AUD / USD onnistui kasvattamaan voittoja – kauppiaat katsovat FOMC: tä!

AUD / USD pidensi edellisen istunnon nousevaa puolueellisuutta ja teki uusia tarjouksia noin viikoittaisen korkeimman, 0,7336, lähinnä markkinoiden riskialttiuden takia, jota tukee jatkuva optimismi siitä, että erittäin tarttuvalle koronavirukselle löydetään hoito. Lisäksi uusi kiinalais-amerikkalainen kaupankäynnin optimismi lisäsi myös markkinariskin sävyä tukemalla riskin valuutaksi koetun Australian dollaria ja myötävaikuttaen valuuttaparin voittoihin. Tämän lisäksi valuuttaparia tuki myös laajapohjaisen Yhdysvaltain dollarin myyntiarvo, joka johtui epäilyksistä Yhdysvaltain talouden elpymisestä Yhdysvaltain finanssipoliittisten elvytystoimien viivästymisten keskellä..

Tämän lisäksi valuuttapari sai ylimääräisen sysäyksen lähinnä sen jälkeen, kun RBA-kokouksen pöytäkirjat vähensivät huolta AUD: n arvostuksesta. Samaan aikaan kiihkeät Kiinan vähittäiskaupan ja teollisuustuotannon tiedot lisäsivät myös AUD-valuutan positiivista sävyä, mikä myös laajensi jonkin verran tukea.

Trumpin hallinto vetäytyi suunnitelmistaan ​​tuoda kielto puuvilla- ja tomaattituotteille Kiinan Xinjiangin alueelta, vaikka ne ilmoittivatkin viiden erityisyksikön tuotteiden tiukemmasta kiellosta. Lammen toisella puolella Dragon Nation laajensi myös oliivihaaran Yhdysvaltoihin ilmoittamalla joidenkin Yhdysvaltojen tuontitavaroiden tullien poistamisesta. Tämän edistymisen Yhdysvaltojen ja Kiinan välillä odotetaan lisäävän riskialttiita mielialoja.

Lisäksi markkinoiden riskisävyä vahvisti optimismi mahdollisesta rokotteesta ja erittäin tarttuvan koronaviruksen hoidosta. Nämä positiiviset tunnelmat tapahtuivat sen jälkeen, kun kiinalainen CDC: n bioturvallisuusasiantuntija vahvisti, että tavalliset kiinalaiset voisivat saada COVID-19-rokotteen jo marraskuussa tai joulukuussa, koska vaiheen 3 kliiniset tutkimukset sujuivat hyvin. Tämän lisäksi Pfizer ja BioNTech lisäsivät rokotealan toiveita todeten, että he haluavat laajentaa ehdokkaiden ilmoittautumista kokeisiinsa.

Lisäksi riskialttiit markkinatilanne vahvistui entisestään odotettua vahvemman kiinalaisen teollisuustuotantotiedon julkaisemisen jälkeen, mikä vahvisti toiveita siitä, että maailman toiseksi suurin talous on normalisoitumassa, mikä painoi Yhdysvaltain dollaria. Datasarjassa Kiinan elokuun vähittäismyynnin vuosiluku oli 0,5%, verrattuna odotettuun 0%: iin ja edelliseen -1,1%: iin, kun teollisuustuotanto oli + 5,6% verrattuna odotettuihin + 5,1% ja edellinen + 4,8%. Sillä välin käyttöomaisuusinvestoinnit pysyivät ennallaan -0,3 prosentissa verrattuna -0,4 prosentin ennusteeseen ja edelliseen -1,6 prosenttiin. Samaan aikaan Kiinan yksityisen sektorin käyttöomaisuusinvestoinnit laskivat tammi-elokuussa 2,8% vuotta aiemmasta. Tämä puolestaan ​​vahvisti riskin valuutaksi koetun Australian dollarin ja osaltaan valuuttaparin voittoja.

Päinvastoin, epävarmuustekijät kauan odotettuun finanssipakettiin liittyen ovat edelleen pelissä, koska kumpikaan osapuoli ei osoita vihjeitä. Samaan aikaan kasvava COVID-19-tapausten määrä globaalisti edelleen ruokkii huolta maailmantalouden näkymistä. Yhdysvaltain dollarin etupuolella laajapohjainen Yhdysvaltain dollari oli edelleen paineessa päivän aikana epävarmuustekijöiden seurauksena Yhdysvaltain finanssipoliittisista elvytystoimenpiteistä seuraavalla neuvottelukierroksella. Lisäksi Yhdysvaltain valtiovarainministeriön joukkolainojen tuottoja ympäröivä heikompi sävy, markkinoiden piristävän ilmapiirin vuoksi, painostaa edelleen Yhdysvaltain dollaria, mikä osaltaan vaikuttaa parin voittoihin. Samaan aikaan Yhdysvaltain dollari-indeksi laski 93.029: een ja laski edelleen alaspäin keskiviikkona kosketusta kuukauden korkeimmasta 93.664: stä, viime viikon alhaisimmillaan, 92.695, nähdään välittömänä tukena..

Kotona Australian keskuspankin (RBA) syyskuussa pidetyn kokouksen pöytäkirja julkaisi, että keskuspankkia ei vaivauduttu Aussien dollarin vahvistumiseen. RBA haluaa kuitenkin alemman valuuttakurssin, mikä voisi tukea talouden elpymistä. Tämä puolestaan ​​lisäsi Aussie-valuuttaa ja laajensi tukea suurimmalle.

Päivittäinen tuki ja vastarinta

S1 0.7208

S2 0,7247

S3 0,7269

Kääntöpiste 0,7286

R1 0,7308

R2 0,7326

R3 0,7365

AUD / USD pair kohtaa edelleen vastarintaa 0.7344-tasolla, ja nouseva crossover-taso 0.7344-tasolla voi pidentää nousevaa ennakkoarvoa tasolle 0.7412 ja 0.7450 tänään. Alemmalla puolella tuki pysyy tasoilla 0,7245 ja 0,7149. Nouseva ennakkoluulo näyttää olevan hallitseva nykyään; kuitenkin kaikki silmät pysyvät Yhdysvaltain FOMC- ja Fed Fund Rate -lukuissa tänään. Onnea!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me