Sarjayrittäjä Marvin Steinbergin mukaan STO: t ovat tulevaisuus

Varainhankinta on aina ollut vaikea tehtävä aloittelijoille ja jopa perustetuille yrityksille. Olemme kuitenkin siirtymässä aikakauteen, jossa pääoman saanti ei ole enää rajoitettu eliitille. 

Blockchain-teollisuudesta on tullut keskeinen muutos siinä, miten startupit voivat kerätä varoja ilman perinteiseen rahoitukseen liittyvää byrokratiaa, mikä usein rajoitti alkuvaiheen yrityksiä kasvamasta. Tunnusmyynnin luominen on antanut yksityissijoittajille pääsyn investointeihin mittakaavassa, joka oli aiemmin mahdotonta.

Alkuperäiset kolikkotarjoukset, porrastettu verkkoon paras ICO-luettelo, ovat olleet nousussa. Kuitenkin viime aikoina he ovat muuttuneet alustavat vaihto-tarjoukset. Vaikka IEO: t ja ICO: t sallivat startup-yritysten kerätä pääomaa vain vähän tai ei lainkaan sääntelyllisiä rajoituksia, ne toimivat kaksiteräisinä miekkoina sijoittajien riskillä. Niiden avulla startup-yritykset voivat kerätä pääomaa ilman luottamusvastuuta sijoittajille.  

ICO: t ovat keränneet yhteensä yli 15 miljardia dollaria vuodesta 2017, mutta ICO: n laillisuus ei ole varmaa, varsinkin koska suuri osa niistä on vain huijauksia. ICO: iin liittyvät riskit ovat valtavat, ei pelkästään oikeudellisten näkökohtien, vaan myös petosten ja huijausten suuren todennäköisyyden vuoksi. Viimeaikaiset tutkimukset ovat osoittaneet, että suurin osa ICO: sta (ja jopa IEO: sta) on joko epäonnistunut tai ollut räikeä huijaus. 

Mutta arvona ei tarvitse olla järkyttynyt blockchain-tekniikka tarjoaa on todellinen ja yksinkertaisesti on oltava säännellympi tapa suorittaa rahakkeiden myynti. Tämä on STO: ta. STO (Tietoturvatunnuksen tarjoukset) ovat ratkaisu kaikkiin ICO: n kohtaamiin ongelmiin. 

Marvin Steinberg, STO-asiantuntija ja CPI Technologies -yrityksen perustaja, joka tarjoaa valkoisia etikettejä sisältäviä STO-ratkaisuja, sanoo, että blockchain-tekniikasta on nopeasti tullut ratkaisu useimpiin perinteisen finanssialan kohtaamiin haasteisiin ja STO: t ovat optimaalisin tapa kerätä varoja. 

Kuinka tietoturvatunnuksen tarjoaminen toimii?

STO: t eroavat pohjimmiltaan ICO: ista, koska ne ovat täysin säänneltyjä. Ne ovat paljon turvallisempia ja luotettavampia sijoittajille, mikä vastineeksi tarjoaa yrityksille turvallisemman polun rahoitukseen ja antaa samalla tunnuksen, joka houkuttelee jopa institutionaalisia sijoittajia. 

Suojausmerkkien takana ovat kiinteät varat, kuten yksityiset varat, osakkeet, kiinteistöt jne. Turvamerkit antavat sijoittajille mahdollisuuden hyötyä osingoista ja osakkeista. Pohjimmiltaan STO on samanlainen kuin listautumisanti, mutta yleisölle helpommin tarjottava tarjontamerkki voi hankkia helpommin ja yksinkertaisemmin.  

Marvin Steinberg kertoo, kuinka listautumiset eivät ole vain turvallisempia, mutta myös paljon joustavampia ja kätevämpiä kuin IPO: t. STO-ekosysteemi on kuitenkin vielä lapsenkengissään, STO-luettelot eivät ole niin suosittuja ja STO-uutiset ei ole vielä saavuttanut valtavirran mediaa.

Edut muihin varainhankintamuotoihin verrattuna

STO: n tarjoamilla suojaustunnuksilla on luontainen ja todellinen arvo yrityksen omaisuudella. Vaikka ICO: t ovat olleet erittäin onnistuneita läpi vuosien 2017 ja 2018, viimeaikaiset suuntaukset osoittavat sijoittajien ymmärtävän nopeasti, että sääntelyn epävarmuus oli yksinkertaisesti liian riskialtista. 

