Yhdistetty tunnus 101: Tapaa yhdiste [COMP], DeFi-sovellus, joka ottaa salausmaailman myrskyn kautta

Viime päivät salaustilassa hallitsivat hajautetun rahoituksen lainaprotokolla, Compoundin COMP-tunnus. COMP Token kilpaili kaikkien aikojen korkeimpaan hintaan 353 dollaria 21. kesäkuuta ja on edelleen nousussa. Salausalue alkoi vain yhdellä kryptovaluutalla, Bitcoinilla. Mutta ajan myötä satoja kolikoita on tullut teollisuuteen. Tässä artikkelissa käydään läpi tämän merkin ifs and buts.

Tie kuuluisuuteen: KO, Compound Dethrones Maker

Yhdiste on ollut DeFi-tilassa jo jonkin aikaa. Se mainostettiin jopa DeFi-tilan suurimpana laina-alustana. Tämä alusta oli kuitenkin aina toinen, koska Makeria pidetään DeFin kasvona. Makeriin lukittu kokonaisarvo on niin korkea, että se on dominoinut DeFi-tilaa jo pitkään.

Ulos vanhojen kanssa ja uusien kanssa. Yhdiste on ottanut DeFi-tilan myrskyn kautta. Pian sen COMP-tunnuksen julkaisemisen jälkeen Compound näyttää olevan kuun yläpuolella, kun foorumi käytännössä valtaisi Makerin.

COMP-tunnus 101Lähde

Yhdiste on ollut olemassa DeFi-tilassa lokakuusta 2018 lähtien. Alusta ei kuitenkaan ollut edes lähestynyt 200 miljoonan dollarin lukitsemista. Asiat tapahtuivat niin nopeasti, että alusta rikkoi sekä omia että muita ennätyksiä viime viikolla. Yhdisteeseen lukittu kokonaisarvo oli alimmillaan 90,403 miljoonaa dollaria 14. kesäkuuta 2020.

Alle 24 tunnissa luvut jatkoivat kasvuaan ja jatkuivat samaan suuntaan. Kirjoitushetkellä yhdisteeseen lukittu kokonaisarvo oli huikeat 559 572 miljoonaa dollaria.

COMP-tunnusLähde

Maker on toisaalta aiemmin lukinnut peräti 764 miljoonaa dollaria. Luottoalustan kirjoitushetkellä oli kuitenkin lukittu 478,825 miljoonaa dollaria.

Yläosien DeFi-alustoille lukittu kokonaisarvo oli niin suuri, että Maker oli aiemmin hallinnut yli puolta koko DeFi-tilasta. Mutta lehdistön aikaan Compoundin määräävä markkina-asema oli 37,66 prosenttia.

Lisäksi Compound ohitti Makerin myös markkinaosuuden suhteen. Kirjoitushetkellä Compoundin markkina-arvo oli 3 620 446 079 dollaria, kun taas Makerin markkina-arvo oli vain 520 244 537 dollaria. Tämä valtava ero tekee selväksi, että yhdisteen määräävä asema jatkuu jonkin aikaa.

Mikä on yhdistetty [COMP] -tunnus?

Yhdiste on hajautettu rahoitusalusta [DeFi], jonka avulla käyttäjät voivat ansaita korkoa ja lainata varoja vakuuksia vastaan. Alustan uusin julkaisu, COMP-tunnus, antaa käyttäjilleen mahdollisuuden osallistua sen hallintaprosessiin. Äskettäin tämä hallintotunnus julkaistiin kaupankäyntiin. Alla on kuvakaappaus sen ymmärtämiseksi paremmin.

COMP-tunnusLähde

Tässä on joukkueen video osoitteessa nyrkkeily ymmärtää tunnusta paremmin.

COMP-tunnuksen syntymä

Takaisin helmikuussa, yhdiste ilmoitti että alusta on kaikki valmis ottamaan käyttöön Compound -hallintatunnus, joka tunnetaan yleisesti COMP-tunnuksena. Vaikka tunnuksesta ilmoitettiin muutama kuukausi sitten, joukkue päätti siirtää lainausalustan hallinnoinnin joukkueen tunnusten haltijoille. Aikaisemmin tässä kuussa COMP: n jakaminen käyttäjille -kysely sai 100 prosentin peukalon kaikilta tunnuksen haltijoilta.

