Mikä on Ethereum? – Täydellinen opas Ethereumille aloittelijoille

Ethereum on toinen kryptovaluutta-maailman helmi, josta on tullut äärimmäisen suosittu syntymänsä jälkeen vuonna 2015. Haluatko tietää, mikä on Ethereum, kaikki Ethereumin sisään- ja ulospäin, niin olet oikeassa paikassa!

Mikä on Ethereum

Ethereum on avoin ohjelmistoalusta, joka perustuu hajautettuun julkiseen blockchain-verkkoon. Tekijä: 2015 Vitalik Buterin, idea takana Ethereum oli luoda foorumi hajautetuille ja yhteistyösovelluksille. Se on monikäyttöinen foorumi, jolla on oma valuuttansa. Tämän kryptovaluutan keskeinen piirre on älykkäät sopimukset.

Älykkäät sopimukset ovat pohjimmiltaan skriptejä tai tietokonekoodeja, jotka kuka tahansa voi luoda ja ladata sitten Blockchainiin. Varastoituaan julkiseen kirjanpitoon se tekee tapahtumista väärinkäytön ilman välittäjän vaatimusta. Ethereumilla on myös tunnus Ether, joka toimii samalla tavalla kuin Bitcoin, eli voit ostaa ja myydä sitä.

Miksi Ethereum on tärkeä?

Bitcoinin käyttöönoton myötä ihmiset uskoivat, että sen lohkoketjua voidaan käyttää myös muilla elämän alueilla. Bitcoinin suunnittelun on kuitenkin palveltava valuuttatarkoitusta, joka rajoittaa sen käyttöä. Tavallaan tämä johti Ethereumin syntymiseen. Buterin loi tämän kryptovaluutan suunnitelmalla a blockchain-järjestelmä mikä voi helpottaa hajautettuja sovelluksia.

Ethereumilla on siihen kirjoitettu ohjelmointikieli, jonka avulla ihmiset voivat muokata sitä omien vaatimustensa mukaisesti. Kaikki tällä alustalla luodut uudet sovellukset perustuvat sen älykkäisiin sopimuksiin.

Lyhyesti sanottuna Ethereum sallii kaikenlaisten toimintojen suorittamisen avoimella ja luotettavalla tavalla ilman keskusviranomaisen tai luotettavan kolmannen osapuolen tarvetta.

Mitä ongelmaa Ethereum ratkaisee?

Suurin osa meistä on tekemisissä kolmansien osapuolten kanssa päivittäin, toisinaan edes tietämättä siitä. Esimerkiksi yksinkertainen kahvin hankinta edellyttää välittäjää luottokorttiyhtiön kannalta kirjaa ostoksesi.

Välittäjät ovat yleensä luotettavia osapuolia, joissa ostajat ja myyjät voivat luottaa toisiinsa, jotka suorittavat tapahtuman onnistuneesti. Ethereum-verkko pohjimmiltaan mahdollistaa kaksi ihmistä tai organisaatiot siirtoarvo, Se voi olla digitaalinen omaisuus tai raha turvallisesti ja luottavaisesti ilman välittäjää kuten PayPal tai pankki.

Eethereumin älykkäät sopimukset määrittelevät sopimuksen säännöt ja seuraamukset ja auttavat sinua vaihtamaan kaikkea, jolla on arvoa konfliktittomassa ja avoimessa ympäristössä.

Ethereumin nykyiset markkinatrendit

Vain kolmen vuoden ikäinen kryptovaluutta Ethereum ajaa hinnalla 900 dollaria tuolloin markkinaosuudella 88202 687 601 dollaria. Se on ollut suosittu alusta rakentaa sovelluksia niin paljon, että siihen on jo luotu yli 1000 hajautettua sovellusta.

Yleensä hinta eetteri liikkuu trendissä bitcoinin kanssa, ja se on nähnyt joitain nousuja ja laskuja viime kuukausina. Eetterin hinnat nousivat vuoden 2017 alussa, ja vuoden loppuun mennessä hinta nousi 300 dollaria.

Ethereumista on tullut suosituin valinta rahan ja omaisuuden siirtämisessä. Lisäksi tämän digitaalisen valuutan alustan käyttöönotto on lisääntynyt, mikä lisää sen hintojen nousua tulevaisuudessa.

