Opas Bitcoin-vaihtoehtokaupalle

opas bitcoin-optioiden kaupankäynnin kansikuva

Bitcoins ja vaihtoehdot eivät voi olla erilaisempia riskien suhteen. Vaikka Bitcoin-sijoittamista pidetään laajalti massiivisena uhkapelinä, optiokauppa voi olla melko turvallista niille, jotka tietävät mitä tekevät. Bitcoin-optioiden kauppaoppaassamme keskustelemme siitä, mitä tapahtuu, kun yhdistät nämä kaksi.

Mitä ovat Bitcoins?

Bitcoin on alkuperäinen kryptovaluutta. Sen loi tuntematon henkilö tai ryhmä alias Satoshi Nakamoto vuonna 2009. Salausvaluutta on erityinen muoto digitaalisesta ja elektronisesti siirrettävästä valuutasta, joka perustuu salausprotokolliin ja algoritmeihin.

Useimpien kryptovaluuttojen perusominaisuudet ovat seuraavat:

  • Niiden tarjontaa ei määritä mikään keskuspankki, vaan julkisesti saatavilla oleva algoritmi.
  • Kryptovaluuttatoimet suoritetaan suoraan osallistujien välillä. Toisin sanoen he ovat hajautettuja eivätkä vaadi välittäjiä.
  • Tapahtumat tapahtuvat nimettömästi.

Kryptovaluuttojen nousu

Syyt kryptovaluuttojen – tässä tapauksessa Bitcoinin ja erityisesti Bitcoin-optioiden – nousulle voidaan jakaa laajasti taloudellisiin, teknologisiin, sosioekonomisiin ja psykologisiin.

Taloudellinen: Aloitetaan selvästä syystä: rahasta. Ihmiset ovat nähneet varhaisten Bitcoin-käyttöönottajien tulemisen miljonääreiksi alle vuosikymmenessä, ja he haluavat osan siitä toiminnasta. Se on niin yksinkertaista.

Teknologia: Tekoälyn ja älykkäiden sopimusten nopean kehityksen myötä fintech-yritykset pyrkivät tarjoamaan uusia ja yhä kehittyneempiä vertaisverkkotuotteita. Heidän tavoitteensa on, että tekniikka ottaa haltuunsa rahoituksen välityksen roolin ja poistaa olennaisesti pankkien tarpeen.

Sosioekonomiset: Uskokaa tai älkää, kryptovaluutoille on vahva humanitaarinen käyttö. Transaktioiden nopeus, alhaiset palkkiot ja osallistujien nimettömyys tarkoittavat, että Bitcoin-pörssi voi olla vakaampi ja demokraattisempi vaihtoehto kuin pankki monille ihmisille. Maissa, joissa talous on epävakaa tai suuri osa väestöstä pysyy pankkitilassa, salausvaluutoilla voi olla merkittävä vaikutus ihmisten elämään.

Psykologinen: Sekä rahoituslaitosten (pääasiassa pankkien) että rahoitusmarkkinoiden maine on heikentynyt merkittävästi maailmanlaajuisen finanssikriisin jälkeen vuosina 2007 ja 2008. Yleisen luottamuksen heikentyminen perinteiseen rahoitukseen, keskuspankkien käymät “valuuttasodat” heikon talouskasvun aikana , ja geopoliittiset jännitteet ovat saaneet monet sijoittajat vaihtamaan nopeasti kasvaville kryptovaluuttamarkkinoille.

Bitcoinia alettiin ostaa ja myydä Yhdysvaltain dollareina erikoistuneiden kauppapaikkojen, kuten Mt. Gox Tokiossa, mikä antoi Bitcoin-tapahtumien määrän alkaa kasvaa räjähdysmäisesti. Siitä lähtien on tullut esiin monia suosittuja palveluja, jotka hyväksyvät BTC: n maksuksi. Joitakin merkittäviä esimerkkejä tällaisista yrityksistä ovat Microsoft, Newegg ja airBaltic.

Toinen tapa, jolla salausvaluuttoja käytetään nyt todellisten tuotteiden ja palveluiden ostamiseen, on lahjakortit. Vuodesta 2013 lähtien jopa Bitcoin-pankkiautomaatit ovat alkaneet ilmestyä. Nämä todelliset koneet helpottavat kryptovaluuttojen ostoa tai myyntiä perinteisellä rahalla.

Mitkä ovat Bitcoin-vaihtoehdot?

Bitcoin-vaihtoehdot ovat johdannaisinstrumentteja, jotka antavat omistajilleen oikeuden – mutta eivät velvoitetta – ostaa tai myydä Bitcoinia määritettyyn hintaan sovittuun viimeiseen käyttöpäivään mennessä. Tätä hintaa kutsutaan aloitushinnaksi ja viimeistä käyttöpäivää kutsutaan myös maturiteettipäiväksi. Vaihtoehdon ostamiseksi sinun on maksettava palkkio, joka on yleensä halvempi kuin itse kryptovaluutta.

