Bitcoin Arbitrage 101: Mahdollisuudet ja miten välimiesmenettely Bitcoin

Salauskaupasta on hitaasti tulossa hämmästyttävä peli kauppiaille, koska strategiat, jotka nyt toteutettiin vain kehittyneillä markkinoilla, ovat nyt saatavilla salausmarkkinoilla. Itse asiassa joissakin tapauksissa on paljon parempi veto pelata näitä strategioita salauksissa kuin missään muualla. Yksi tällainen noppapeli on välimiesmenettely, josta on hitaasti tulossa paras strategia salauksen kauppiaille voiton tuottamiseksi.

Määritellä, Välimiesmenettely on samanaikainen ja synkronoitu omaisuuden osto ja myynti, jotta voidaan hyötyä hintaerosta kahdella eri markkinoilla.

Se on strategia, jonka elinkeinonharjoittaja toteuttaa saadakseen voittoja hyödyntämällä täsmälleen saman instrumentin tai omaisuuserän hintaeroa eri markkinoilla. Strategia syntyi ja on edelleen olemassa markkinoiden tehottomuuden vuoksi, eikä sitä olisi ollut olemassa, jos markkinat olisivat täydellisiä.

Selittäminen: Mikä on Bitcoin Arbitrage

Välimiesmenettely tapahtuu, kun elinkeinonharjoittaja ostaa arvopaperin yhdeltä markkina-alueelta samalla tavalla myymällä sen arvopapereilla muilla markkinoilla korkeammalla hinnalla, jolloin se tuottaa voittoa markkinoiden epäjohdonmukaisuuden vuoksi. Välimiesmenettely yrittää löytää aukkoja markkinahinnoista ja tuottaa voittoa ennen hintaeron täyttämistä tai palauttamista. Välimiesmenettely yrittää myös tarjota markkinoille täydellisen mekanismin, jolla varmistetaan, että hinta ei poikkea paljoakaan nimellisarvosta merkittävän ajanjakson ajan.

Kypsyneillä markkinoilla, kuten osakkeet, järjestelmien tekninen paremmuus on melkein puristanut mahdollisuutta saada arbitraasimahdollisuus. Pörssit ovat tänään ottaneet käyttöön erikoistuneita tietokonejärjestelmiä, jotka seuraavat ja havaitsevat hintojen erilaistumisen, jotta kukaan kauppias ei voi ansaita rahaa markkinoiden tehottomuudesta kohtuuttoman edun vuoksi.

Välimiesmenettelyt ovat erityyppisiä, ja niitä tapahtuu edelleen niin kauan kuin kaikki markkinat, jotka myyvät samaa kolikkoa (sanotaan Bitcoin), omaisuuserää tai arvopapereita, ilmoittavat sille saman hinnan. Elinkeinonharjoittaja jatkaisi saman omaisuuden ostamista ja myymistä eri markkinoilla niin paljon kuin halusi ja niin paljon kuin pystyy tuottamaan voittoa.

Lue myös: Bitcoinin (BTC) hintaennuste 2019/2020/2025: Tulevaisuus on jo täällä

Esimerkki: Yksinkertainen Bitcoin Arbitrage

Jotta ymmärtäisimme Bitcoinin arbitraasin yksinkertaisella esimerkillä, tarkastellaan seuraavaa skenaariota.

 • Katsotaanpa, että Bitcoin käy kauppaa 10000 dollaria samalla kun pörssi A samaan aikaan; se käy kauppaa 10200 dollaria pörssissä B.
 • Jotta menestyksekäs arbitraasi tapahtuisi, elinkeinonharjoittaja ostaa bitcoinin Exchange A: lta ja myy saman välittömästi Exchange B: llä ansaitsemalla 200 dollarin voiton bitcoinia kohden.
 • Elinkeinonharjoittaja, joka on todellinen välimies, jatkaa tämän markkinaeron hyödyntämistä, kunnes jotkut pörssi-asiantuntijat tai markkinavoimat säätävät kahden pörssin hintoja pyyhkäisemään mahdollisuuden.

Esimerkki: Kolmikulmainen välimiesmenettely

Kolmikulmaista välimiesmenettelyä pidetään hieman monimutkaisena, koska mukana on 3 erilaista omaisuuseräkauppaparia, joissa kauppias ostaa ja myy omaisuuttaan hyödyntäen hintaeroa. Ratkaisevaa on liiketoimen nopeus, joka on lähes välitön kaikilla kolmella markkinoilla, ennen kuin markkinavoimat tuovat hintatasapainon kaikilla kolmella markkinoilla

Vaihto 1: XRP / USDT = 0,894

Vaihto 2: XRP / Ison-Britannian punta = 1,276

Vaihto 3: USDT / Ison-Britannian punta = 1,432

Ajattele nyt, mitä täällä tapahtuu

 • Elinkeinonharjoittajalla on 2 miljoonan arvoinen XRP, hän muuntaa 2 miljoonan XRP: n USDT: ksi 0,894: n korolla, antaen kauppiaalle 1.788.000 USDT.
 • Seuraavaksi hän siirtyy toiseen pariin, jossa hän tekisi kaupan 1 788 000 USDT muuntaa ne GBP: ksi tai Ison-Britannian punniksi kurssilla 1.276, jolloin kauppias saisi GBP: n tai Ison-Britannian punnan 1.401.254.
 • Seuraavaksi hän siirtyy kolmanteen pariin täydentääkseen kolmiotaan, jossa elinkeinonharjoittaja ottaa toisen kaupan punnan tai Ison-Britannian punnan ja siirtää ne takaisin USDT: hen 1,432: n kurssilla, jolloin kauppias saa 2 006 596 USD.
 • Tällä kauppasarjalla elinkeinonharjoittajan riskitön arbitraasivoitto olisi 6596 dollaria.