COMP-tunnusLähde

Vain viikko sitten Compound-tiimi paljasti, että COMP, lainausalustan hallintotunnus oli sen käyttäjien käytettävissä. Pian ilmoituksen jälkeen COMP-ETH-pari sai suojan hajautetussa pörssissä, Poista vaihto. Ensimmäisenä päivänä pari kirjasi yli 2 miljoonan dollarin likviditeetin. Kirjoitushetkellä noin 2682 tapahtumaa rekisteröitiin ja kaupankäynnin volyymi oli 4527 407 dollaria.

Nämä luvut taipuvat edelleen kohti sitä, että tunnuksella oli alku tuottavalla tavalla.

COMP Token loi polun

COMP-tunnuksen julkaisu käänsi päätään. Kuitenkin merkittävä hinnankorotus on se, mikä leikkasi sopimusta monille. Tunnuksen syntyvyys on johtanut lähes nollaan sen ensimmäisen päivän hintaan. CoinMarketCapin mukaan rahakkeen kaupankäynnin arvo oli 82,99 dollaria USD: lla 17. kesäkuuta 2020. Tämän jälkeen merkin hinnan nähtiin nousevan ylämäkeen erittäin hämärillä kolaroilla..

COMP-tunnusLähde

Lisäksi tunnus nousi alimmalle 64,93 dollariin olemassaolonsa kolmantena päivänä. Mutta matala ei näyttänyt kestävän kauan, kun COMP-tunnus nousi korkeimmaksi 234,46 dollariin 19. kesäkuuta 2020, mikä oli alle 24 tuntia. Kirjoitushetkellä rahaketju kävi kaikkien aikojen korkeimmalla tasolla, 353,18 dollaria, ja sen hinta nousi 71,64 prosenttia viimeisten 24 tunnin aikana.

Lisäksi rahakkeen markkina-arvo nähtiin nousevana, koska se on tällä hetkellä 904 598 784 dollaria, mikä nostaa sen CoinMarketCapin parhaiden krypto-valuuttaluettelon 19. sijalle.

Mikä aiheutti tämän merkittävän ylöspäin suuntautuvan radan, kysyt?

Polttoiko Coinbase tätä COMP Token -hintakilpailua?

San Fransiscossa toimiva Coinbase oli yksi ensimmäisistä kryptovaluutanvaihdoista, joka ilmoitti tukevansa comp-tunnusta. Pörssi julkaisi blogikirjoituksen, jossa ilmoitettiin, että tunnus käynnistetään Coinbase Prossa 22. kesäkuuta 2020 ja kaupankäynti aloitetaan seuraavana päivänä. Pörssi järjesti järjestelmällisen prosessin vasta julkaistun tunnuksen sisällyttämiseksi alukseen.

Maanantaina 22. kesäkuuta COMP-USD- ja COMP-BTC-tilauskantamme siirtyvät vain siirtotilaan ja hyväksyvät COMP: n saapuvat siirrot tuetuilla alueilla. Tilauksia ei voi tehdä tai täyttää. Tilauskirjat ovat vain siirtotilassa vähintään 12 tuntia. https://t.co/maPTOLdYiW

– Coinbase Pro (@CoinbasePro) 18. kesäkuuta 2020

Coinbase ei ollut ainoa pörssi, joka osoitti kiinnostusta tähän uusimpaan hallintotunnukseen. Viime vuonna julkaistu kryptovaluutanvaihto FTX meni askelta eteenpäin, eikä vain listannut COMP: ää, vaan myös otti käyttöön futuurikaupan tunnukselle. Kaupankäyntiparien, COMP / ETH ja COMP / USDT, keskimääräinen hinta Poloniexissä sekä COMP / USD Yhdysvaltain FTX: ssä, jota seuraa COMP / USD FTX: ssä, lasketaan COMP: n indeksihinnaksi pörssissä.

FTX: n ja Coinbasen ilmoituksen jälkeen tunnuksen hinta nousi melkein 80 prosenttia.

Luuletko Compoundin COMP-tunnuksen olevan täällä pysyäksesi vai vain yhdeksän päivän ihme?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me