Vaihtoehtoja on kahta perustyyppiä: soitto- ja myyntioptiot. Osto-optio on ostajan ja myyjän välinen sopimus, jolla saat oikeuden ostaa omaisuutta kiinteään hintaan. Myyntioptio antaa sinulle oikeuden myydä sijoitus ennalta määrättyyn hintaan.

Salausjohdannaisten kaupassa on pahaenteinen rengas; se näyttää erittäin monimutkaiselta ja tuntemattomalta. Katsaus historiaan osoittaa kuitenkin, että vaihtoehtoja vastaavat sopimukset ovat olleet käytössä ainakin vuodesta 332 eaa. Kyseisessä ensimmäisessä oikeusasteessa kreikkalainen filosofi osti oikeudet oliivin satoon.

Monimutkaisuuden osalta on totta, että optiokauppaa ei pidä ottaa kevyesti. Sinun on tutkittava kenttää melko perusteellisesti ja pidettävä ajan tasalla tapahtumista, jotka voivat vaikuttaa optiosopimuksen kohteena olevan kohde-etuuden hintaan.

Siitä huolimatta optiokaupalla, jolla on oikeat taidot ja tiedot, voi saada melkoisen penniäkään Bitcoin-optiokaupalla.

Karhu ja härkä

Vaihtoehtojen vaihtamiseksi sinun on tunnettava termit “karhu” ja “sonni”. Emme tietenkään puhu todellisista eläimistä; nämä ilmaisut on johdettu tavasta, jolla he hyökkäävät vastustajiaan vastaan.

Härkä luottaa sarviinsa ilmaan, kun karhu pyyhkäisee tassunsa alas. Nämä toimet ovat jo pitkään liittyneet rahoitusmarkkinoiden epävakauteen. Kun haluat sanoa, että markkinat ovat nousussa ja ovat taloudellisesti järkeviä, kutsut niitä härkämarkkinoiksi. Jos markkinat ovat vetäytymässä, niitä kutsutaan karhumarkkinoiksi.

Jos harjoittelet Bitcoin-optiokauppaa, kohtaat todennäköisesti myös termit “laskeva” ja “nouseva”. Optiokauppiaat käyttävät näitä termejä ilmaisemaan nopeasti markkinatunnettaan. Markkinat ovat yksinkertaisesti sijoittajien yleinen asenne tiettyyn arvopaperiin tai rahoitusmarkkinoihin.

Siellä on monia työkaluja, jotka on erityisesti suunniteltu mittaamaan markkinoiden tunnetta. Sijoittajat käyttävät niitä omien kaupankäyntistrategioidensa luomiseen. Jotkut kauppiaat haluavat esimerkiksi noudattaa vallitsevaa yksimielisyyttä ja myydä, kun kaikki muut tekevät niin. Toiset käyttävät näitä tietoja etsimään aliarvostettuja arvopapereita ja ostavat niitä edullisesti.

Kun käsitellään kryptovaluuttaoptioita, tällainen tieto on poikkeuksellisen arvokasta, koska salausmarkkinoiden käyttäytyminen voi olla hyvin epätasaista – paljon enemmän kuin perinteiset markkinat. Elinkeinonharjoittajilla on yleensä voimakkaampi reaktio valitsemansa virtuaalisen rahan nousuun ja laskuun kuin muulla omaisuudella.

Sen takana ei ole mysteeriä; ihmiset reagoivat luonnollisesti jonkin uuden epävarmuuden tunteeseen. Loppujen lopuksi jotain niin käsittämätöntä kuin Bitcoin, Ether tai Litecoin on luonnollista olla ainakin hieman huolissasi edessä olevista.

Kuinka käydä kauppaa Bitcoin-vaihtoehdoilla

Ennen kuin sukelat salausvaihtoehtojen maailmaan, sinun on tehtävä jonkin verran tutkimusta ja päätettävä, mihin haluat tehdä kaupankäynnin. Valitettavasti valintasi ovat rajalliset, koska valittavana on vain kourallinen kryptovaluuttajohdannaisia.

Suosituimpia ovat Derbit, FTX, LedgerX, IQ Option ja Quedex. Yhdysvaltalaisille kauppiaille suosittelemme LedgerX: ää, koska sen kotipaikka on New YorK City ja sitä säätelee Yhdysvaltain Commodity Futures Trading Commission (CFTC)..

Vaihtoehdot tyylit

Kun olet valinnut alustan, sinun on totuttava pieneen mutta tärkeään yksityiskohtaan optiokaupassa. Vaihtoehtoja on kaksi: eurooppalainen ja amerikkalainen.

Eurooppalaisia ​​optioita voidaan käyttää vain eräpäivänä. Voit kuitenkin ostaa tai myydä itse sopimuksen milloin tahansa ennen kuin optio erääntyy. Amerikkalaistyyliset optiot voidaan toteuttaa milloin tahansa ennen erääntymispäivää.

