AUD / USD lykkes med at udvide gevinster – Traders Watching the FOMC!

Det AUD / USD udvidede den bullish bias fra den foregående session og tog yderligere bud omkring et ugentligt højdepunkt på 0,7336, hovedsagelig på grund af det risikofyldte markedssentiment understøttet af den løbende optimisme om, at der vil blive fundet en behandling for det meget infektiøse coronavirus. Desuden øgede den fornyede kinesisk-amerikanske handelsoptimisme også markedsrisikotonen og understøttede den australske dollar, der opfattes som en risikovaluta, og bidrog til gevinsterne i valutaparet. Bortset fra dette understøttede også salgsbias i den brede amerikanske dollar, udløst af tvivl om det økonomiske opsving i USA, midt i forsinkelser i de amerikanske finanspolitiske stimuleringsforanstaltninger, valutaparet.

Derudover fik valutaparet et ekstra løft, hovedsageligt efter protokollen fra RBA-mødet bagatelliserede bekymring over styrkelsen af ​​AUD. I mellemtiden øgede de positive kinesiske detailsalg og industrielle produktionsdata også den positive tone omkring AUD-valutaen, som også udvidede en vis støtte til de store.

Trump-administrationen trådte tilbage fra sine planer om et importforbud mod bomuld og tomatprodukter fra Kinas Xinjiang-region, skønt de meddelte et snævrere forbud mod produkter fra fem specifikke enheder. På tværs af dammen udvidede Dragon Nation også en olivengren til USA ved at meddele løft af told på nogle amerikanske importvarer. Denne fremgang mellem USA og Kina forventes at styrke risikostyringen.

Desuden blev markedsrisikotonen yderligere styrket af optimisme over en mulig vaccine og behandling af det meget infektiøse coronavirus. Disse positive vibes kom efter, at den kinesiske CDC-chefs biosikkerhedsekspert bekræftede, at det almindelige kinesiske folk ville være i stand til at få COVID-19-vaccinen allerede i november eller december, da de kliniske fase 3-forsøg gik meget glat. Udover dette øgede Pfizer og BioNTech også vaccinehåb, idet de sagde, at de ønsker at udvide kandidattilmeldingen til deres forsøg.

Desuden blev risikostyringen på markedet yderligere styrket efter frigivelsen af ​​stærkere kinesiske industriproduktionsdata end forventet, hvilket styrkede håbet om, at verdens næststørste økonomi vender tilbage til det normale, hvilket vejede den amerikanske dollar. På datafronten kom tallene for Kinas August Retail Sales YoY på 0,5% mod de forventede 0% og det foregående -1,1% med Industrial Output YoY på + 5,6% sammenlignet med det forventede + 5,1% og det forrige + 4,8%. I mellemtiden forblev årets fast investeringsinvestering uændret på -0,3% mod fremskrivningen på -0,4% og det foregående tal på -1,6%. På samme tid faldt Kinas private sektors investering i faste aktiver i januar-august med 2,8% året før. Dette understøttede igen den australske dollar, der opfattes som en risikovaluta, og bidrog til gevinsterne i valutaparet.

Tværtimod forbliver usikkerheden omkring den længe ventede finanspakke i spil, da ingen af ​​siderne viser nogen spor. I mellemtiden fortsætter det stigende antal COVID-19 tilfælde globalt med at skabe bekymringer over de globale økonomiske udsigter. På USD-fronten forblev den bredt baserede amerikanske dollar under pres på dagen midt i usikkerheden i den næste forhandlingsrunde om de amerikanske finanspolitiske stimuleringsforanstaltninger. Desuden satte den svagere tone omkring de amerikanske statsobligationsrenter på grund af det positive markedssentiment yderligere pres på den amerikanske dollar og bidrog til parrets gevinster. I mellemtiden faldt det amerikanske dollarindeks til 93.029 og gled længere ned fra en månedshøjde på 93.664, som det rørte ved onsdag med sin lave sidste uge på 92.695, set som øjeblikkelig støtte.

Hjemme viste frigivelsen af ​​protokollen fra septembermødet i Reserve Bank of Australia (RBA), at centralbanken ikke var generet med hensyn til styrkelsen af ​​den australske dollar. Imidlertid ønsker RBA en lavere valutakurs, som kan understøtte det økonomiske opsving. Dette boostede igen den australske valuta og udvidede støtten til majoren.

Daglig support og modstand

S1 0.7208

S2 0,7247

S3 0.7269

Pivot Point 0.7286

R1 0,7308

R2 0,7326

R3 0,7365

Det AUD / USD par fortsætter med at stå over for modstand på 0.7344 niveau, og en bullish crossover på 0.7344 niveau kan udvide den bullish bias indtil 0.7412 og 0.7450 niveauer i dag. På den nedre side forbliver understøttelsen på niveauet 0,7245 og 0,7149. Den bullish bias virker dominerende i dag; dog vil alle øjne forblive på de amerikanske FOMC- og Fed Fund Rate-tal i dag. Held og lykke!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me