Umi Blockchain-økosystem: Øjeblikkelige overførsler, smarte kontrakter og rentabel indsats

Indtil videre har antallet af udstedte kryptokurver og digitale tokens oversteget 7 tusind, og i dette hav af kryptoprojekter er det vanskeligt for investorer at anerkende lovende tjenester på et tidligt udviklingsstadium, men på samme tid investeringer på dette stadium maksimere overskuddet.

UMI er et af de unge projekter, der er skabt på krydsfeltet mellem DeFi og digitale aktivtendenser, som ikke kun gør opmærksom på dens unikke funktionalitet, men også på grund af dens fremtidige planer. UMI er et universelt monetært instrument, der giver brugerne mulighed for at foretage øjeblikkelige, sikre og gratis økonomiske overførsler samt optjene krypto gennem rentabel indsats. Derudover er UMI en fuldt udviklet blockchain-platform, der er i stand til at udføre smarte kontrakter af enhver kompleksitet. Lad os se nærmere på UMI-mulighederne.

Se video om UMI:

Transaktioner

UMI-netværket kan udføre ca. 4500 transaktioner pr. Sekund. Dette overstiger væsentligt kapaciteten for de fleste andre blockchains, inklusive grundlæggende som Bitcoin eller Ethereum.

UMI Mainnet blev lanceret i sommeren 2020, og det forbedres løbende. I fremtiden vil UMI-teamet udrulle en opdatering, der øger tilstrækkelig høj kapacitet til at udføre 10.000 transaktioner pr. Sekund. Dette bringer UMI-platformen tættere på transaktionsledningen af ​​større betalingssystemer som VISA og MasterCard. UMI-udviklerne har også et langsigtet mål – at opnå kapacitet på 1 million transaktioner pr. Sekund. Selvom dette lyder for ambitiøst, er der en chance for at nå det i det lange løb, og her er hvorfor.

UMI

For det første fungerer UMI-netværket på en forbedret version af autorisationsbeviset (PoA-konsensuskarakteristika vil blive diskuteret detaljeret senere i artiklen). For det andet kan en sådan skalering opnås gennem optimering af programmeringssprog og smarte kontrakter såvel som med sådanne værktøjer som Kubernetes. Endelig kan opgraderinger af UMI-netværket udføres hurtigere og med mindre indsats med de planlagte ændringer i økosystemets interne arkitektur.

En anden planlagt funktion af UMI-økosystemets betalingstjeneste ser også ud til at være meget lovende – offline transaktioner. Andre blockchain-systemer fokuserer udelukkende på transaktioner via Internettet, mens i UMI-økosystemet kan proceduren for afsendelse af transaktioner udføres uden adgang til World Wide Web ved hjælp af almindelig SMS eller andre kommunikationsmetoder. For eksempel er længden af ​​en UMI-transaktion 150 byte. Det er 1200 bit information. Standardlængden på en SMS er 1120 bit (140 byte), hvilket betyder, at der kun kræves 2 SMS for at sende en overførsel gennem UMI-blockchain. Dette er praktisk, hvis overførslen skal sendes hurtigst muligt, og Internettet er midlertidigt ikke tilgængeligt. Teknisk set er UMI-økosystemet allerede i stand til at sende offline-transaktioner uden internetforbindelse, men tjenesten til initiering af overførsler er endnu ikke lanceret. UMI-teamet er i øjeblikket ved at udvikle det.

Selvom det primære træk ved UMI-blockchain ikke er netværkets kapacitet, men fraværet af gebyrer. Dette er opnået med den unikke teknologi, som økosystemet er bygget på, samt en anden økonomisk model sammenlignet med andre populære kryptokurver.

Teknologi

Det UMI blockchain er baseret på Proof-of-Authority-teknologi, et koncept skabt af Ethereum-medstifter Gavin Wood.

Forskellen mellem PoA og de populære Proof-of-Work-algoritmer (som Bitcoin kører på) eller Proof-of-Stake (Ethereum planlægger at skifte til PoS) er, at der i PoA-netværket ikke er noget sted at konkurrere mellem minearbejdere og forfalskere for retten til at generere en blok og få en belønning. Generationen af ​​blokke, og vigtigst af alt, deres integration i blockchain, håndteres af pålidelige noder – ‘master noder ‘. I UMI-netværket er masternoder store autoriserede noder, der opfylder strenge hastighedskrav. Denne funktion øger netværkets kapacitet betydeligt.

Imidlertid har det originale PoA-koncept også sine ulemper. Den originale PoA-model antager, at almindelige brugere ikke kan påvirke systemets driftsmekanik, og kun pålidelige noder har ret til at bekræfte transaktioner og registrere dem i blockchain, og de tilhører normalt en organisation eller tilknyttede virksomheder. Disse faktorer øger risikoen for netværkscentralisering, som fratager kryptokurrency dens vigtigste værdi – decentralisering – og gør den lidt anderledes end andre allerede eksisterende traditionelle betalingssystemer. For at undgå risikoen for netværkscentralisering er noderne i UMI-blockchain opdelt i to typer – ‘master noder ‘, der integrerer blokke i blockchain, og ‘validator noder ‘ der validerer blokkene. Kun visse typer noder kan blive masternoder – de inkluderer noder, der er lanceret både af UMI-teamet og deres mange partnere fra forskellige lande, mens enhver bruger kan starte en valideringsnode. Validator-noder overvåger master-nodernes arbejde, og hvis de mistænkelige handlinger opdages, kobles de skruppelløse mestre automatisk fra systemet.

