Suosituimmat salauskauppiaat, joita seuraa TradingView vuonna 2021

Jos olet kokenut kauppias finanssimarkkinoilla, olet todennäköisesti käyttänyt verkkosivustoa tai alustaa, joka auttaa sinua muodostamaan kaupankäyntistrategioita ja tarjoaa analyysityökaluja. Suurimmalle osalle salauskauppiaita kyseinen alusta on TradingView, joka on integroitu moniin ylimmiin salauspörsseihin, kuten Binance ja OKEx. 

Analyysityökalujen ja kaavioiden lisäksi TradingView on tehnyt nimensä sosiaalisen kaupan portaalistaan, jonka avulla kauppiaat voivat olla yhteydessä toisiinsa ja keskustella muiden samanmielisten kauppiaiden kanssa. Kun salausvarojen kauppa nousee kaikkien aikojen korkeimpien tasojen yli vuonna 2021, TradingView-sivustolla on useita hienostuneita kauppiaita, jotka antavat salaisuuksia ja vinkkejä sekä laajan ja kapean näkymän salauksen tuleviin hintoihin..

Tässä artikkelissa keskitymme siihen, miten TradingView’ta ja alkuun kuuluvia salauskauppiaita käytetään alustalla, ja mitä on otettava huomioon seurattaessa kryptovaluutta-kauppiaita. 

Mikä on TradingView?

Niille, jotka eivät ole tottuneet alustaan, TradingView on sosiaalisen kaupankäynnin strategia-alusta, joka tarjoaa kartoitustyökaluja ja analytiikkaa tulevaisuuden hintaennusteiden tekemiseksi monenlaisille omaisuusluokille, mukaan lukien valuutat, osakkeet, indeksit ja kryptovaluutat. Vielä tärkeämpää on, että alustan avulla kauppiaat voivat olla yhteydessä muihin samanmielisiin kauppiaisiin ja jakaa ideoita hintaennusteistaan. 

Nämä kaksi alustan portaalia antavat aloittelijoille helppokäyttöisen ja intuitiivisen aloittelijoille ja riittävän tehokkaat edistyneille chartisteille

Mitä hyötyä TradingView: sta on?

Kuten mainittiin, TradingView pyrkii tarjoamaan uusille ja eliittikauppiaille alustan yhteydenpitoon, näkemiseen ja jakamiseen kaupankäynnissä. Elinkeinonharjoittajat voivat selata julkaistuja ideoita, nähdä, miten ennusteet toimivat, ja kommentoida ennustetta. Tämä auttaa kauppiaita parantamaan kaupankäyntiä ja sijoittamista, kun he seuraavat muiden kauppiaiden ideoita. 

Voit luoda profiilin TradingView-palvelussa, julkaista hintastrategiat ja siirtää ne helposti Twitteriin tai mille tahansa muulle verkkosivustolle. Alusta auttaa myös uusia kauppiaita saamaan nimensä helposti kaupankäynnin maailmaan.

Mitkä parametrit on otettava huomioon seurattaessa salauskauppiaita TradingView’ssa?

TradingView-salauskauppayhteisö kasvaa jännittävällä vauhdilla – kun uusia kauppiaita, ideoita ja strategioita syntyy nousevilla markkinoilla. Kaikilla TradingView-kauppiailla ei kuitenkaan ole samoja ominaisuuksia ja voittostrategioita, joten sinun on oltava kiinnostunut etsimästäsi ennen sokeasti kaupankäynnin neuvojen seuraamista. 

Tässä on joitain vinkkejä, joiden avulla voit valita parhaat salauskauppaneuvot ja strategiat TradingView’n ylimmiltä salauskauppiailta. 

