Viikko katsauksessa: kryptovaluutan hinta-analyysi viikolle 24. – 30. Joulukuuta

mainos Phemex

Käynnissä olevassa Mt. Goxin konkurssi, entinen toimitusjohtaja väitti olevansa syytön

Mt Gox oli ykkönen kryptovaluutanvaihto 70 prosentin markkinaosuudella. Vaihdon maine kestää kuitenkin liian kauan, kun se aloitti konkurssin vuonna 2014 ja lopetti toimintansa. Vaikka vaatimusmenettely on vielä kesken, Tokion tuomioistuimessa, Mt Goxin entinen toimitusjohtaja, Mark Krapeles on vedonnut viattomuuteen pörssin konkurssiin ja asiakkaiden menettäneen rahansa. Karpelesia syytetään myös 3 miljoonan Yhdysvaltain dollarin karkottamisesta vaihtoon ja tietojen vaihdosta

Hongkongilainen viininvalmistaja Madison aikoo ostaa japanilaisen salausalustan

Hongkongissa toimiva viiniyritys Madison Holdings Group ilmoitti tällä viikolla aikovansa ostaa 67,2%: n osuuden japanilaisesta BitOcean-salausalustasta. Alusta, joka on äskettäin salannut Japanin rahoituspalveluviraston salauksen, on vielä aloittamassa toimintaansa. Madison Labs, Madison Groupin tytäryhtiö, maksaa oletettavasti 15,12 miljardia dollaria ostosta.

Bitmain, Consensys ja Huobi lomauttavat työntekijöitä

Kaikki ei ole ollut parhaimmillaan salausteollisuudelle viimeisten kahden kuukauden aikana, koska markkinat eivät ole olleet mukana. Tämä on johtanut moniin yrityksiin erityisesti salauksen louhinnassa, mikä on johtanut liiketoimintojensa uudelleenjärjestelyihin. Kaikki alkoi Consensysista, ja nyt Bitmain ja Huobi lomauttavat paljon henkilöstöään. Vaikka Huobi vuokraa joukkueensa huonoimpia esiintyjiä, jos lähteiden uskotaan olevan Bitmain lomauttaa lähes 80% henkilöstöstään.

Litecoin astuu kehään sponsoroidessaan UFC-taistelua

Kolikoista Litecoin on allekirjoittanut sponsorointisopimuksen UFC: n kanssa. Tämä olisi ensimmäinen kerta, kun virallinen kryptovaluutta on tehnyt yhteistyötä UFC: n kanssa. Taistelu, jota Litecoin sponsoroi, on UFC: n keskiraskas taistelu Jon Jonesin ja Alexander Gustafssonin välillä, jonka odotetaan tarttuvan yli miljoonaan silmämunaan. Tämä sponsorointi näyttää Litecoin-tietoisuuskampanjalta, ja sitä voidaan pitää ensimmäisenä askeleena kohti kehittyneempää kumppanuutta UFC: n kanssa.

Kuwaitin keskuspankki nyt RippleNetissä

Ripple on löytänyt uuden kumppanin Lähi-idästä, ja tällä kertaa se on Kuwaitin keskuspankki (NBK). NBK aikoo käynnistää suoraveloituspalvelunsa RippleNetin kautta. Kuten NBK: n virallisessa blogiviestissä selitetään, RippleNet-verkostoa (pankkien ja muiden rahoituslaitosten hajautettua verkostoa, joka käyttää Ripple Labsin rahoitustuotepakettia) käytetään tarjoamaan “kitkaton rahalähetyskokemus” pankin asiakkaille ja “nopea ristiinlähetys”. rajatylittäviä rahansiirtoratkaisuja. ”Tämä palvelu on tällä hetkellä vain Jordanian käytettävissä ja pian myös muiden maiden käytettävissä.

