EUR / USD overtræder stigende trekantmønster – seler til køb!

Under onsdagens asiatiske handelssession blev den EUR / USD valutapar lykkedes at opretholde sin bullish bias natten over og forblev et godt bud over 1.2150-niveauet, hovedsageligt på grund af det risikofyldte markedssentiment. Det blev understøttet af de genoptagne fremskridt mod en massiv amerikansk regningsudgiftsregning og COVID-19 nødhjælpsforanstaltninger, som har svækket US-dollarens sikre havn og bidraget til gevinsterne i dette valutapar. Desuden blev den optimistiske markedstone yderligere styrket af håb om coronavirus (COVID-19) vaccinefronten, som yderligere svækkede greenback og boostede valutaparet.

Tværtimod sætter de stigende bekymringer over stigende antal COVID-19-dødsfald og mulighederne for de økonomisk smertefulde hårde lockdowns stadig spørgsmålstegn ved parrets opadgående momentum, som er blevet en nøglefaktor, der holder et låg på eventuelle yderligere gevinster i valutaparet. I skrivende stund handlede EUR / USD-valutaparet til 1.2163 og konsoliderede sig i intervallet mellem 1.2146 og 1.2167. Når vi går videre, synes de handlende at være forsigtige med at placere enhver stærk position foran amerikanske stimulusnyheder og Eurozone PMI’er.

Med hensyn til den positive side af historien gav den fornyede optimisme over vacciner til det stærkt infektiøse coronavirus et løft til markedsrisikotonen. Vaccinehåb blev udløst, efter at den amerikanske fødevare- og lægemiddeladministration (FDA) den 11. december gav tilladelse til brug i nødstilfælde af BNT162b2, COVID-19-vaccinen, der blev udviklet af Pfizer (NYSE: PFE) og BioNTech SE (F: 22UAy ). Nu er Moderna også indstillet på at nærme sig US Food and Drug Administration (FDA) for godkendelse af sin vaccine.

På samme tid godkendte FDA for nylig en første hjemmetest for den dødbringende virus. Alt i alt favoriserer den positive udvikling over COVID-19-vaccinen fortsat markedsrisikostemmingen og underminerer den amerikanske usikker dollar.

På tværs af dammen kunne årsagen til gevinsterne på aktiemarkederne også tilskrives de nye fremskridt mod en massiv amerikansk regerings udgiftsregning og COVID-19 nødhjælpsforanstaltninger. I henhold til den seneste rapport lovede kongresslederne at bryde den længe fastlåste situation med koronavirushjælpepakken i løbet af de asiatiske handelstider, hvilket øjeblikkeligt svækkede greenback i et sikkert havn. Efter det amerikanske senats majoritetsleder Mitch McConnell og mindretalsleder McCarthys positive kommentarer viste husformand Nancy Pelosi sin vilje til at afslutte de afventende koronavirus (COVID-19) hjælpepakkeforhandlinger i morgen.

Som et resultat undlod den brede amerikanske dollar at stoppe sin baisse bias den foregående dag, idet den trak yderligere tilbud på dagen, da efterspørgslen efter safe-haven aktiver faldt midt i fremskridt mod at blive enige om en amerikansk finanspolitisk stimulusregning. Desuden kan tabene i den amerikanske dollar også være forbundet med langvarig tvivl om det økonomiske opsving fra COVID-19 i USA. Imidlertid hjalp tabene i greenback valutaparet til at forblive bud. I mellemtiden var det amerikanske dollarindeks, der måler greenback mod en spand af valutaer, sidst på 90.477 efter at være faldet til 90.419 mandag.

Tværtimod udfordrer bekymringerne om stigende antal COVID-19-dødsfald og mulighederne for de økonomisk katastrofale hårde lockdowns den positive optimering på markedet, som er blevet en nøglefaktor, der holder et låg på eventuelle yderligere gevinster i valutaparet. Det er værd at huske, at spredningen af ​​virussen har resulteret i fornyede lokale lockdowns i Storbritannien og USA, som vidne efter, at New York besluttede at gå ind i endnu en fuldstændig lockdown på grund af stigningen i COVID-19 tilfælde. Derudover har Tyskland også drastisk udvidet begrænsninger af aktiviteter i hele landet.

Ser vi fremad, vil markedshandlerne holde øje med den amerikanske Federal Reserve (Fed) sidste møde i 2020. I mellemtiden er den britiske inflation og PMI såvel som den europæiske PMI, for ikke at glemme det amerikanske detailsalg, nøglen til at se . Alt i alt mister opdateringerne omkring Brexit, coronavirus og den amerikanske stimuluspakke ikke deres betydning.

Daglig support og modstand

S1 1.2012

S2 1.207

S3 1.2091

Pivot Point 1.2127

R1 1,2149

R2 1,2185

R3 1,2242

På det tekniske front er EUR / USD handlede sidelæns, under 1.2176-niveauet, efter at have overtrådt den øjeblikkelige modstand omkring 1.2176-niveauet, og nu er det på vej højere mod det næste målniveau på 1.2250. Vi har muligvis en fremragende købsmulighed over 1.2175, og den kan målrette mod 1.2250-mærket. Således har vi nu åbnet en købshandel for at målrette mod 1.2250-niveauet. Held og lykke!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me