Italiensk folkeafstemning er ikke i stand til at holde nede i den fælles valuta – EUR / USD posterer en bullish engulfing Bar

Euro handlede kraftigt lavere under mandagens asiatiske session som et resultat af den italienske forfatningsmæssige folkeafstemning og nederlaget for den pro-euro-premierminister Matteo Renzi søndag. Dette salgspres aftog hurtigt, og da investorer trak sig fra folkeafstemningsresultatet, genvandt EUR / USD snart alle sine tab og sluttede dagen med et imponerende bullish opslugende lys. Her er et dagligt diagram over EUR / USD:

 

EUR / USD dagligt diagram

  

Mandagens aggressive bullish stearinlys er bestemt en spilskifter. Dette firma tæt på 20-EMA er det første i mange uger. Jeg handlede ikke euroen mandag, men jeg ville gerne have en fortsættelse af den bearish tendens, især med fredagens røde doji-lys lige under det 20-dages eksponentielle glidende gennemsnit. Valutahandel handler om at tilpasse sig markedsforholdene, og i øjeblikket kan vi ikke ignorere denne kraftige stigning i EUR / USD. Det større billede af dette par er bestemt stadig bearish, og de forskellige risici, der truer euroområdet, er bestemt ikke aftaget. Måske ville Italien ikke være i stand til let at forlade Den Europæiske Union, men Holland og måske nogle andre lande kunne.

  

Swing-handel med EUR / USD virker ikke særlig attraktiv lige nu. At tage en kort position i øjeblikket kan være meget risikabelt, især når vi overvejer den enorme kraft af dette opadgående træk mandag. At købe dette par kunne også være problematisk, fordi dette ville bekæmpe den fremherskende nedadgående tendens. Scalpers og daytraders kunne muligvis tjene noget overskud på intradag-købopsætninger på tirsdag, men dette er ikke det ideelle setup til lange handler. At lægge intradag-handler i retning af den større tendens stabler oddsene til din fordel og øger dine chancer for at få noget overskud.

 

USD / CAD

 

USD / CAD er faldet aggressivt de sidste par dage. Den meget stærke oliepris medførte et sundt bud i den canadiske dollar, som sammen med en svag amerikansk dollar bidrog til dette kraftige fald. De langsigtede udsigter er stadig hausse, men i øjeblikket dominerer noget stærkt salg de mindre tidsrammer. Se på dette 4-timers diagram:

 

USD / CAD 4-timers diagram

  

Her kan du se, at valutakursen allerede har brugt meget tid under 20-EMA. Dette er en advarsel til bullish markedsaktører om at stå til side for nu. Bjørnene skal også være forsigtige, fordi prisen nærmer sig kanalstøtte på det ugentlige diagram, som måske er, hvor de store drenge vil træde ind med fornyet købsappetit. Se på dette ugentlige diagram:

 

Ugentligt USD / CAD-diagram

  

I øjeblikket holder det 20-ugers eksponentielle glidende gennemsnit stadig som støtte. På de lavere tidsrammer ser denne korrektion massiv ud, men at se på dette ugentlige diagram bringer det i perspektiv. Jeg må sige, at jeg ikke ville blive overrasket, hvis prisen nåede bunden af ​​kanalen i de næste par uger, og jeg ville heller ikke blive overrasket, hvis parret snart genoptog sin bullish tendens. Lad os gå til et dagligt diagram:

 

USD / CAD dagligt diagram

  

Før jeg siger mere om denne opsætning, skal vi først zoome ind på dette diagram lidt:

 

USD / CAD dagligt diagram

  

Her kan vi tydeligt se, hvordan prisen trængte ind i denne blå supportzone, men afviste den og lukkede over den. Selv om dette er en relativt lille afvisning, har den stadig en vis betydning på grund af det vigtige niveau, den afviste. Dette kan være et vendepunkt for parret, før de bevæger sig op igen. Selvfølgelig ville det være meget aggressivt at åbne lange positioner på dette niveau og tidspunkt, men det kunne også være meget givende. Mandagens doji-lignende lys understøtter ideen om muligheden for en vending på eller nær dette niveau.

 

Der er nogle vigtige økonomiske data fra Canada tirsdag – Ivey Indkøbschefer Indeksnummer, der frigives kl. 15:00 GMT.

 

AUD / USD

 

Jeg er ikke særlig fortrolig med mandagens opadgående bevægelse i dette par. På de lavere tidsrammer er denne stigning ganske impulsiv. Se på dette timeskema:

 

AUD / USD Time-diagram

  

Hvis vi ser på et dagligt diagram, ser det mere bjørnevenligt ud, især fordi mandagens lys afviste det 20-dages eksponentielle glidende gennemsnit og lukkede under det. Se på følgende diagram:

 

AUD / USD dagligt diagram

  

Hvis du handler Aussie, skal du huske, at RBA (Reserve Bank of Australia) har deres rentebeslutning og renteopgørelse tirsdag kl. 03:30 GMT. Dette kan forårsage betydelig volatilitet, så vær opmærksom på denne begivenhed.

 

Rentabel handel!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me