Onko Dogecoin hyvä sijoitus? Dogecoinin tulevaisuus

Dogecoin: vitsi, josta tuli lupaava kryptovaluutta

Teknologiateollisuudessa on ollut paljon anekdootteja, joissa pienet ei-vakavat kokeet ovat osoittautuneet suuriksi keksinnöiksi. Mutta monet eivät usko, että vitsit tai pilkat voivat myös johtaa johonkin hämmästyttävään ja lupaavaan. Tämä on tarina Dogecoinista – yksi kolikoista, jotka ovat osoittaneet lupaavan pysyä.

Kolikon lyhyt historia kertoo meille, että Dogecoin luotiin alun perin Jackson Palmerin marraskuussa 2013 tekemän vitsin seurauksena. Tämän vitsin jälkeen ohjelmoija Billy Markus otti yhteyttä Palmeriin ja he päättivät muuttaa Dogecoinin todellisuudeksi. Koottaessaan Dogecoinia, Palmer ja Markus kuvittelivat suunnittelevansa tämän kolikon ystävällisemmäksi, lähestyttävämmäksi kryptovaluutan muodoksi, joka voisi tavoittaa kaikki käyttäjät ympäri maailmaa ja lopulta ottaisi haltuunsa Bitcoinin kylmän monimutkaisuuden aiheuttamat käyttäjät..

Saatat myös pitää: Elon Muskin salausyhteys etenee edelleen, tavoittaa Dogecoinin perustajan Jackson Palmerin

Kasvuprosessissaan Dogecoin-yhteisöstä tuli yksi aktiivisimmista yhteisöistä ja kerättiin usein varoja hyväntekeväisyystarkoituksiin – vuoden 2014 talviolympialaisista NASCARiin. Vuonna 2014 Dogecoin menee myös ensimmäiseen pankkiautomaattiinsa, käynnistämällä sen Vancouverissa.

Kaikki meni hyvin vuoteen 2015 asti (ainakin oletamme sen olevan) ennen kuin Jackson Palmer ilmoitti ottavansa “pidennetyn poissaolon” kryptovaluuttayhteisöltä. Kutsumalla ekosysteemiä myrkylliseksi, Palmer käytti tilaisuutta räjähtää teollisuuden osa-alueita samalla kannustamalla dogekoiinin käyttäjiä olemaan unohtamatta hauskoja ja leikkisiä juuriaan.

Mikä on Dogecoin

Dogecoin on kryptovaluutta, joka perustuu tai saatat sanoa haarautuneen Luckycoiniin (joka puolestaan ​​perustuu Litecoiniin). Dogecoin suunniteltiin alun perin helpommin lähestyttäväksi vaihtoehdoksi Bitcoinille, Litecoinille ja muille kryptovaluutoille. Sen lisäksi, että visio on yleinen ja käyttäjäystävällinen kryptovaluutta, ei ole mitään uraauurtavia ominaisuuksia, jotka erottavat Dogecoinin pakkauksesta.

Kolikon kehitys on pysynyt pysähtyneenä eikä ole nähnyt muutoksia tai päivityksiä Jackson Palmerin lähdön jälkeen vuonna 2015, mutta se on hyötynyt merkittävästi Litecoin-koodin parannuksista.

Vaikka kehitys ei ole ollut kolikon erottelija, se, mikä todella erottaa sen ja tuo lisäarvoa Dogecoinille, on vahva, vilkas, elinvoimainen ja aktiivisin yhteisö, joka on syntynyt sen ympärille ja pitänyt Dogecoinin tulen elossa.

