Altcoin-hintatoiminta-analyysi – Kolikot, jotka ovat tärkeimmissä teknisissä kauppapaikoissa, välittömät volatiliteettilaajennukset (ETH, LINK, DOT, LTC & XRP)

mainos Phemex

  • Keskeiset päivittäiset ja viikoittaiset myyntitavat seurattavaksi
  • RSI Bullish- ja Bearish-kontrollivyöhykkeet osoittavat vahvuuksia / heikkouksia
  • Hintojen etsintätilat kasvavilla volyymisolmuilla

Tässä artikkelissa käsiteltävät ALT-kolikot ovat kaikki tärkeimmissä kauppapaikoissa, joissa laajentuminen on erittäin todennäköistä. Hintatoiminnan ymmärtäminen kokonaisvaltaisella lähestymistavalla auttaa määrittämään suuntaviivat.

ETH / USDT päivittäin

EKaavio Kaupankäyntinäkymä

Päivittäinen ETHUSDT näyttää melko nousulta, ja sen selkeä tavoite on poistaa Local Daily S / R. Tämän tason ylittäminen lisää todennäköisyyttä testata Weekly S / R. Koska äänenvoimakkuus on erittäin kriittinen, sen on oltava läsnä, koska tämä osoittaa todellisen tauon, jota tukee vauhti.

Johtoa ylöspäin pidetään melko nousevana peräkkäisillä S / R Flipillä, jota seuraa voimakas nouseva volatiliteetti. Nouseva tilauslohko on ilmeinen, joka on tukenut hintaa vahvalla takaisinostolla. Tämä on antanut hintatoiminnan ylläpitää nousevaa markkinarakennetta, joka johtaa kaikkien aikojen korkeimpaan taukoon.

Ensimmäinen yritys rikkoa Weekly S / R -resistanssi epäonnistui impulsiivisella myynnillä. Jähmettynyt jauhe, jota tuetaan kasvavalla volyymilla, lisää suuresti todennäköisyyttä tulla hintatutkimukseen. Tuolloin on tärkeää seurata äänenvoimakkuuden profiilia. Määrävirtauksen on oltava keskimääräistä korkeampi todellisen purkautumisen saavuttamiseksi.

LINK / USDT päivittäin

Kaavio Kaupankäyntinäkymä

LINKUSDT: n mukaan selkeä nouseva kasvu on läsnä Daily-aikataulussa, jossa virran hintatoiminta on hintatutkimuksessa. Nykyisen heilahduksen nostaminen suureksi lisää suuresti nousunopeuden todennäköisyyttä, eeppisesti nykyisen äänenvoimakkuusprofiilin kasvaessa.

Alkuperäistä Daily S / R -mallia oli kunnioitettu voimakkaan nousevan volatiliteetin kasvun myötä, joka seurasi esimerkkiä vahvistetun S / R Flip Retest -testin jälkeen. Tämä oli hintamarkkinoiden vahvuuden hännän merkki, kun volyymivirtaus oli läsnä. Voimakkaat volyymivirrat ovat avainasemassa hintatoiminnan vahvuuden määrittämisessä, ilmeisesti.

Hintatoiminto, joka reagoi ja kunnioittaa nykyistä paikallista S / R-vyöhykettä useilla kynttilän sulkemisilla, osoittaa tien varastoitua vauhtia nousuun. Tämä osoittaa, että hinta on hyväksytty näillä korkeammilla tasoilla, joissa ostajat ovat valmiita astumaan sisään. Paikallinen huippu on todennäköinen vasta, kun on voimassa voimassa oleva huipentuma, jota ei ole vielä tapahtunut..

 LINK / USDT päivittäinen RSI

linkkiKaavio Kaupankäyntinäkymä

Viitaten LINKUSDT: n RSI: hen, se käy kaupankäynnissä kunnioitetulla nousuhallintavyöhykkeellään. Tätä aluetta on pidetty huomattavan kauan, mikä merkitsee hintatoiminnan vahvaa voimaa. Yliostetut ehdot eivät ole täyttyneet, mikä on todennäköisempää. Jos RSI rikkoo keskialuetta ja siirtyy sen laskusuunnassa olevaan kontrollivyöhykkeeseen, se tarkoittaa lyhytaikaista heikkoutta, mikä viittaa paikallisen huipun asettamiseen.

