Det store britiske pund er ikke for stort i øjeblikket

Hej, kolleger! Jeg håber, at I alle sammen har haft en rentabel uge indtil videre.  

 

Valutamarkedet startede ugen med et brag. Dette gælder især for GBP / USD, som gappede lavere og også handlede lavere hele dagen. Den aktuelle pris er omkring 118 kerner under fredagens lukning.

 

GBP / USD dagligt diagram

Det er ingen hemmelighed, at pundet er en af ​​de svageste store valutaer i øjeblikket. Jeg spillede pundet på den korte side i dag, hvoraf de fleste handler var intradag. Jeg solgte GBP / USD, GBP / CHF, GBP / JPY, GBP / CAD og købte EUR / GBP. Jeg holder stadig fast på to positioner, men de andre har allerede ramt deres mål. Handel er ikke altid så let, men når de lette penge kommer forbi, er vi nødt til at gribe muligheden.

 

Så vi ved, at pundet slår i øjeblikket. Denne svaghed vil sandsynligvis fortsætte i løbet af den næste uge, selvom vi støder på en retracement af en slags. Selvfølgelig er den amerikanske dollar ikke nødvendigvis den bedste valuta til at handle mod pundet i øjeblikket. Den australske dollar var betydeligt stærkere end den amerikanske dollar i dag. Mange andre valutaer handlede også højere mod Buck i dag, inklusive euroen og den japanske yen.

 

Lad os se på et 4-timers diagram over GBP / USD:

 

GBP / USD 4-timers diagram

Dette fald har faktisk været meget aggressivt. Se bare på den skarpe vinkel på dette sidste ben lavere. Jeg kan ikke lide at jagte prisen på et instrument, når det allerede er i en oversolgt eller overkøbt tilstand. Det er normalt bedre at vente på en retracement til f.eks. Det 20-eksponentielle glidende gennemsnit. Du kan også bruge rolleomvendingsniveauer eller svingniveauer for at se efter gode niveauer at sælge på.

 

Et eksempel på et rollevendningsniveau er, når valutakursen bryder gennem en tidligere supportzone, hvorefter den samme zone bliver til en zone med modstand.

 

På diagrammet ovenfor kan du se, at den røde cirkel indikerer et område, hvor vi muligvis kunne finde gode muligheder for at sælge GBP / USD.

 

USD / CAD – Hvor vil dette skøre par gå hen?

 

USD / CAD dagligt diagram

Som jeg nævnte i en tidligere artikel, har jeg en luskende mistanke om, at dette par måske snart bliver fanget i en slags varierende adfærd. De sidste tre daglige stearinlys viser tegn på, at blød støtte træder ind. Lad mig zoome lidt ind på dette skema, så du kan se nærmere på disse stearinlys:

 

USD / CAD dagligt diagram

Som du kan se, har alle disse tre lys nedadgående væger, der fortæller os, at der var nogle købere, der forsvarede denne zone. Jeg kalder dette særlige supportområde på dette diagram en ‘soft support zone’, fordi disse stearinlys er relativt små, og måske er dette ikke den mest perfekte opsætning, der skal bruges til lange poster. Vi kunne dog spille det rigtigt, hvis vi venter på et ordentligt indgangssignal, som f.eks. Pausen af ​​det sidste daglige stearinlys eller noget lignende.

 

Måske vil parret opbygge en solid støttebase i dette område i løbet af de næste par dage, hvilket kan styrke sagen for et bullish spil og tilbyde et sikrere miljø for potentielle købere at handle med.

 

AUD / USD – Den australske dollar bakker IKKE op

 

Den australske dollar har været en hård modstander de sidste par dage. Det minder mig om de firben, der bor i floden, hvor jeg bor (i Pretoria, Sydafrika). Nogle gange forsøger de store hunde i området at jage disse hårde fyre for kun at blive slået op i sidste ende.

 

Lad os se på et dagligt diagram over parret:

 

AUD / USD dagligt diagram

Hvis du læser min tidligere artikel, kan du huske, at jeg advarede mod at gå kort om dette par for tidligt. Vi har ikke stødt på et ordentligt salgssignal endnu, men måske vises der muligvis et i de kommende dage.

 

Jeg vil gerne se noget som en lang opadgående væge vises på et dagligt diagram eller måske en bearish opslugtende bjælke.

 

Det ser ud til, at markedet måske ikke viser meget respekt for dette særlige rolleomvendingsniveau, og at der måske er en dybere end forventet korrektion på kortene i de næste par dage. Jeg formoder, at dette også kan afhænge af det australske detailsalgsnummer, der frigives om få timer kl. 00:30 GMT (tirsdag). Dette er noget, der kan flytte Aussie, så pas på risiciene (og mulig belønning) her.

Tjen alle de penge, du kan, held og lykke med at handle fyre!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me