Dogecoin-inflaation ominaisuudet

Koodiviisaasti Dogecoin ei välttämättä eroa paljon muista, mutta tyypillisesti Dogecoin erottaa itsensä useimmista muista kryptovaluutoista. Kolikko on inflaatio, eikä deflaatiomainen kryptovaluutta. Bitcoin ja monet muut kryptovaluutat on suunniteltu kovalla kolikkokannella. Mahdollinen ongelma tässä on, että kun yläraja saavutetaan, kaivostyöläisille ei ehkä enää ole kannattavaa jatkaa järjestelmän ylläpitämistä. Tämä johtaisi joko kohtuuttoman korkeisiin palkkioihin kaivostyöläisten kannustamiseksi tai erittäin pitkiin tapahtumiin, koska ei olisi kannustinta käsitellä verkkokauppoja.

Dogecoinin luoja, joka on myöhään tullut peliin, pyrki ratkaisemaan tämän ongelman varmistamalla, että kaivostyöläiset palkitaan aina uudella Dogecoinilla, joten aina on kannustin kaivaa lisää kolikoita. Inflaatioon perustuva lähestymistapa suunniteltiin myös korvaamaan kadonneet kolikot ja pitämään Dogecoin vakaana 100 miljardissa kolikossa.

Antaakseen käsityksen siitä, että Dogecoin on inflaatio, Jackson Palmer kirjoitti vuonna 2014:

“Valuutan tavoitteena on pitää noin 100 miljardia kolikkoa liikkeessä – joten kun 100 miljardia koiranjäljitettä on luotu, palkkiot jatkuvat 10 000 kullakin lohkolla. Tämä auttaa ylläpitämään kaivostoimintaa ja vakiinnuttamaan liikkeessä olevien kolikoiden määrän (kun otetaan huomioon kadonneet lompakot ja monet muut kolikoiden tuhoamistavat) 100 miljardiin. “

Dogecoin-kaivoserot

Tärkein syy siihen, että niin monet käyttäjät louhivat tämän erityisen kryptovaluutan, on se, että se ei tarvitse tehokasta tietokonetta. Jokainen henkilökohtainen tietokone muuttuu helposti arvokkaiden kolikoiden hankkijaksi. Useimmille kaivostyöläisille yhden lohkon laskeminen kestää noin kolme minuuttia. Itse kaivosprosessi ei ole erilainen kuin muiden kryptovaluuttojen tuotanto. Aloittaakseen kaivostyöläisellä on oltava vain Dogecoin-lompakko ja asennettava erityisohjelmisto. On suositeltavaa ladata se luotettavilta sivustoilta – tällä tavoin ne voivat suojata tietokoneiden lisäksi myös itse lompakon.

Dogecoinin käyttötapaukset

Dogecoin on herättänyt ihmisten mielenkiintoa, koska koko historiansa ja matkansa on tarkoitus olla satiirisia ja hauskaa kolikoita, jotta niistä tulee tärkeä tukipilari krypto-valuutan maailmassa. Tämän suosion takia ihmiset ovat käyttäneet Dogecoinia useista syistä.

  • Koska Dogecoinilla on uskomattoman alhaiset maksut ja nopeat toimitusajat sekä suhteellisen vakaa arvo, jotkut kauppiaat käyttävät sitä vaihdon välineenä. Esimerkiksi, jos joku haluaa nostaa rahaa kryptovaluutanvaihdosta, se voi olla erittäin kallista, jos valuutta on bitcoin. Siksi jotkut kauppiaat voivat päättää vaihtaa ensin bitcoininsa Dogecoiniin ja sitten nostaa valuuttansa Dogecoinina, ennen kuin ne myöhemmin muunnetaan uudelleen joksikin muuksi.
  • Koska jokaisen Dogecoin-yksikön hinta on niin alhainen, monet ihmiset käyttävät sitä puhtaasti spekulointiin. On mahdollista ostaa miljoonia yksiköitä kuluttamatta omaisuuksia, ja mikä tahansa pieni hinnankorotus voi johtaa kohtuullisiin markkinoiden voittoihin.
  • Dogecoin on myös hyvin laajalti hyväksytty melkein kaikissa suurissa pörsseissä sekä useissa pikapalvelupalveluissa, kuten Shapeshift ja Flyp.me. Koska Dogecoin on integroitu Shapeshiftiin, sitä voidaan käyttää maksamaan monista palveluista ja tavaroista, joihin on sisäänrakennettu Shapeshift API.