DOT / USDT päivittäinen kaavio

Kaavio Kaupankäyntinäkymä

DOTUSDT: n kaaviota edeltävä hintatoiminta on myös tuonut voimakkaan nousevan volatiliteetin kasvun, joka on johtanut kaikkien aikojen korkeimpaan. Samoin kuin LINK, reagointi nykyisen paikallisen myyntihinnan yläpuolelle viittaa hintatoiminnan vahvuuteen. Välittömän korkeimman arvon nostaminen johtaa DOT: n takaisin hintojen löytämiseen, mikä on todennäköistä edelleen voimakkaana.

Alun perin hintatoiminta rikkoi Daily S / R: n impulsiivisella liikkeellä, jota tuki kasvava volyymi; tämä ehdotti todellista taukoa, koska seuranta oli ilmeistä. Tilavuusprofiili pysyi keskimääräistä korkeammalla peräkkäisillä impulsseilla, varsinkin kun nouseva järjestyslohko testattiin uudelleen.

Kuten on ilmeistä, toissijainen laajennus ylitti ja perusti paikallisen huipun, impulssimyynti seurasi esimerkkiä, mutta se ostettiin takaisin nousevalla tavalla. Tämä viittaa jälleen voimaan ja että todellinen huippu nykyisestä ei ole kunnianosoitus. Selkeä volyymin huipentuma, jossa on puhallettava yläosa, on samankaltaisuus määrittää väliaikaisen huipun hintatoiminnassa.

XRP / USDT-päivittäinen kaavio

Kaavio Kaupankäyntinäkymä

Nyt tarjoamalla XRPUSDT’s Daily Chart, hintatoimet ovat vahvistaneet voimakkaan laskevan volatiliteetin kasvun selkeällä impulssimyynnillä. Tämä on muuttanut markkinarakennetta merkittävästi, kun selvä matala on vakiintunut. Teknisesti voidaan todeta, että kaikki rallit on myytävä, koska markkinarakenne on laskeva.

Välitön volyymiprofiili vähenee; tällä hetkellä keskimääräistä alhaisempi kauppa ilman virtauksia osoittaa heikkoutta. Päivittäisen ja viikoittaisen S / R-tason mahdollisia käytäntöjä pidetään laskusuunnassa, kunnes ne on osoitettu. Hintatoiminta, toisin kuin monet muut kolikot, muodostaa peräkkäiset alemmat alamäet. Tämän rakenteen ylläpitäminen pienenevällä äänenvoimakkuudella lisää laskutoimituksen todennäköisyyttä ennen jatkamista.

XRP / USDT päivittäinen RSI

Kaavio Tradingview: n mukaan

Päivittäistä RSI: tä tarkkailemalla kokonaisvaltaisesti laskeva kontrollivyöhykkeellä tapahtuu selkeä värähtely. Tämä on jälleen yksi merkki myöhemmästä haittapuolesta, joka on todennäköinen, koska ylimyydyt ehdot eivät ole täyttyneet. Vauhti on selvästi tallennettu laskusuunnassa, murtuminen ja muutos markkinarakenteessa ovat lyhytaikaisen kääntymisen pyrstölaulu.

Yhteenvetona voidaan todeta, että ETH, LINk, DOT ja LTC ovat alttiita edelleen laajentumiselle kumpaankin suuntaan, kuitenkin nousevalla ennakkoluulolla, joka on todennäköisempi skenaario. Näiden kolikoiden hintatoimet, jotka hyväksytään Key Daily S / R: n yläpuolelle, lisäävät suuresti todennäköisiä skenaarioita edelleen noususta. XRP toisaalta tarvitsee vahvistetun markkinarakenteen muutoksen pätevän nousevan ennakkoluulon vuoksi. Hintatoiminnot ovat nykyään laskevia uudelleentestauksia, joilla on vielä heikommat mahdollisuudet.

Toivottavasti tämä artikkeli auttaa tekemään harkinnanvaraisen päätöksen,

Sinä vilpittömästi, Coingape.

Jos haluat seurata DeFi-päivityksiä reaaliajassa, tutustu DeFi-uutissyöttöömme Tässä.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me