Ethereumin edut ja haitat

Eethereumin painopiste on toimia alustana, johon voidaan rakentaa ja suorittaa hajautettuja sovelluksia.

Muutamia tärkeitä Ethereum-verkon etuja ovat:

  • Kehittäjien tuki – Tämän alustan kehitystiimi on erittäin tehokas ja vankka, joka työskentelee aktiivisesti uusien tekniikoiden parissa. Blockchainin turvallisuutta, skaalautuvuutta, toiminnallisuutta ja turvallisuutta yritetään jatkuvasti parantaa.
  • Helppokäyttöinen – Ethereum-lohkoketjun ERC20-tunnuksen luominen on helppoa ja yksinkertaista. Se on myös nopea, mutta tulosten saavuttamiseksi sinulla on oltava tekninen perustiedot token-ohjelmasta.
  • Käytä Ethereumin lohkoketjua – Kun rakennat sovelluksesi Ethereumille, sinun ei tarvitse luoda tai ylläpitää omaa lohkoketjuasi, vaan voit yksinkertaisesti ajaa Ethereumin lohkoketjulla.
  • Säästä resurssejasi – Antamalla Ethereum-lohkoketjun hallita työtäsi, säästät ponnistelujasi, aikaa ja rahaa tämän synkronoinnin avulla. Jopa monimutkaisimmat sopimukset voivat toimia tässä verkossa.
  • ICO: n käynnistäminen on helppoa ja nopeaa – Ethereum on helpottanut ICO-projektien käynnistämistä nopeammin. Joukko yksityiskohtaisia ​​ohjeita ICO: n aloittamiseksi on saatavana sen verkkosivustolla.

Sillä on myös haitat:

  • Ei riittävän tehokas – Alustana Ethereum ei voi olla yhtä tehokas kuin muut salaketjut, jotka on suunniteltu kryptovaluutaksi. Ethereum yrittää periaatteessa olla älykäs sopimusgeneraattori, supertietokone ja pääkirja useille käyttäjille. Varmasti tämä tarjoaa sille joustavuutta, mutta samalla se optimoi vähemmän yhtä käyttötapausta varten.
  • Tekniset häiriöt – Ethereumin älykkäät sopimukset ovat alttiita virheille ja virheille, jotka voivat osoittautua tuhoisiksi mille tahansa yritykselle. Lisäksi lohkoketjun hajautetun luonteen vuoksi ei ole keskitettyä ohjauspistettä, joka sisältäisi ongelman.
  • Kaasumaksu – Kun käytät Etheriä, joka kerta, kun tapahtumasi tapahtuu tunnuksessasi, Ethereum-verkkoon menee tietty maksu sen rikastamiseksi. Se on pohjimmiltaan eetteri tapa suorittaa tapahtumat. Tämä maksu ei ehkä ole paljon alun perin, mutta myöhemmin, kun yrityksesi laajenee, maksu lisääntyy ja olet maksanut laskun voittostasi.

Kuinka Ethereum toimii?

Aivan kuten bitcoin-lohkoketjurakenne, Ethereum jakaa tietueen koko tapahtumahistoriasta. Jokainen tämän verkon solmu tallentaa kopion historiasta, joka on kunkin älykkään sopimuksen uusin tila.

Verkko seuraa jokaisen Ethereum-sovelluksen kaikkien sovellusten nykyisiä tietoja, joihin sisältyy älykäs sopimuskoodi, käyttäjien saldo ja paikka, johon se on tallennettu..

Älykkäiden sopimusten osalta valuutta tai omaisuus lisätään ohjelmaan, jossa se suorittaa koodin. Näissä sopimuksissa määritetään automaattisesti, onko omaisuus siirrettävä toiselle henkilölle vai palautetaanko se omaisuuden alkuperäiselle haltijalle. Tämän kaiken hajautettu pääkirja estoketju tallentaa ja kopioi asiakirjan, joka tarjoaa sille turvallisuuden ja läpinäkyvyyden.

Onko sinulla lisää kysymyksiä ethereumista, blockchainista tai älykkäistä sopimuksista? Kerro meille alla kommenteissa, sisällytämme ne seuraavaan tietämyskannan artikkeliin.

Tilaa päivittäiset uutiset Bitcoinista ja muista kryptovaluutoista.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me