Suosituimmat salaustekniikkapalvelimet / -ryhmät, joita seurataan vuonna 2021

Jos olet uusi salausvaluuttamarkkinoilla, sinun on oltava liittynyt muutamaan sosiaalisen median yhteisöön yrittääksesi Hanki ydin tästä vallankumouksellisesta tekniikasta. Twitter, Reddit, Medium ja Instagram näkevät tilien määrän valtavan kasvun vuonna 2021, kun Bitcoin- ja kryptomarkkinat pitävät ennätyksellisen korkeita. Huolimatta Redditin ja Twitterin vaikutuksesta suurten salausyhteisöjen luomiseen, yksi sosiaalisen median alusta kasvaa salauksen harrastajien suosikiksi maailmanlaajuisesti – DISCORD! 

Haluatko saada lisää kaupankäyntivinkkejä, oppia markkinoiden viimeisimmistä asioista tai oppia tekniikasta, Discord-salauskaupasta ja keskustelu “palvelimista”, on kaikki. Niiden löytäminen on kuitenkin hieman haastavaa – tarvitset kutsun. 

Tämän artikkelin tavoitteena on esitellä sinulle parhaat salauspalveluryhmät / -ryhmät, jotka tarjoavat keskustelufoorumin ja kaupankäyntisignaaleja salaustuotemarkkinoilla. Alla on 10 vuoden 2018 kuuminta ja parasta Crypto Discord -palvelinta. 

Mikä on ristiriitapalvelin?

Jokainen Discord-yhteisö on järjestetty kokoelmaksi erillisistä kanavista, jotka muodostavat palvelimen. Jokaisella palvelimella on omat kutsutut jäsenet, aiheet, säännöt ja kanavat. Kun olet liittynyt palvelimeen, voit osallistua mihin tahansa kanavaan ja keskustella muiden jäsenten kanssa, jotka keskustelevat tietyllä kanavalla. 

Palvelimet ovat täynnä tekstikanavia ja äänikanavia (joissa voit puhua muiden kanssa). Voit myös jakaa videoita, kuvia, Internet-linkkejä, musiikkia ja muuta. Palvelimen avaaminen Discordissa on ilmaista. 

Kuinka käyttää Crypto Discord -palvelimia tehokkaasti

Vaikka Discordista on tulossa sosiaalisen median rakas salaussijoittajille, suurin osa salauksen ristiriidan ryhmät ovat edelleen tehotonta. Tämä on nähnyt, että suurin osa salaussijoittajista vaihtaa Telegramiin vuorovaikutuksessa muiden salausfanaatikkojen kanssa, huolimatta siitä, että ristiriita on paljon parempi. 

Tässä on joitain vinkkejä, joiden avulla saat kaiken irti salaukseen keskittyvästä Discord-palvelimestasi.

 • Lukitse käyttöoikeutesi roskapostin ja huijausten välttämiseksi Discord-palvelimellasi. 
 • Hallinnoi viesti-ilmoituksia välttääksesi palvelimen jokaisen jäsenen ilmoittamista joka kerta, kun viesti lähetetään kanavalle.
 • Määritä bot-vartija estämään jäseniäsi roskapostista. Tämä voidaan tehdä asettamalla captcha-koodi, jotta vain ihmiset pääsevät palvelimesi muihin jäseniin. 
 • Varmista, että Discord-palvelimellasi on ystävällinen käyttöliittymä ja ettei se ole liian täynnä. 

Kuinka valita paras Crypto Discord -palvelin / -ryhmä

Hyvien salakirjoituspalvelimien löytäminen itsellesi (varsinkin jos olet Discord-ensikertalainen) voi olla haaste, kun otetaan huomioon valtava määrä huijausryhmiä. Alla annamme lyhyen luettelon siitä, mitä sinun tulisi tarkastella ennen liittymistä salaustekniikkapalvelimeen. 

 1. Palvelimen jäsenten lukumäärä.
 2. Tarkista, onko palvelimella Bot-vartijoita. 
 3. Onko foorumi käyttäjäystävällinen?
 4. Onko ryhmä vuorovaikutteinen ja kunnioitettava?
 5. Valitse maksullisten ja ilmaisten kanavien välillä.
 6. Sisältö, jota haluat käyttää – kaupankäyntisignaalit vs. yleiset salausuutiset jne. 

