Top 10 täytyy käydä kolikkomarkkinavaihtoehdoissa

Kolikkomarkkinavaihtoehdot

Kolikkomarkkinat on epäilemättä merkittävin kolikoiden tarkistussivusto tämän päivän salausalalla. Coinmarketcap on vakiinnuttanut itsensä kekseliäenä jättiläisenä salausteollisuudessa optimoidun 24 tunnin kauppavolyymien, salausmarkkinoiden korkosijoitusten, hintakaavioiden ja muiden ominaisuuksien lisäksi..

Mutta kaikesta voimastaan, salauksen kauppiaiden näennäisesti liiallisella riippuvuudella yhteen keskitettyyn tietovarastokeskukseen voi olla kohtuullinen osuus haitoista. Vuonna 2018 CMC teki melko epäsuosittavan päätöksen poistaa tietoja eteläkorealaisista listoista, mikä on edelleen syytetty pian sen jälkeen tapahtuneesta hintakatkoksesta.

Tällaisen tilanteen välttämiseksi salauksen kauppiaat etsivät parhaillaan vaihtoehtoisia kolikoiden tarkastusalustoja. Onneksi olemme keränneet kymmenen parasta Coinmarketcap-vaihtoehtoa alla. Aloitetaanpa.

1. CoinGecko

Coingecko

KolikkoGecko CoinGecko perusti innovatiivisen teollisuuden asiantuntijaryhmän vuonna 2014, ja sen pääpaino on salausalan avoimuuden lisäämisessä.

Sen lisäksi, että CoinGecko säilyttää kärkipaikan avoimimpana kolikoiden tarkastusalustana, se tarjoaa lisäksi erinomaisia ​​täpliä, kuten hintaseurantakokemuksen, vahvan markkina-arvon ja kaupankäyntimäärät. Tämän lisäksi se seuraa myös ketjumittareita, yhteisön kasvua ja muita merkittäviä tapahtumia salausmaailmassa.

2. Coincodex

CoinCodex

Coincodex perustettiin vuonna 2017. Ottaen huomioon vaikeudet, joita uusilla kauppiailla on liikkumisessa joissakin salakaupan monimutkaisissa ammattikieleissä, Coincodex tarjoaa erilaisia ​​oppaita ja oppaita, jotka sisältävät olennaista tietoa, jonka uudet kauppiaat pitävät varsin mielenkiintoisina käynnistää. heidän kaupankäyntimatkansa.

Kalenteri, joka ilmoittaa aktiiviset ja pian käynnistettävät ICO: t, ovat joitain ainutlaatuisia ominaisuuksia, jotka Coincodex on lisännyt alustalleen, jotta kauppiaat voivat tutkia joitain keskeisiä salausmarkkinoiden analyysejä.

Tämän lisäksi Coincodexilla on Android ja IOS-sovellus. Voit käyttää sitä henkilökohtaistamaan kokemuksesi sen alustalla. Tässä on joitain niistä ja niiden tärkeimmät ominaisuudet.

Salkku

 • Pitää kauppiaiden omistukset yhdessä paikassa hintojen helpon vertailun helpottamiseksi
 • Synkronoituu Coincodex-sovellukseen, joka on saatavana sekä iOS- että Android-matkapuhelinten käyttäjille

Tarkkailulista

 • Antaa sinun keskittyä yksittäiseen salaukseen, joka kiinnostaa sinua eniten.
 • Kun kolikko on lisätty tarkkailulistalle, yhdellä napsautuksella hyödynnetään kaikkea kolikkoa, jonka haluat nähdä

Hälytykset

 • Sijoittajat voivat asettaa ilmoitushälytyksen ilmoittamaan, kun suosikkisalauksesi saavuttaa tietyn ennalta määrätyn tason.
 • Ilmoitus lähetetään sähköpostitse tai mobiilisovelluksella.

Markkinakatsaus

 • Täydellinen suurten salausmarkkinoiden suorituskyvyn seuraamiseen.
 • Voi seurata kokonaismääriä, salausmarkkinoiden ylärajaa ja Bitcoin-määräävää asemaa samassa paikassa.

Laskin

 • Hyödyllinen työkalu, jonka avulla voit laskea minkä tahansa salauksen ja tärkeimpien kolikoiden, kuten Ethereumin, Bitcoinin tai fiat-valuuttojen, nykyisen muuntokurssin.