Saatat myös pitää: 5 Crypto Airdrop -kolikkoluettelo + Vaiheittainen opas niiden saamiseksi

Miksi salauksen välitysmenettelyn mahdollisuudet syntyvät?

Jokainen, joka on nähnyt salakirjoituksen, tietää, että ympäri maailmaa on erilaisia ​​pörssejä, jotka käyvät kauppaa melkein samoilla kolikoilla, ainakin suurimmilla. Sano esimerkiksi tässä vaiheessa (samalla kun painat) Bitcoinin pörssissä ilmoitetut hinnat ovat –

bitcoin-arbitraasi

Myös hinnat pörsseissä, jotka olivat seuraavat:

 • Kraken – 9618,80 dollaria
 • Coinbase Pro- $ 9,617.00
 • Kaksoset – 9621,78 dollaria
 • Bitfinex – 9637,48 dollaria
 • Bittileima – 9610,32 dollaria

Miksi näin tapahtuu? Muutama syy, joka voi olla vastuussa tästä, ovat

 • Likviditeetti: Bitcoin on pisteyttänyt valtavia määriä merkittävissä salauspörsseissä, koska kiinnostus kryptauskauppaan on lisääntynyt, kuten Binance, Kraken, Coinbase Pro jne., Mutta on pysynyt paljon alhaisempana useissa pienemmissä pörsseissä. Nämä tarjonnan erot pörsseissä vaikuttavat Bitcoinin hintaan.
 • Ei yleistä tapaa löytää käyvän arvon Bitcoin: Vaikka on ollut monia teorioita siitä, miten bitcoinia arvostetaan, ei ole ollut yhteistä keskitettyä kaavaa, joka voisi tehdä niin. Tämän vuoksi kukaan ei todellakaan tiedä käypää hintaa ja kauppoja käydään sen mukaan, mitä elinkeinonharjoittajan mielestä käypä hinta voisi olla. Siksi kaikki kaupat pörssissä tapahtuvat puhtaalla arvostelukyvyllä, ja niiden hinnan löytäminen tapahtuu siitä, mitä ostaja ja myyjä ajattelevat siitä.
 • Infrastruktuurikysymykset: Tämä ongelma johtuu teollisuuden kehittymisestä, joka estää ostajia ostamasta kryptoja nopeasti useissa pörsseissä kerralla; joten hintaerot jatkuvat. Tämä häviää varmasti, kun salauksenvaihdon tekniikka kasvaa, mutta aikaa on vielä paljon.

Välimiesmenettelyn esteet

Vaikka välimiesmenettely näyttää upealta ja jännittävältä rahan ansaintamahdollisuudelta, kauppiaiden tulisi ymmärtää, että arbitraasimahdollisuuksia estävät tietyt keskeiset esteet.

 • Vahvistusaika: Jälleen kryptovaluuttojen rakenteen ja kaupankäynnin tapaan johtuen tapahtumien todentaminen voi kestää jonkin aikaa (kahden pörssin välillä), ja markkinoiden volatiliteetin takia on mahdollista, että tänä aikana Bitcoinin hinta voi muuttua.
 • Lainsäädännön tarkastukset: Suuri määrä sääntelypaineista ja turvallisuussyistä johtuvia vaihtoja saa kauppiaat käymään läpi huomattavan määrän tarkastusvaiheita. Nämä vaiheet kasvavat entisestään, jos on enemmän kolikoita, joiden on siirryttävä vaihtoon.
 • Palkkiot: Jos käydään läpi yllä olevat esimerkit, tärkeä osa, joka puuttuu, on se, että pörssimaksut syövät voittosi. Tämä sisältää Fiatin talletuspalkkiot, fiat-nostomaksut, bitcoin-talletuspalkkiot, bitcoin-nostomaksut ja transaktiomaksut.
 • Likviditeetti: Välimiesmenettely olisi vain hyvää ja kannattavaa, jos volyymit ovat riittävän suuret molemmissa pörsseissä, koska välimiesmenettely tapahtuu suurilla määrillä salauksia ja liiketoimet on suoritettava läpi.
 • Vaihto maine: Yksi iso varoitus, jonka elinkeinonharjoittajan on pidettävä mielessä, mikä kaupankäynti pörssissä on pörssin maine. Pörssin hintaero voi johtua myös teknisistä ongelmista. Hämmästyttävä esimerkki tästä on hakkeroidut pörssit, joissa Bitcoinin hinta laskee yhtäkkiä erittäin alhaiseksi, koska kauppiaat eivät luota pörssiin ja on usein skenaario, että ostajia tai ostajia ei ole.

Onko välimiesmenettely laillinen?

Välimiesmenettely on täysin laillista ja sitä käytetään kaikkialla maailmassa sekä sellaisten omaisuuserien ja hyödykkeiden välillä, joissa kahden pörssin tai markkinapaikan välillä on hintaero.

Johtopäätös

Kaiken kaikkiaan Bitcoin-arbitraasi on kauppiaille hämmästyttävä mahdollisuus tuottaa hyviä tuloja, mutta varovaisuutena siihen liittyy valtavia riskejä. Bitcoinin välimiesmenettely ei ole niin yksinkertaista kuin se saattaa tuntua ensi silmäyksellä, vaikka välimiesmenettely onkin prosessi, joka on paljon positiivisempi kuin spekulaatio ja marginaalikauppa, jota kutsutaan usein hintamuutokseksi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me