Hintoanalyysi 4. lokakuuta: Bitcoin, Ripple [XRP], Litecoin, Credits ja EOS

mainos Phemex

Ripple, Litecoin, EOS ja Credits irtautuvat yleisestä laskutrendistä ja tallentavat suhteellisen vaikuttavia voittoja perjantaina.

EOS todennäköisesti syöksyy takaisin 2,6 dollariin, jos jatkolippukuvio on keskipisteessä.

Salausvaluuttamarkkinat sekoittuvat punaiseen ja vihreään perjantaina kaupankäyntiviikon letargian jälkeen. Suurin osa kryptovaluutoista, mukaan lukien Bitcoin, vaati voimakkaasti elpymistä, mutta tärkeimmät esteet pitivät merkittäviä voittoja loitolla. Kolme parasta digitaalista omaisuutta voivat nousta tiettyjen myyjien ruuhkautumisvyöhykkeiden yläpuolelle. Esimerkiksi Bitcoin ylitti 8500 dollaria, mutta ei päässyt 8600 dollarin esteeseen. Ethereum teki yli 180 dollaria, mutta 185 dollaria oli vaikea pähkinä. Ripple puolestaan ​​työnsi tärkeitä tukialueita, mutta ei rikkonut 0,26 dollarin vastarintaa.

Muualla markkinoilla Applen toimitusjohtaja Tim Cook on tehnyt selväksi, että teknologiajätillä ei ole suunnitelmia liikkeeseen kryptovaluutta. Cookin mielestä valuutan merkitys on parempi jättää valtiolle.

Hänen kommenttinsa ovat käynnissä olevan aulan keskellä Facebook Inc.:n digitaalisen Libra-valuutan lanseeraamiseksi. Lisäksi Yhdysvaltojen sääntelyviranomaiset vaativat tavata Facebookin toimitusjohtajan Mark Zuckerbergin tammikuuhun 2020 mennessä.

Vaikka sääntelyvirhe jatkuu, pinta-alaan nousevien raporttien mukaan jotkut Libra Associationin 28 jäsenestä harkitsevat poistumista projektista. MasterCardilla, Visa: lla ja jopa PayPalilla sanotaan olevan kylmät jalat osallistumisestaan. Mahdollinen syy kylmille jalkoille on varmistaa, että ne eivät vahingoita mainetta, jonka he ovat jo rakentaneet sääntelyviranomaisten kanssa vuosien varrella. Itse asiassa PayPal ei osallistunut Vaakayhdistyksen kokoukseen Washington DC: ssä 3. lokakuuta.

Bitcoin-hinta-analyysi – XBT / USD 1 tunnin kaavio

Bitcoin muodostaa lyhytaikaisen nousevan kolmion nousevan mallin, joka lähestyy vähitellen purkautumista. Vahvistamisen jälkeen Bitcoinin nouseva jalka kohdistaa esteen 8500 dollariin. Bitcoin-sonnien vaikein tehtävä on pitää hinta nousevan trendilinjan tuen yläpuolella. Tämä antaa heille mahdollisuuden lisätä merkintöjä, jotka yhdessä vahvemman teknisen kuvan ja suuren äänenvoimakkuuden kanssa työntävät salausjoukon korkeimpiin kohtiin kohti 9000 dollaria.

XBT / USD-tuntikaavioXBT / USD-tuntikaavio Kaupankäyntinäkymä

Samaan aikaan lyhytaikainen kuva viittaa siihen, että myyjät hallitsevat. Liukuva keskimääräinen konvergenssihajonta (MACD) on jumissa negatiivisen alueen sisällä. Lisäksi lisääntyvä negatiivinen divergenssi ilmaisee, että laskutoiminta jatkuu vallitsevana, kunnes yllä mainittu nouseva järjestely tulee toimintaan. Krptoben, analyytikko, jolla on Tradingview, jakaa samanlaisia ​​näkemyksiä:

“BTC: n muodostavan nousevan kolmion oppikirjan nousun on murtava vastus kohdassa 8481 vahvistaakseen tämän nousevan mallin ja pitääkseen tämän hidastuvan tukitrendiviivan. Katsotaanpa, voivatko btc-sonnit työntää ylöspäin suuntautuvia liikkeitä lyhyellä aikavälillä. “