Sammen med fordelingen af ​​magt mellem masternoder og validatorknudepunkter er en anden mekanisme, der er designet til at forhindre centralisering, planlagt at blive implementeret i UMI-systemet i fremtiden – integration med Proof-of-Stake-konsensus. UMI-blockchain vil fortsat fungere på PoA-algoritmen, men hvis der opstår problemer med masternoderne, skifter systemet automatisk til reserve PoS-konsensus. Selvom alle masternoderne pludselig holder op med at fungere, påvirkes ikke UMI-netværket og dets evne til at gennemføre transaktioner. PoS-noder har ikke brug for computerudstyr for at arbejde, en almindelig bærbar computer er nok. Enhver UMI-bruger, der har installeret en desktop-tegnebog med en valideringsnode, kan starte en PoS-backup-node.

Desuden fungerer staking på en smart kontrakt i UMI-systemet, hvilket betyder, at staker ikke behøver at holde computeren tændt hele tiden. Takket være indsatsen på en smart kontrakt kan du generere nye UMI-mønter: op til 40% om måneden i 24-timers tilstand. Med en sådan rentabel økonomisk model opfordrer UMI brugerne til aktivt at deltage i systemet. Denne model er en af ​​funktionerne, der gør det muligt for UMI at undgå kommissioner til overførsler – deltagende deltagere er interesserede i at udvikle økosystemet uden yderligere incitamenter, såsom provisioner.

Smarte kontrakter

UMI-blockchain giver dig mulighed for at oprette mange specialiserede multifunktionelle smarte kontrakter, herunder dem, der er egnede til integration i e-handelstjenester eller til lancering af decentrale autonome organisationer (DAO’er). Disse inkluderer forskellige decentraliserede finansieringstjenester (DeFi).

Anvendelsesområder for UMI-blockchain-smarte kontrakter:

  • Decentraliserede udvekslinger og applikationer
  • DeFi-protokoller, inklusive Yield Farming og udlån;
  • Online butikker;
  • Crowdfunding-platforme;
  • Spilsteder;
  • Spilplatforme;
  • Cashback og bonusprogrammer;
  • og mange andre tjenester.

Takket være sin høje kapacitet vil UMI-netværket sikre en jævn drift af store DeFi-projekter, decentraliserede børser (DEX) eller decentrale applikationer (DApps), og brugerne vil ikke stå over for hidtil usete høje transaktionsgebyrer, som det skete før med Ethereum-netværket. Således vil lanceringen af ​​UMI-baserede DeFi-tjenester ikke have en negativ indvirkning på dem, der udelukkende bruger systemet til pengeoverførsler.

Indsætter i detaljer

I øjeblikket kan UMI-mønter udvindes i to stakningsstrukturer (pools) – ROY Club og ISP Club. For at starte minedrift skal du oprette en personlig tegnebog i UMI-blockchain og overfør en vis mængde UMI-mønter til din adresse.

UMI

UMI

Når du har genopfyldt tegnebogens adresse, kan du placere dine mønter til indsats i to puljer. I modsætning til andre indsatssystemer bliver mønter i UMI-systemet ikke frossne efter tilslutning til en pool. De forbliver i brugerens tegnebog, og ingen har adgang til dem undtagen ejeren. Indsatte belønninger påløber 24/7. Brugeren kan når som helst trække dem tilbage og sælge dem.

UMI

Du kan købe UMI-mønter via SIGEN.pro handelsplatform, som inkluderer en børs, en automatisk veksler og en p2p-platform. Ifølge statistikkerne varierer den daglige handelsvolumen for UMI fra $ 250.000 til $ 300.000, og likviditeten i ordrebogen til køb af mønter har allerede oversteg $ 3,2 millioner under hensyntagen til p2p-platformen. For projektet, der blev lanceret for kun fire måneder siden, ser tallene meget lovende ud. Interessen for UMI på markedet fremgår indirekte af det hurtigt voksende antal aktive brugere: deres antal oversteg 47.000.

Mobile apps

Takket være hurtige mobilapps af høj kvalitet kan brugerne udføre alle nøglehandlinger ved hjælp af en smartphone eller tablet. Applikationerne til Android eller iOS kan downloades fra Google Play og App butik, henholdsvis.

UMI-mobilapps tilbyder en bred liste over funktioner. Man kan oprette og administrere en eller flere UMI-tegnebøger, modtage og sende mønter, oprette forbindelse til stakingstrukturer, se transaktionens historie og komme i kontakt med teknisk support.

Applikationerne giver mulighed for godkendelse ved hjælp af Face ID, fingeraftryk eller PIN-kode.

Du kan finde alle de nyeste oplysninger om UMI-projektet i blog.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me