  • Maine: Tämä on mittari siitä, kuinka kauppias on yhteistyössä TradingView-yhteisössä. Vaikka tämä ei osoita, onko kauppias parempi, on tärkeää näyttää, kuinka paljon kauppias on aktiivinen. Tämä antaa mittarin siitä, kuinka paljon kauppias on perehtynyt TradingView’n ja vuorovaikutuksiin alustalla. 
  • Laadukkaat viestit: Tämä on avainasemassa valittaessa mitä kauppiaata seurataan TradingView-ohjelmassa. Hyvin kirjoitettu ja yksityiskohtaisesti selitetty viesti antaa selkeän kaupankäynnin ja sen, mitä voidaan odottaa nousevan vai laskevan – mikä todella auttaa amatöörikauppiaita.
  • Kaupankäyntistrategia vs. todellinen kauppa: Helpoin ja turvallisin mittari elinkeinonharjoittajan suorituskyvyn mittaamiseksi on voittaneiden kauppojen prosenttiosuus. Elinkeinonharjoittaja, jolla on suuri prosenttiosuus voittavista salauskauppastrategioista, todennäköisesti toistaa voittonsa ja voi olla hyvä idea seurata. 
  • Tykkäysten määrä: Suurempi määrä tykkäyksiä on hyvä tekijä tarkastellaksesi, jos elinkeinonharjoittaja on perehtynyt alallaan. 

Suosituimmat salauskauppiaat seuraamaan TradingView-ohjelmaa

Ylimmän salauskauppiasprofiilin löytäminen voi olla hälinää TradingView’lla, koska alustalla on valtava määrä kauppiaita. Asiantuntevan ja kannattavan elinkeinonharjoittajan löytäminen kaiken epävakauden keskellä voi kuitenkin olla myös haaste. Kaivoimme syvälle TradingView’sta löytääksemme parhaat salauskauppiaat, jotka tarjoavat parhaat salausvarojen tuotto- ja riskinhallintastrategiat.

Huom: Salauskauppiaat valitaan kaupankäynnin maineen ja kannattavuuden perusteella Bitcoin-kaupankäyntistrategioissa. 

Taulukko, joka näyttää parhaiden salauskauppiaiden maineen ja ideat TradingView’ssa

Nimi

Käyttäjätunnus

Maine

Ideoiden määrä

Tykkää 

Seuraajat

Muut linkit

botje11 @ botje11 149,172 962 183,107 37,306 Viserrys: https://twitter.com/botje11TV

Sähke: https://t.me/botje11

MagicPoopCannon @MagicPoopCannon 245,057 756 136,939 77,477 Twitter: https://twitter.com/MagicPoopCannon
DLavrov @DLavrov 341,077 2,350 193,519 90,322 Viserrys: https://twitter.com/TheDLavrov

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCTKV7tRsdvXZgW8yFRJkVfw

Verkkosivusto: https://linktr.ee/dlavrov

alanmestarit @alamasters 294,147 4,201 235,716 96,899 Viserrys: https://twitter.com/AlanMastersT

Verkkosivusto: https://alanmasterstrades.com/

EXCAVO @EXCAVO 411,943 1,709 196,690 103,710 Viserrys: https://twitter.com/EXCAVO

Sivusto: https://excavo.finance/

Suosituimmat salauskauppiaat TradingView-sivustossa

  • @ Botje11

Kokenut kryptovaluuttapäivän kauppias David (@ botje11), liittyi TradingView’an 3 vuotta sitten keskittyen pääasiassa kryptovaluuttoihin. David on jo kirjoittanut ja jakanut yli 680+ viestiä kryptovaluutoista, kuten Bitcoin, Ethereum, Chainlink, Tezos jne. Bitcoinin kaikkien aikojen korkeimpien hintojen alkaessa joulukuussa 2020 @ botje11 ennusti oikein BTC ylitti 20000 dollaria

Ei pitäisi olla mikään yllätys, että Bitcoin-parit vs. dollari (BTC / USD) sijoittuvat hänen valitsemiensa ideoiden ja kaupankäyntistrategioiden kärkeen parhaiden salausvaihtojen, kuten Bitstamp, Coinbase ja Bitfinex, kanssa. Hän on myös julkaissut kaupankäyntiideoita muista omaisuusluokista, mukaan lukien valuutat ja indeksit. 