Suosituimmat salakirjoitusryhmät

Discordilla, joka vastaa Twitteriä ja Redditin kaltaista hyvin organisoitua ja säänneltyä rakennetta, Discord on salaussijoittajan unelma. Discord tarjoaa sinulle mahdollisuuden työskennellä interaktiivisen yhteisön kanssa ja jakaa intohimo tekniikkaan. 

Alla on luettelo vuoden 2021 tärkeimmistä salaustekniikan kanavista, joihin sinun tulisi liittyä saadaksesi kaupankäyntisignaaleja ja keskustellaksesi nousevasta tekniikasta. 

HUOM: Joillakin kanavilla on roskapostia, haittoja ja shillkejä. Tee oma tutkimus ennen kuin käytät näiden erimielisyyksien ryhmien kaupankäyntisignaaleja ja tietoja sijoituspäätösten tekemiseksi.

 • r / Salausvaluutta

salauksen ristiriidan ryhmä

R / Cryptocurrency -palvelun onnistunut nousu Redditissä on synnyttänyt Discord-palvelimen, joka sallii vain kutsutut henkilöt. Palvelin on yksi suurimmista tällä hetkellä salauksessa olevista ristiriitaryhmistä – joka tarjoaa jäsenille alustan keskustella mistään salauksesta. 

Salauskaupasta DeFi: ään, viljelyyn, altcoineihin, kaivostoimintaan ja valaiden liiketoimiin – kaikki voidaan kysyä r / Cryptocurrency Discord -ryhmästä. 

Jäsenet: 39,468

Kutsu linkki: https://discord.com/invite/8T7aqnZ

 • MEGA Pump – Kryptovaluutan sijoitusryhmä

salauksen ristiriidan ryhmä

MEGA Pump, kuten Discord-palvelimen nimi lukee, on ryhmä, joka on omistautunut ostamaan ja myymään salausvaluuttoja “pump and dump” -järjestelmässä. Tämä ryhmä tarjoaa käyttäjille mahdollisuuden maksimoida voittonsa kauppasignaalien ja uutiskanavan kautta pysyäkseen ajan tasalla salaustilanteessa.

Palvelin tarjoaa myös “Tulokset” -sivun seuratakseen ryhmässä ehdotettuja kauppoja. Lopuksi MEGA Pump tarjoaa myös “kumppanijärjestelmän”, joka palkitsee ne, jotka tuovat uusia sijoittajia ryhmään.  

Jäsenet: 96,483

Kutsulinkki: https://discord.com/invite/MZ56B8Pwsn

 • Tänään me työnnämme 

Tänäänpyyhi

Toinen Bitcoin Investment -ryhmä luettelossa. Tänään We Push koostuu palvelimellaan viidestä julkisesta kanavasta – # ilmoitukset, # affiliate-järjestelmä, # general-chat, # create-kutsu (johon voit kutsua tytäryhtiöt palvelimelle) ja # server-guide. Palvelinopaskanava antaa sinulle oppaan tärkeimmistä palvelimen yksityisistä, maksetuista ja ilmaisista kanavista. 

Huolimatta Bitcoin-sijoitusryhmästä, Today We Push koostuu myös erilaisten “in-form” -merkkien kanavien pumppaamisesta.

Jäsenet: 45,855

Kutsulinkki: https://discord.com/invite/EyTDH6bqZg

 • WallStreetBets-salauspumput

salauksen ristiriidan ryhmä

Jos olet pitänyt välilehtiä viimeaikaisesta Gamestock-saagasta, sinun on oltava kuullut WallStreetBetsistä, Reddit-sivusta, joka on omistettu vähittäisrahastojen vetämiselle ja hedge-rahastojen lyhyiden myyjien kaatumiselle. Reddit-sivun menestys on saanut aikaan useita spinoffeja – WallStreetBets Crypto Pumps yhdeksi näkyvimmistä Discordissa. 

Tämä Discord-palvelin on pääasiassa pumppuryhmä, jossa yhteisö päättää ostaa merkin yhdestä pörssistä tarjouksen nostamiseksi hinnaksi ja voiton saamiseksi. Se tarjoaa myös tulokanavan ja kumppaniohjelman kutsuja varten.  

