle er i bunden af ​​V, hvilket ifølge det spanske influenzaeksempel kan være, før det værste er forbi. 

4) Hold hovedet køligt

Selvfølgelig vil der i disse tider med frygt og usikkerhed være muligheder, men også potentiale for øget risiko på grund af højere volatilitetsniveauer. Vi har set volatiliteten i Bitcoin-markedet både op og ned, og selv de normalt rolige aktiver bevæger sig mere, end de er vant til.

I tider som dette er det bydende nødvendigt at holde sig til dine risikostyringsstrategier og ikke lade stemning, frygt eller grådighed diktere, hvordan du handler. At have en handelsplan er trin et for enhver god erhvervsdrivende, men at have en til tider som denne er et must. Det er endda værd at opdatere din plan, så du kan holde fast ved den.

Andre omhyggelige strategier skal være på plads, især for at afbøde store tab og afviklinger, bruge værktøjer som stop loss positioner og tage overskud, hvor de tilbydes. Grådighed er god i en tid med frygt, som Buffet siger, men lad ikke grådighed overhale dig og efterlade dig manglende chancer og tabe stort. 

PrimeXBT giver handlende indbyggede kortværktøjer til nøje planlægning af handelsstrategier, inden de tager en position. En kombination af gearing og omhyggeligt placerede stopordrer kan sikre, at ingen handel nogensinde er for risikabel i enhver situation.

Nøglen til handel på dette tidspunkt er at holde sig til en planlagt strategi, og denne strategi vil holde hovedet køligt og sikre, at du tjener penge, samt spare penge i en tid, hvor der er mange tab.

5) Vær sikker. Forbedre færdigheder

Det er også værd at nævne, at dette COVID-19-udbrud er en reel chance for at tjene nogle penge, hvis du følger ovenstående tip og er klog med de muligheder og platform, du vælger, men det er også en kritisk tid over hele kloden for sundhed og sikkerhed . Kloden er blevet bedt om at blive hjemme og stoppe spredningen af ​​denne virus og støtte de udsatte.

For mange vil de føle sig fanget og udhulet derhjemme, men det er langt vigtigere at gøre vores ting og blive hjemme og være i sikkerhed. Handel er en sektor, der kan ske hjemmefra, og det er noget, der har så mange facetter, at der aldrig vil være noget nyt at lære. 

Hvorfor ikke tage denne tid til at tilmelde dig en ny handelsplatform og eksperimentere og lære mere om handel eller forbedre dine handelsfærdigheder? Der vil aldrig være et bedre tidspunkt, da der sker så meget på markederne, at du kan øge din viden om grundlæggende analyse, undersøge markederne og deres stemning over for virussen samt have volatilitet til virkelig at købe lavt, sælge højt , færdigheder.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me