EUR / USD rikkoo nousevaa kolmion mallia – kannatin ostamiseen!

Keskiviikkona Aasian kaupankäynnin aikana EUR / USD valuuttapari onnistui ylläpitämään yön yli nousevaa ennakkoluulojaan ja pysyi hintatarjouksen yläpuolella 1.2150-tason yläpuolella pääasiassa riskialttiiden markkinoiden tunnelman vuoksi. Tätä tukivat jatkettu edistyminen kohti massiivista Yhdysvaltain valtion menolaskua ja COVID-19 -hätätoimenpiteitä, jotka ovat heikentäneet turvapaikan Yhdysvaltain dollaria ja vaikuttaneet tämän valuuttaparin voittoihin. Lisäksi markkinoiden piristävää sävyä lisäsivät toivot koronavirusrokotteen (COVID-19) rokotteesta, mikä heikensi edelleen dollaria ja vahvisti valuuttaparia.

Päinvastoin, lisääntyvä huoli COVID-19-kuolemien lisääntymisestä ja taloudellisesti tuskallisten vaikeiden lukkojen mahdollisuudesta kyseenalaistaa parin noususuuntauksen, josta on tullut keskeinen tekijä, joka pitää kannen mahdollisissa valuuttaparin ylimääräisissä voitoissa. Kirjoitushetkellä EUR / USD-valuuttapari kävi kauppaa 1,2163: ssa ja vakiintui välillä 1,2146 – 1,2167. Kauppiaat näyttävät olevan varovaisia ​​asettamaan vahvan aseman Yhdysvaltojen elvytysuutisten ja euroalueen PMI: n eteen.

Tarinan positiivisen puolen osalta uusi tarttuvan koronaviruksen rokotteita koskeva optimismi lisäsi markkinoiden riskisävyä. Rokotustoiveet herätettiin sen jälkeen, kun Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkevirasto (FDA) myönsi 11. joulukuuta luvan BfT162b2: n, Pfizerin (NYSE: PFE) ja BioNTech SE (F: 22UAy, yhdessä kehittämän) COVID-19-rokotteen hätäkäyttöön 11. joulukuuta. ). Nyt Moderna on myös valmis ottamaan yhteyttä Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkevirastoon (FDA) rokotteensa hyväksymistä varten.

Samaan aikaan FDA hyväksyi äskettäin ensimmäisen kotitestin tappavan viruksen varalta. Kaiken kaikkiaan myönteinen kehitys COVID-19-rokotteessa suosii edelleen markkinoiden riskitunnelmaa ja heikentää turvasataman Yhdysvaltain dollaria.

Lammen toisella puolella syy osakemarkkinoiden voittoihin voi johtua myös uudesta edistyksestä kohti Yhdysvaltain massiivista valtionlaskua ja COVID-19 -hätätoimenpiteitä. Viimeisimmän raportin mukaan kongressin johtajat lupasivat murtaa koronaviruksen hätäapupaketin pitkäaikaisen umpikujan Aasian kaupan aikana, mikä heti heikensi turvasataman paluuta. Yhdysvaltain senaatin enemmistöjohtajan Mitch McConnellin ja vähemmistöjohtaja McCarthyn myönteisten kommenttien jälkeen parlamentin puhemies Nancy Pelosi osoitti halukkuutensa lopettaa huomenna vireillä olevat koronaviruksen (COVID-19) avustuspaketit.

Tämän seurauksena laajapohjainen Yhdysvaltain dollari ei pystynyt pysäyttämään edellisen päivän laskevaa puolueellisuuttaan, mikä lisäsi tarjouksia samana päivänä, kun turvasatamien omaisuuden kysyntä laski, kun edistyttiin kohti sopimusta Yhdysvaltain finanssipoliittisesta elvytyslaskusta. Lisäksi Yhdysvaltain dollarin tappiot voivat liittyä viivästyneisiin epäilyihin Yhdysvaltain COVID-19: n talouden elpymisestä. Greenbackin tappiot auttoivat valuuttaparia kuitenkin pysymään tarjouksessa. Samaan aikaan Yhdysvaltain dollari-indeksi, joka mittaa dollaria valuuttaa vastaan, oli viimeinen 90.477: ssä sen jälkeen, kun se laski maanantaina 90.419: een..

Päinvastoin, huoli COVID-19-kuolemien lisääntymisestä ja taloudellisesti katastrofaalisten vaikeiden lukkojen mahdollisuudesta haastaa jatkuvasti markkinoiden optimistisen suorituskyvyn, josta on tullut keskeinen tekijä, joka pitää kannen mahdollisissa valuuttaparin lisäetuissa. On syytä muistaa, että viruksen leviäminen on johtanut uusittuihin paikallisiin lukkoihin Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja Yhdysvalloissa, kuten New York päätti aloittaa toisen täydellisen lukituksen COVID-19-tapausten noustessa. Lisäksi Saksa on myös laajentanut rajusti toimintaa koko maassa.

Tulevaisuudessa markkinakauppiaat pitävät silmänsä Yhdysvaltain keskuspankin (Fed) lopullisessa kokouksessa vuonna 2020. Samaan aikaan Yhdistyneen kuningaskunnan inflaatio ja PMI sekä eurooppalainen PMI, unohtamatta Yhdysvaltain vähittäismyyntiä, ovat avainasemassa katsellessa. . Kaiken kaikkiaan Brexitin, koronaviruksen ja Yhdysvaltojen elvytyspaketin ympärillä olevat päivitykset eivät menetä merkitystään.

Päivittäinen tuki ja vastarinta

S1 1.2012

S2 1.207

S3 1.2091

Kääntöpiste 1.2127

R1 1.2149

R2 1,2185

R3 1.2242

Teknisellä puolella EUR / USD kävi kauppaa sivuttain, alle 1.2176-tason, rikkonut välitöntä vastarintaa 1.2176-tason ympärillä, ja nyt se on menossa korkeammalle kohti seuraavaa tavoitetasoa 1.2250. Meillä voi olla erinomainen ostomahdollisuus yli 1,2175, ja se voi kohdistaa 1,2250-merkkiin. Siksi olemme nyt avanneet ostokaupan tavoitellaksesi 1.2250-tasoa. Onnea!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me