Jäsenet: 72,854

Kutsulinkki: https://discord.com/invite/zUtvSwmZH2

 • Iso pumpun signaali – Bitcoin Investment Group

salauksen ristiriidan ryhmä

Big Pump Signal – Bitcoin Investment Group on yksi suurimmista salaukseen keskittyvistä palvelimista Discordissa. Lähes 250 000 jäsentä osallistuu ryhmään – keskustelee salauksesta, keskustelee uusista salaustapahtumista ja ostaa tai myydä kauppasignaaleja. 

Luodaan päivittäin “Pump signal” -kanavia, jotka antavat sinulle mahdollisuuden käydä kauppaa Discord-palvelimella olevien salauksen harrastajien joukon kanssa. 

Jäsenet: 248,800

Kutsulinkki: https://discord.com/invite/UjmYxtDe

 • Cryptex Commonwealth 

salauksen ristiriidan ryhmä

Cryptex Commonwealth kohdistaa kryptovaluutta-sijoittajiin, jotka katsovat pitkän aikavälin näköaloja ja järjestävät erilaisia ​​informatiivisia keskusteluja. Liittyäksesi sinulla on oltava kutsukoodi, esiteltävä itsesi muille jäsenille ja odotettava 24 tuntia, kunnes moderaattori (‘Allen’) vahvistaa ja lisää sinut palvelimeen. 

Jäsenet: 9,832 

Kutsulinkki: https://discord.com/invite/qnZwJDS

 • Elite-salaussignaalit

salauksen ristiriidan ryhmä

Yhtenä järjestäytyneimmistä salaustekniikkaryhmistä Elite Crypto Signals tarjoaa sekä ilmaisia ​​että maksettuja kanavia. Palvelimella on valittavanaan laaja valikoima kanavia, mutta palvelimen aktiivisimmat kanavat keskittyvät ennusteiden ja kauppasignaalien ostamiseen ja myyntiin. Tällainen on vakavuus ryhmässä, että palvelimella olevat kauppiaat ostavat ja myyvät “tarkkoja” kauppasignaaleja hintaan 30 dollaria signaalista.. 

Palvelin on myös hyvä pitää yllä salausmarkkinoiden nykyisistä tapahtumista, jakaa meemejä ja keskustella mielipiteistäsi hintamarkkinoiden toiminnasta. 

Jäsenet: 14,340

Kutsulinkki: https://discord.com/invite/sc6Me8g

 • Halkeileva salaus

salauksen ristiriidan ryhmä

Yksi vanhimmista ja monipuolisimmista salaustekniikkapalvelimista. Cracking Crypto tarjoaa jäsenille laajan valikoiman salaustietoja ja keskusteluja kaikista salauspohjaisista kyselyistä. 

Palvelimella on kuusi pääkanavaa – paljon enemmän kuin mikään muu tämän luettelon palvelin – mukaan lukien esittelyt, premium-tiedot merkityille sijoittajille, kaupan analyysisignaalit, yleiset yhteisökeskustelut, salausresurssit ja salausekosysteemiin suojatut kumppanuudet. 

Jäsenet: 11,272

Kutsulinkki: https://discord.com/invite/zJkxzrq

Johtopäätös

Kun markkinat kiihtyvät kohti 2 biljoonan dollarin markkaa, odotetaan enemmän ihmisiä liittymään salausvaunuun, ja hyödyllisen yhteisön löytäminen voi auttaa heitä kasvamaan nopeammin tähän villin lännen ekosysteemiin. Epäsuhta on loistava paikka löytää kaikki vastauksesi salauksessa, kauppasignaalit voiton tuottamiseksi ja uudet ystävät jakamaan salaustietosi. 

Vastuuvapauslauseke Esitetty sisältö voi sisältää tekijän henkilökohtaisen mielipiteen ja on markkinaehtoinen. Tee markkinatutkimuksesi ennen sijoittamista kryptovaluuttoihin. Kirjoittaja tai julkaisu ei ole vastuussa henkilökohtaisista taloudellisista menetyksistäsi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me