Widgetit

 • Alusta tarjoaa mukautettavan widgetin, jonka avulla kävijät voivat nähdä, kuinka tietyt kryptot toimivat reaaliajassa
 • Se on täysin ilmainen ja se voidaan upottaa verkkosivustollesi

Vakaa kolikko

 • Jokaisen kauppiaan pakollinen työkalu, jonka avulla voit vertailla tärkeimpiä vakaa kolikoita kaupankäynnin määrän, markkina-arvon ja hinnan mukaan.
 • Helpottaa vakaiden ja vakavien kolikoiden seurantaa.

3. OnchainFX

OkchainFX

Kaikkien vakioalustan tarjoamien vakio-ominaisuuksien, kuten 24 tunnin kaupankäynnin volyymien ja hintaliikkeiden, lisäksi OnchainFX-lähestymistapa salaustietoihin on lovi korkeampi. Esimerkiksi sivustolla on integroituja työkaluja, joiden avulla kauppiaat voivat vertailla vierekkäin kahta omaisuutta. Voit myös tarkistaa kolikon markkinoiden tulevaisuuden, jonka arvo on rajattu vuonna 2050. Viimeksi OnchainFX otti käyttöön valintaruudun nimeltä Price if Normalized BTC supply. Se on innovatiivinen ominaisuus, jonka avulla kauppiaat voivat tarkistaa kolikot, joiden hinta on yhtä suuri kuin Bitcoin.

Vaikka alustalla saatavilla olevan tiedon määrä voi olla hieman ylivoimainen ensimmäistä kertaa käyttäjille, sivuston kolikkotiedot vaikuttavat käyttäjiin, kun he ovat jumissa.

4. Cryptocampare

SalausVertaile

Vuonna 2014 perustettu Cryptocompare oli edelläkävijä melko mielenkiintoisissa ominaisuuksissa, kuten live-chatissa ja live-kolikoiden hinnoissa. Alusta käyttää yli 65 salauksenvaihtosivuston analyysiä, mikä helpottaa käyttäjien tehdä nopeampi valinta sivustolla kaupankäyntiin. Vaikka asettelu saattaa olla hieman pettymys, monet ovat yhtä mieltä siitä, että sitä on edelleen suhteellisen helppo käyttää, etenkin ei niin teknisesti taitaville tyyppeille.

Hämmentävä ulkoasu ja rajoitettu määrä lueteltuja kolikoita ovat joitain alustan haittoja. Joitakin tärkeimpiä kolikoita kiinnostavat kauppiaat pitävät alustaa hyödyllisenä, koska niistä on saatavilla paljon hyödyllistä tietoa.

5. Coinlib

Coinlib

Coinlibin muotoilu on arvostettu innovatiivisista salkku- ja hintaseurantaominaisuuksistaan, ja sen on tarkoitus tehdä vaikutuksen käyttäjiin, jotka ovat kiinnostuneita monista digitaalisista valuutoista. Tällä hetkellä alustalla on noin 4680 valuuttaa. Aloittelijoille tämä sivusto on paljon ystävällinen verrattuna muihin suosittuihin sivustoihin kolikoiden hinnan, kaupan tarjonnan ja markkina-arvon suhteen. Muita jännittäviä ominaisuuksia ovat hintahälytykset ja reaaliaikaiset salausmarkkinauutiset.

Coinlib saattaa näyttää siltä kuin toinen salaussivusto, joka on optimoitu vertailuun. Silti crosser-ilme paljastaa mielenkiintoisen vertailuominaisuuden, jonka avulla käyttäjät voivat vertailla jopa neljää omaisuutta rinnakkain. Yhdellä kaavalla. Se on käytettävissä sovelluksissa, joihin sekä iOS- että Android-käyttäjät voivat käyttää. Tämän alustan yksinkertainen muotoilu ja helppokäyttöisyys vaikuttavat sekä kokeneisiin että uusiin tulokkaisiin kauppiaisiin.

6. Coincap

Coincap

Vuonna 2015 perustettu CoinCapin lähestymistapa tarjota käyttäjille rajoittamaton pääsy reaaliaikaiseen markkinatietoon on poikkeuksellinen. Kiireisestä kotisivustaan ​​huolimatta asiaankuuluvat ominaisuudet, kuten markkinakorkit, nykyiset hinnat, kolikoiden saatavuus, ovat täysin esteettömiä.

CoinCap antaa käyttäjille mahdollisuuden tarkastella historiallisia hintakaavioita napsauttamalla heidän suosikkikolikoitaan. Mutta ehkä mikä kiinnostaa käyttäjiä eniten CoinCap API: n saatavuudesta. Vaikka alustan käyttöliittymä ei ole houkuttelevin, käyttäjät löytävät useita ainutlaatuisia, optimoituja ominaisuuksia, jotka ovat korvaamattomia salauksen kauppiaalle.