Ripple (XRP) -hinta-analyysi

Ripple houkuttelee nousutrendiä perjantaina ja näyttää eronevan muista suurimmista kryptovaluutoista. Tämä seuraa lokakuusta, jota on tapahtunut lokakuun alusta lähtien. 38,2%: n Fib-retracement-taso, joka otettiin viimeisen hintatason 2636 dollarin ja 0,2324 dollarin heilahduksen välillä, pehmitti laskuja, jotka muodostivat matalan $ 0.24.

Viimeisten parin päivän ylöspäin tapahtunut korjaus on nähnyt XRP: n nousevan tärkeimpien tasojen yläpuolelle, mukaan lukien liikkuvat keskiarvot (sekä 50 MA että 100 MA tuntikaaviossa). Sen lisäksi hinta on palannut nousevaan kanavaan. Liukuva keskiarvon lähentyminen (MACD) osoittaa myös, että ostajat ottavat hallinnan takaisin.

CoingapeLähde: TradingView

Litecoin (LTC) -hinta-analyysi

Litecoin on juuttunut alueelle $ 52 (tuki) ja $ 57.50 (vastus) yli viikon ajan. Kaikki yritykset ylittää raja-arvo ylittävät nykyisen myyntipaineen. Esimerkiksi perjantaina tapahtunut pieni nouseva jalka onnistui murtautumaan yli 50 MA: n 4 tunnin kaaviossa, mutta kuihtui 57,50 dollariin. Litecoin on tällä hetkellä kaupankäynnin kohteena 57 dollaria keskellä rakennuksen laskusuuntausta.

KaupankäyntinäkymäLähde: TradingView

Liukuvan keskiarvon lähentymiserot viittaavat siihen, että nykyinen suuntaus pysyy sivuttain. Indikaattorin palautuminen teki sen keskiarvon yläpuolelle, mutta ei pystynyt ylläpitämään nousutrendiä. Toistaiseksi voimme odottaa LTC: n pysyvän alueella, kunnes purkautuminen tapahtuu kohti 60 dollaria.

Laajuushinta-analyysi – CS / BTC 4H -kaavio

Markkinoiden yleisen laskun taustalla CS / BTC kaupankäyntiparilla on positiivinen kehitys volyymien ja hintojen kasvussa. Kaaviosta voimme nähdä, että hinta on jälleen noussut tukilinjasta 0.0000105-0.0000110 BTC -vyöhykkeellä ja valmistautuu resistenssialueen uudelleentestaukseen noin 0.0000127-0.0000130 BTC: ssä. Tämän vyöhykkeen rikkominen antaa hinnan nousta vyöhykkeelle 0.000015-0.000016 BTC. Teknisten indikaattoreiden ylimyynti voi olla ylimääräinen kannustin sijoittajille, kun he päättävät siirtyä positioon, sekä perustavanlaatuinen uutissuorituskyky.

LaajuusKaavion lähde TradingView

EOS-hinta-analyysi

EOS kehittää myös omaa polkua kohti elpymistä huolimatta siitä, että salausmarkkinoiden yleiskuva on negatiivinen. Viime viikon ylivoimainen purkautuminen pysähtyi 2,6 dollariin (suuri tuki), mikä antoi tien jatkuvalle nousutoiminnolle lippukuvion sisällä.

TradingViewLähde: TradingView

Hinta nousee 2% päivänä ja kaupankäynti 50 MA: lla neljän tunnin kaaviossa. Myös ylöspäin on suhteellinen lujuusindeksi (RSI). Syyttäjän alamäet ovat tehneet korkeamman korkean mallin. Lehdistössä RSI 50: ssä osoittaa edelleen ylöspäin verrattuna meneillään olevaan korjaukseen, joka todennäköisesti rikkoutuu yli 0,30 dollaria

Jos haluat seurata DeFi-päivityksiä reaaliajassa, tutustu DeFi-uutissyöttöömme Tässä.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me