Suuri Britannian punta ei ole tällä hetkellä liian suuri

Hei, kauppiaat! Toivon, että teillä kaikilla on toistaiseksi kannattava viikko.  

 

Valuuttamarkkinat alkoivat viikon viuhoin. Tämä pätee erityisesti GBP / USD: hen, jonka väli oli matalampi ja kaupankäynnin matalampi koko päivän. Nykyinen hinta on noin 118 pistettä perjantaisen sulkemisen alapuolella.

 

GBP / USD päivittäinen kaavio

Ei ole mikään salaisuus, että punta on tällä hetkellä yksi heikoimmista päävaluutoista. Pelasin punnan tänään lyhyellä puolella, josta suurin osa kaupoista oli päivänsisäisiä. Myin GBP / USD, GBP / CHF, GBP / JPY, GBP / CAD ja ostin EUR / GBP. Pidän edelleen kahdesta kannasta, mutta muut ovat jo saavuttaneet tavoitteensa. Kaupankäynti ei ole aina niin helppoa, mutta kun helppo raha tulee, meidän on tartuttava tilaisuuteen.

 

Joten tiedämme, että punta lyö tällä hetkellä. Tämä heikkous jatkuu todennäköisesti noin seuraavan viikon aikana, vaikka kohtaamme jonkinlaisen retracementin. Tietysti Yhdysvaltain dollari ei ole välttämättä paras valuutta käydä kauppaa puntaa vastaan ​​tällä hetkellä. Australian dollari oli huomattavasti vahvempi kuin Yhdysvaltain dollari tänään. Monet muut valuutat, myös euro ja Japanin jeni, käytiin tänään enemmän kauppaa Buckia vastaan.

 

Tarkastellaan GBP / USD: n 4 tunnin kaaviota:

 

4 tunnin GBP / USD-kaavio

Tämä lasku on todellakin ollut todella aggressiivista. Katsokaa vain tämän viimeisen jalan terävää kulmaa alempana. En halua jahtaa instrumentin hintaa, kun se on jo ylimyydyssä tai yliostetussa kunnossa. Normaalisti on parempi odottaa uudelleenvetoa esimerkiksi 20 eksponentiaaliseen liukuvaan keskiarvoon. Voit myös käyttää roolinvaihtotasoja tai swing-tasoja etsimään hyviä tasoja myyntiin.

 

Esimerkki roolin vaihtotasosta on, kun valuuttakurssi murtaa entisen tukivyöhykkeen, minkä jälkeen tämä sama vyöhyke muuttuu vastusvyöhykkeeksi.

 

Yllä olevasta kaaviosta näet, että punainen ympyrä osoittaa alueen, josta voisimme löytää hyviä mahdollisuuksia myydä GBP / USD.

 

USD / CAD – minne tämä hullu pari menee?

 

USD / CAD päivittäinen kaavio

Kuten mainitsin edellisessä artikkelissa, minulla on harha epäilys siitä, että tämä pari saattaa tarttua jonkinlaiseen vaihtelevaan käyttäytymiseen pian. Kolme viimeistä päivittäistä kynttilää osoittavat merkkejä pehmeän tuen astumisesta sisään. Saanen zoomata tätä kaaviota hieman, jotta voit tarkastella näitä kynttilöitä tarkemmin:

 

USD / CAD päivittäinen kaavio

Kuten näette, kaikilla näillä kolmella kynttilällä on alaspäin suuntautuvat sydänlangat, jotka kertovat meille, että jotkut ostajat puolustivat tätä vyöhykettä. Kutsun tätä kaavion tätä erityistä tukialueita “pehmeäksi tukialueeksi”, koska nämä kynttilät ovat suhteellisen pieniä, ja ehkä tämä ei ole kaikkein täydellisin asetus pitkille syötteille. Voisimme kuitenkin soittaa sen oikein, jos odotamme oikeaa sisääntulosignaalia, kuten viimeisen päivittäisen kynttilän korkeuden taukoa tai jotain sellaista.

 

Ehkä pari rakentaa vankan tukipohjan tälle alueelle lähipäivinä, mikä voisi vahvistaa nousevan pelin tapaa ja tarjota turvallisemman ympäristön mahdollisille ostajille.

 

AUD / USD – Australian dollari EI EIVÄT peruuta

 

Australian dollari on ollut kova vastustaja viime päivinä. Se muistuttaa minua liskoista, jotka asuvat joessa, missä asun (Pretoriassa, Etelä-Afrikassa). Joskus alueen suuret koirat yrittävät metsästää näitä kovia kavereita vain lopulta lyödäksesi.

 

Tarkastellaan parin päivittäistä kaaviota:

 

AUD / USD päivittäinen kaavio

Jos luet edellisen artikkelin, saatat muistaa, että varoitin olemasta liian lyhyt tälle parille liian aikaisin. Emme ole vielä kohdanneet kunnollista myyntisignaalia, mutta ehkä sitä saattaa tulla tulevina päivinä.

 

Haluaisin nähdä jotain pitkän ylöspäin suuntautuvan sydänlangan ilmestymistä päivittäisessä kaaviossa tai kenties laskevan palkin.

 

Näyttää siltä, ​​että markkinat eivät ehkä näytä paljoa kunnioittavan tätä erityistä roolinvaihtotasoa ja että kenties odotettua syvempi korjaus saattaa olla kortilla lähipäivinä. Oletan, että tämä voi riippua myös Australian vähittäismyyntinumerosta, joka julkaistaan ​​muutaman tunnin kuluttua kello 00:30 GMT (tiistaina). Tämä voi siirtää Aussiea, joten varokaa riskejä (ja mahdollista palkkiota) täällä.

Ansaitse kaikki mahdolliset rahat, onnea kaupankäynnin kavereille!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me