Intia vihjaa salausten laillistamisesta

Intia saattaa pian löytää laillistetut kryptovaluutat. Väestön mukaan toiseksi suurinta maata pidetään suurina salausmarkkinoina, ja paikallisen tiedotusvälineen mukaan salakirjoja arvioiva komitea katsoo, että salausvaluuttojen kieltäminen kokonaan ei ehkä ole kovin hyvä idea. Kokouksiin osallistunut julkistamaton lähde on kertonut paikallisille tiedotusvälineille, että vaikka keskusteluja käydään edelleen, kahden kokouksen jälkeen oli hyvin selvää, että salausten täydellinen kieltäminen ei ehkä ole kovin hyvä idea ja että paras tapa käsitellä nämä uuden aikakauden “rahat” ovat pitämällä voimakkaasti kiinni niiden laillistamisesta Intiassa.

hintakaavio

Lähde: Coin360.io

Bitcoin (BTC)

Jouluralli päättyy ja Bitcoin taas laskee alle USD 4000: n. Tämä asettaa Bitcoinin takaisin vaihteluvälille 3600 USD – 4200 USD. Hinnat nousivat viikon aikana korkeimmalle 4 271,79 USD: n ja 3 642,63 USD: n korkeimmalle pisteelle. Vaihtelut, jotka olivat aktiivisempia, volyymin mukaan, BTC: n kanssa eri parien kanssa tällä viikolla, olivat BitMex (21,77%), CoinBene (4,33%) ja EXX (3,20%)

Wells Fargo kertoo Bitcoinin ympärillä olevista merkittävistä uutisista, että Bitcoin on asiakkaille liian riskialtista, maksaa huijauksiin 575 miljoonaa dollaria

Ripple (XRP)

XRP on edelleen toisella sijalla, mutta Ethereum on edelleen lähellä palauttamaan paikkansa. Ylimpänä tällä viikolla XRP: n hinnat olivat 0,448477 dollaria ja pohjaa kohti se noteerasi 0,336282 dollaria. Vaiheet, jotka olivat aktiivisempia, määrällisesti XRP: n kanssa eri parien kanssa tällä viikolla, olivat Bitbank (9,74%), ZB.COM (8,31%) ja Upbit (6,33%)

XRP: n arvo tällä viikolla XRP: n arvo nousi sen jälkeen, kun Binance, kaupankäynnin arvoinen maailman suurin kryptovaluutanvaihto, lisäsi salausvaluutan perusvaluutaksi, mikä tarkoittaa, että kaikki muut kryptovaluutat yhdistettäisiin siihen.

 Ethereum (ETH)

Ethereum ylittää kaikki alkuun sopivat kolikot, kun se tuumaa lähemmäksi ottaakseen No.2-paikan. Ethereum huipulla, tällä viikolla, oli 157,67 dollaria ja alimmillaan 115,65 dollaria. Markkinat, jotka olivat aktiivisempia, ETH: lla eri pareittain tällä viikolla, olivat OEX (6,19%), OKEx (4,22%) ja Binance (4,10%)

Ethereumia tällä viikolla ympäröivistä uutisista Tuur Demeester, altcoin-kyynikko, Bitcoin-kannattaja ja Ethereum (ETH) -niminen salaussijoittaja, on parhaimmillaan “tiedekokeilu”

Muut liikkeet ja ravistimet

Muut kolikot, jotka valmistuivat tällä viikolla ylä- ja alaosaan Coin Market Cap -tuotteen mukaan (katsottu 30. joulukuuta klo 15.35 IST), olivat

Liikkuvat

  • Verkkokeskustelu – nousu 272,51%
  • StarChain – Näytetään 173,77%: n nousu
  • Coinsuper-ekosysteemi – nousu 105,86%

Ravistimet

  • PlayCoin (QRC 20) – Näytetään pudotus 46,57%
  • PlayCoin (ERC 20) – pudotus 45,74%
  • BitcoinX – Näytetään pudotus 43,98%

Mikä olisi mielestänne salausmarkkinoiden mieliala ensi viikolla? Kerro meille mielipiteesi samasta.

Jos haluat seurata DeFi-päivityksiä reaaliajassa, tutustu DeFi-uutissyöttöömme Tässä.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me