7. Kolikkotarkastus

Kolikkotarkastus

Coincheckup on yksi viimeisimmistä alustoista, jotka liittyivät vuonna 2017 käynnistettyyn kolikoiden tarkistussivustoihin. Alustan ensisijainen painopiste on salauskaupan avoimuuden lisääminen.

Tämän perusteella alusta tarjoaa käyttäjille perusteellisen kolikkoanalyysin kolikoista, joita kauppiaat aikovat ostaa, seuraamalla tietoja, kuten kaupankäyntimäärät ja hintakaaviot, auttaakseen kauppiaita tekemään päätöksistä, jotka ovat täysin tietoisia.

Alustan asettelun on tarkoitus helpottaa kaupankäyntikokemusta käyttäjille, jotka haluaisivat helposti saatavilla olevan analyysin. Alustalla sijoittuminen tapahtuu myös useilla eri tekijöillä, kuten sen tarjoama tuote, tiimin vahvuus, ryhmän reagointi kysymyksiin, yhteisön tietoisuus ja aktiivisen kehityksen alue.

Lisäksi jokaisen kolikon algoritmien suorituskyky on mitoitettu 5: stä läpinäkyvyyden lisäämiseksi. Vaikka data-analyysi ja valtava määrä tietoa voi olla nopea sammutus, kauppiaat, jotka haluavat salata projekteja ennen sijoittamista, pitävät alustaa melko mielenkiintoisena.

8. Live-kolikkokello

Live-kolikkokello

Elinkeinonharjoittajat, jotka haluavat alustan, jolla on paljon kriittisiä salaustietoja, ja helppokäyttöinen seurantasivusto, jossa on optimoitu käyttöliittymä, löytävät varmasti Live Coin Watchin varmasti osuman. Vuonna 2017 lanseerattu alustan suosio on paljon vanhempien alustojen sarjassa, luultavasti sen helppokäyttöisyyden ja kotisivun ansiosta, joka on sekä silmille helppoa.

Live Coin Watch -sovelluksen avulla käyttäjät voivat jäljittää kauppavolyymit, hintaliikkeet, markkina-arvon ja kiertävän kolikon tarjonnan yli 2000 valuutalle. Käyttäjät, jotka haluavat seurata hintamuutoksia fiat-valuutoissa, pitävät tätä alustaa varsin hyödyllisenä. Live Coin Watch -toiminnon avulla käyttäjät voivat myös valita taajuuden, jonka he haluaisivat päivittää sivustotiedot.

9. WorldCoinindex

WorldCoindex

Worldcoinindex on erinomainen hintaseuranta-foorumi, joka on saamassa suosiota sekä kokeneiden että tulevien kauppiaiden keskuudessa muun muassa sen käyttäjäystävällisten salaushintojen visuaalisen esityksen ansiosta. Alusta tarjoaa reaaliaikaisia ​​hintatietoja ja luettelon noin 1500 kryptosta.

Yli 7000 salausmarkkinoilla, joihin käyttäjät ovat yhteydessä, foorumi tarjoaa käyttäjille mahdollisuuden olla vuorovaikutuksessa yli 100 salauksenvaihtosivuston kanssa. Sen lisäksi, että BTC on oletusvaluutta, jolla käyttäjät voivat käydä kauppaa, Worldcoinindex tarjoaa lisäksi 13 fiat-valuuttaa, joiden avulla kauppiaat voivat tehdä ostoksia suoraan ilman, että heidän on ensin muunnettava fiat-valuuttoja BTC: ksi.

10. Coinpaprika

Coinpaprika

Coinpaprika on melko uusi kolikoiden tarkastusareenalla, mutta sen näky on asetettu tiukasti kolikkomarkkinoille. Vaikka muiden olemassa olevien ja tulevien verkkosivustojen kasvu on rajallista karhumarkkinoiden seurauksena vähenevän liikenteen vuoksi, coinpaprika on yllättäen pitänyt yllä positiivista kasvua sen perustamisen jälkeen.

Verrattuna muihin suosittuihin alustoihin, coinpaprika tarjoaa muita mittareita, jotka liittyvät sen kasvavaan suosioon. Nämä mittarit sisältävät kaivoslaskurin ja sitoutumistilastojen määrän, joiden on tarkoitus auttaa käyttäjiä vertaamaan kryptovaluuttoja.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me