Tämä saattaa tuntua sinulle pienestä yksityiskohdasta nyt, mutta tällaisten erojen tunteminen voi usein olla tärkein tekijä, joka erottaa onnistuneet kaupat epäonnistumisista.

Kaupankäyntistrategiat

Tässä Bitcoin-optioiden oppaamme osassa keskitymme tutustumaan muutamiin kaupankäynnin perusstrategioihin.

Katettu puhelu

Katettu puhelustrategia sisältää pitämisen kiinni BTC: stä ja myydä samalla osto-optio. Tavoitteenasi olisi tässä tuottaa tuloja palkkion muodossa.

Vaikka olemme pitämisen aihetta, sinun tulee olla tietoinen termistä “hodl”, jotta et sekaannu, kun näet sen. Ei, se ei ole lyhenne; se on salakirjoitusslangi, joka sai suosiota yhteisössä jo vuonna 2013, jolloin Bitcointalk-keskustelupalstan käyttäjä kirjoitti vahingossa, että hän oli “hodling” eikä “holding”. Nykyään jokainen salauksen fani kirjoittaa “hodl” pitämisen sijaan.

Suojaava putki

Bitcoinin vaihtoehtojen suojaava putkistrategia vaatii myös sinua BTC: n pyyhkäisemistä, mutta tällä kertaa ostat samanaikaisesti myyntioptiota. Monet kauppiaat turvautuvat tähän keinona suojautua riskeiltä. Sinun tulisi käyttää sitä, kun tunnet nousevasi omaisuutesi suhteen, mutta pelkäät, että sen hinta voi yhtäkkiä laskea.

Haarukka

Kuten nimestä voi päätellä, hajautettu strategia vastaa sitä, että ei voida päättää kahden tuolin välillä ja valita sitten molemmat. Meidän olosuhteissamme tämä tarkoittaa sekä myynti- että osto-optioiden ostamista, joilla on sama aloitushinta ja viimeinen voimassaolopäivä.

Tätä Bitcoin-vaihtoehdon kaupankäyntistrategiaa käytetään, kun elinkeinonharjoittaja epäilee, että omaisuuden hinnassa tapahtuu suuria muutoksia, mutta hän ei ole varma muutoksen suunnasta. Laajakauppa johtaa voittoon, kunhan omaisuus liikkuu kumpaankin suuntaan.

Johtopäätös

Salausvaluuttamarkkinoiden nopea nousu ja suosio ovat avanneet oven lukemattomille ongelmille, jotka koskevat sen mahdollisia etuja ja riskejä. Jotkut uskovat, että kryptovaluutat ja niiden takana oleva tekniikka muotoilevat tektonisesti uudelleen taloustieteen ja rahoitusmaailman, toisten mielestä on kuitenkin vain ajan kysymys, ennen kuin kryptovaluutat romahtavat kokonaan.

Tässä mielessä on vaikea sanoa, onko Bitcoin-optioiden kauppa hyvä idea vai ei. Yhtäältä se ei todellakaan ole turvallisin pääoma, johon voisit sijoittaa. Toisaalta tällainen kaupankäynti voi olla erittäin tuottoisaa, jos tiedät mitä olet tekemässä ja ryhdyt varotoimenpiteisiin.

Yhteenvetona voidaan todeta, että sinun on päätettävä itse, onko palkkion arvoinen uhkapeli.

UKK

Mikä on paras vaihtoehtoinen kaupankäyntistrategia?

Yksi parhaista vaihtoehtokauppastrategioista, jota suosittelemme, on katettu ostostrategia. Se on yksinkertainen mutta tehokas. Se merkitsee vain sopimusten kirjoittamista omistamistasi osakkeista. Koska myyt, saat välittömän palkkion.

Voitko rikastua käymällä kauppaa Bitcoinilla?

Teknisesti voit rikastua Bitcoin-kaupankäynnillä, mutta sinun tulisi tietää, että todennäköisyys tälle tapahtumalle on pieni. Tämä ei tarkoita sitä, ettet voi hyötyä siitä, mutta Bitcoinin korkean volatiliteetin takia tappiot ovat yhtä yleisiä kuin voitot.

Miksi kaupankäyntioptiot ovat huono idea?

Kaupankäyntivaihtoehdot eivät välttämättä ole huono idea; se voi olla varsin kannattavaa, jos sinulla on tarvittavat tiedot ja olet ahkerasti keräänyt tietoja, jotka liittyvät valitsemasi omaisuuden mahdollisiin hintavaihteluihin. Kaupankäynti ei kuitenkaan ole riskitöntä, koska et voi koskaan olla varma, että ennustuksesi ovat oikeita.

Kuinka vaihdan Bitcoin-vaihtoehtoja?

Bitcoin-optioiden oppaamme käsittelee tätä aihetta yksityiskohtaisesti. Lyhyesti sanottuna sinun on ensin opittava mahdollisimman paljon aiheesta ja sitten valittava sinulle parhaiten sopiva kryptovaluuttajohdannainen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me