Mikä ajaa Dogecoin-hintoja? | Dogecoin-arvostelu

Senkin jälkeen, kun se on ollut suhteellisen vakaa, Dogecoin on ollut erittäin epävakaa ja altis suurille aaltoille ja suurille laskulle omalla tavallaan. Erityisesti Dogecoin on kokenut melko myrskyisän historian ja on altis melko äkillisille hintamuutoksille.

Kolmen viime kuukauden aikana kolikon nousu on ollut lähes 20%, mikä on sekoitus sen perustavanlaatuisia ja teknisiä indikaattoreita. Sen kaivostehokkuus, suurempi sisäinen arvo, alempi hinta ovat perustekijöitä, jotka tekevät Dogecoinista mielenkiintoisen.

Miksi Dogecoin voi nousta tulevaisuudessa?

Inflaatiovaluutta: Inflaation kutsuminen hyväksi voi tuntua väärinkäytöltä, koska se tekee yksittäisestä DOGE-arvosta vähemmän kuin niukkuuden ollessa; se on kuitenkin ominaisuus, joka voi hyvin varmistaa Dogecoinin selviytymisen tulevaisuuteen. Suuri määrä kolikoita voi kadota tai vahingoittua seurauksena siitä, että käyttäjät menettävät laitteiston, unohtavat lompakon salasanat jne. Tämä pätee erityisesti kryptovaluuttaan, kuten Dogecoin, jossa käyttäjät käyttävät säännöllisesti kolikoitaan. Inflaatiokolikko voi auttaa varmistamaan jatkuvan tarjonnan ja että kaivostoiminta on myös ainakin osittain kannattavaa.

Vahva yhteisö: Dogecoinilla on epäilemättä yksi parhaista yhteisöistä salausmaailmassa. He ovat myös keränneet rahaa hyväntekeväisyyteen, yrittävät laittaa fyysisen Dogecoinin kuuhun ja lähettää säännöllisesti Dogecoinia vihjeinä muille käyttäjille palkkiona viihdyttävästä tai informatiivisesta sisällöstä, joka tekee heistä lähestyttäviä, ystävällisiä ja avuliaita. Tämä yhteisö on antanut Dogecoinin selviytyä näin kauan, ja se tarkoittaa, että cryptocurrency ei todennäköisesti kuole milloin tahansa pian, joten tuskin menetät koko sijoitustasi.

1 doge on aina 1 doge: Dogecoin-yhteisön yleinen pidättäytyminen on, että riippumatta siitä, mihin hinta nousee dollareina ilmaistuna, 1 DOGE on aina yhtä 1 DOGE. Pohjimmiltaan he sanovat haluavansa käyttää kolikkoa transaktiovaluuttana spekulatiivisen omaisuuden sijaan. Tämä on itse asiassa erittäin hyvä asia elinkeinonharjoittajan näkökulmasta. Se tarkoittaa, että vaikka Dogecoinilla ei ehkä ole edistyksellistä tekniikkaa, monet käyttäjät pitävät sitä oikeana valuuttana, mikä tarkoittaa, että sillä on käyttötarkoitus.

Siinä tapauksessa, että olet päättänyt ostaa Dogecoinin, sinun pitäisi tutustua oppaasemme – mistä ja miten ostaa Dogecoin.

Tässä on muutama käsin valittu artikkeli, jotka saatat olla kiinnostunut lukemaan seuraavaksi:

  • Ethereumin tulevaisuus: Onko se kuollut vai nouseeko se?
  • 7 parasta salausvaluuttasalkun seurantaa & Hallintasovellukset (2019 PÄIVITETTY)

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me