  • @MagicPoopCanon 

Nimen epäkeskisyys, @MagicPoopCanon, ei saisi häiritä arvoa, jonka kauppias tarjoaa TradingView-seuraajilleen. Omistettu altcoin-maksimalisti salauskauppias kirjoittaa enimmäkseen ideoita ja analysoi altcoineja, kuten XRP, Dash ja ZEC..

Bitcoin on kuitenkin edelleen avaintekijä hänen ideosalkussaan – 115 hänen 756 artikkelistaan, jotka sisältävät BTC / USD (T) -parin. MagicPoopCanonilla on merkittävä seuraaja Twitterissä, ja yli 35 000 seuraajaa hänen vain salaustoiminnollaan. 

  • @alamasters

Yli 96% Alanmasters Yli 4000 TradingView-ideota keskittyy kryptovaluutta-projekteihin. Kuten muidenkin tämän luettelon kirjoittajien kohdalla, BTC / USD-pari johtaa luetteloaan – mutta hän keskittyy viime aikoina uusiin projekteihin. Hajautetun rahoituksen (DeFi) syntyvät projektit, kuten Yearn.Finance (YFI), DFI.Money (YFII) ja Just (JST), ovat kaikki päässeet Alanmasterin analyysiin vuonna 2021.. 

Hän liittyi TradingView’n palvelukseen vuonna 2015 ja on kasvattanut seuraajiaan lähes 97 000 kauppiaaseen. Alan johtaa myös omaa yritystään, Alan hallitsee kauppoja, joka tarjoaa oppimismahdollisuuksia tuleville kauppiaille kryptovaluutta-kentässä. 

  • @DLavrov

Venäläinen kauppias Dmitriy Lavrov (@DLavrov), on yksi monipuolisimmista TradingView’n kirjoittajista, jonka sivulla on laaja valikoima valuuttoja, hyödykkeitä ja kryptovaluuttoja. Lavrov on teknisen analyysin kirjoittaja, joka pitää parempana liikkuvia keskiarvoja ja tuki / vastusindikaattoreita tulevaa hintaennustetta varten. Hän on rakentanut tuotemerkin, joka selittää laajasti ajatuksiaan ja strategioitaan TradingView’ssa ja noudattaa kauppasuunnitelmaansa.  

Kulta ja Bitcoin ovat Dmitriyn luettelossa varoista, jotka hän kattaa TradingView -sivullaan. Hän teki äskettäin 50 000 dollarin hintaennusteen BTC / USDT-parille hyvänä vastarintana – markkinoiden ennustaminen palaa takaisin 40 000 dollarin alueelle. 

Kirjoittamisen jälkeen hän on kerännyt Twitteriin yli 15 000 seuraajaa kaupankäyntineuvojensa ja kartoituskykynsä ansiosta. 

Johtopäätös

Luettelomme ei ole millään tavalla tyhjentävä, mutta antaa selkeän kuvan salauskauppiaista, joita sinun on seurattava TradingView’ssa. Valitut parhaat salauskauppiaat ovat hyvin kuratoituja, jotka alkavat listalta, ja kauppiaat tarjoavat korkeita tuottoennusteita, selkeitä ja hyvin selitettyjä ideoita sekä vuorovaikutuksessa seuraajiensa kanssa.. 

Vastuuvapauslauseke Esitetty sisältö voi sisältää tekijän henkilökohtaisen mielipiteen ja on markkinaehtoinen. Tee markkinatutkimuksesi ennen sijoittamista kryptovaluuttoihin. Kirjoittaja tai julkaisu ei ole vastuussa henkilökohtaisista taloudellisista menetyksistäsi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me