STO: t ovat luotettavin varainhankinnan muoto blockchain-teollisuudessa, jopa IEO: n (Initial Exchange Offerings) yläpuolella. Lisäksi STO: t pystyvät keräämään enemmän varoja nopeammin ilman vaivaa, joka liittyy muihin perinteisiin varainhankintamenetelmiin, mukaan lukien IPO: t. 

Tärkein lisäarvo on, että toisin kuin listautumisannin yhteydessä, julkisten listautumisten toteuttaminen on paljon halvempaa toteuttaa, koska ei ole tarvetta puuttua byrokratiaan ja sijoituspankkiiriin, jotka ovat melkein välttämättömiä listautumisannin yhteydessä. STO: t tekevät arvopapereiden liikkeeseenlaskusta myös huomattavasti yleisön saataville, mikä antaa yritykselle mahdollisuuden yhdistää suuren määrän ihmisten etuja. Tämä tekijä voi sinänsä antaa yritykselle mahdollisuuden vauhdittaa laajentumistaan, mikä on hieno bonus valtavan määrän varojen lisäksi, joita STO: t voivat auttaa keräämään, ja se liian alhaisin kustannuksin. 

Samaan aikaan sijoittajansuoja on huomattavasti korkeampi STO: lla verrattuna ICO: hin. Marvin Steinberg, jonka CPI-tekniikka johtaa 700 miljoonan dollarin STO: ta osalle Times Squarea, kertoo, että STO: t hyödyntävät sekä IPO: n että ICO: n parhaat puolet ja toimittavat sen paremmalla varainhankintataktiikalla. Marvin Steinberg uskoo, että siirtoverkonhaltijat ovat tulevaisuus, koska ne antavat jokapäiväisille ihmisille mahdollisuuden hyötyä investoinneista, joihin et ole koskaan ennen päässyt. 

Marvin Steinberg väittää, että esteettömyyden mahdollistavat STO: t antavat turvakoodeille mahdollisuuden kerätä enemmän pääomaa pilaamatta mitään lain mukaisia ​​turvasijoittajia, jotka saisivat IPO: lta.

Kuinka CPI Technologies auttaa startup-yrityksiä menestymään STO: n kautta

Vaikka STO: t voivat olla erittäin voimakkaita varainhankinnassa, on kriittistä käyttää alan veteraanien apua laittomien toimenpiteiden välttämiseksi. 

Vaikka suurin osa blockchain-sektorista on keskittynyt ICO: iin ja hyödyllisyyteen, Marvin Steinberg katsoo tulevaisuuteen, ja se on selvästi raja-asema, jota hallitsevat STO: t. Siten, kun hän oli tehnyt miljoonan dollarin irtautumisen henkilökohtaisesta hankkeestaan ​​Saksan energia-alalla, Marvin on lanseerannut johtavat STO white-label -ratkaisut blockchain-tilassa. 

CPI Tech tarjoaa kaikki STO-resurssit, joita suojaustunnustarjous tarvitsisi. Marvin Steinberg on valinnut tällaisen tuotepaketin, koska se antaa suuremman määrän aloittelijoille ja yrityksille mahdollisuuden hyödyntää blockchain-tekniikkaa pääoman saamiseksi. CPI Technologies on menestynyt hyvin ja on auttanut yli 40 projektia menestymään. Itse asiassa CPI on käsitellyt ohjelmistossaan yli 32 000 bitcoinia. 

Keskeinen piirre CPI Techin menestyksessä on sen vaihtoalusta, joka antaa jokaiselle mahdollisuuden aloittaa oma vaihto ja tarjoaa samalla markkinointistrategiat, jotta menestyminen ja kannattavuus paranevat mahdollisimman pian. 

Pääsyy Marvin Steinberg ja hänen yrityksestään on tullut niin menestyvä, että Marvin toimii vain sellaisten yritysten kanssa, joilla on todellinen tuote tai palvelu ja jotka haluavat muuttaa maailmaa. Tämä on myös syy keskittyä vain sijoittajille huomattavasti turvallisempiin STO: iin.

Edistää STO: n käyttöönottoa ja kiinnittää enemmän kiinnostusta blockchain-tekniikkaan, Marvin Steinberg on luonut helpon 2 minuutin tietokilpailun, jonka avulla kuka tahansa voi tutustua suojaustunnusten myöntämisen perusteisiin. Yrittää Marvin2 minuutin tietokilpailu tässä

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me