Bitcoin [BTC], Ethereum [ETH], Ripple [XRP] -analyysi 16. heinäkuuta – 22. heinäkuuta

mainos Phemex

  • Härät vievät Bitcoinin turvallisesti yli 7 000 dollariin,
  • Intia poikkeaa kriittisen valuutan kuulemispäivästä
  • Yhdysvallat todistaa “rahan tulevaisuudesta”

Lopulta tällä viikolla sonnit nousivat ja tämä nousu antaa karhuille mahdollisuuden reagoida tai osoittaa merkkejä olemassaolostaan. Kahden kuukauden jatkuvan taistelun jälkeen pidettiin Bitcoin-alue alaspäin suuntautuneen mielipiteen takia Bitcoin nousi lopulta yli tuhannen dollarin ja siirtyi turvallisuuteen yli 7300 dollarin.

Tämä ei ollut vain Bitcoinin nousu, mutta se otti myös muut kryptovaluutat ja tunteet sen mukana. Samaan aikaan Intiassa, huipputuomioistuimen kuulemistilaisuus RBI pyöreä INR-tuki salausalalle poikkesi 11. syyskuuta, koska Intian arvopaperimarkkinavirasto (SEBI), maan sääntelyviranomainen, ei ollut valmis vastauksellaan, jonka huipputuomioistuin piti ratkaisevan tärkeänä sääntelykuulemiselle.

Samaan aikaan Yhdysvalloissa kuuleminen aiheesta “Rahan tulevaisuus: Digitaaliset valuutat” käytiin tällä viikolla, kun keskusteltiin paljon yksityiskohdista ja taloudesta. Tämä uutinen oli tärkeä, koska se otti kryptovaluutat, josta keskusteltiin nyt Yhdysvaltojen poliittisissa käytävissä.

Muita suuria uutisia, jotka osuivat salakadulle tällä viikolla, oli se, että islamilaiset tutkijat hyväksyivät Stellar Lumenit sharia-yhteensopiviksi ja Coinbase haki oman poliittisen toimintakomiteansa perustamista Yhdysvaltain vaalien rahoittamiseksi..        

Lähde: Coin360.io, käyty 22. heinäkuuta 2018 klo 10.55 IST

Bitcoin [BTC]

Bitcoin näki tällä viikolla vankan piikin nousevan yli 7000 USD: n ylittäen kaikki viime viikolla syntyneet pelot 6000 USD: n rikkomisesta. Sijoitettu reilusti yli 7000 USD: n tasolle, ja konsolidointi noin 7200-7300 USD: n tasolle voisi muodostaa vankan pohjan Bitcoinille, jotta se voi kasvaa edelleen. Hinnat nousivat viikon korkeimmalle tasolle 7 466,86 USD ja 6 357,01 USD: n alimpaan pisteeseen.

Härkien on jatkettava veloitusta eteenpäin hinnan nostamiseksi ylöspäin, koska kaikki negatiiviset uutiset voivat luoda jälleen alaspäin suuntautuvan kierteen. Myös futuuririntamalla CME Group ilmoitti lähes 100 prosentin kasvun neljännesvuosittain, mikä osoitti suosiota bitcoin-futuureissa.

Vaihtelut, jotka olivat aktiivisempia, volyymin mukaan, BTC: n kanssa eri parien kanssa tällä viikolla, olivat Binance (5,47%), OKEx (3,86%) ja Bitfinex (2,49%).  

Charlie Lee kehotti äskettäin käyttäjiä ostamaan vähintään yhden Bitcoinin ennen kaupankäyntiä millä tahansa muulla kryptovaluutalla. Hän twiittasi,

”Enintään 21 Mn Bitcoineja on olemassa. BTC: tä ei ole edes tarpeeksi mennä ympäriinsä, jotta jokainen miljonääri omistaa yhden. Joten ennen kuin ostat muita kolikoita (mukana LTC), yritä omistaa ensin vähintään 1 BTC. Kun sinulla on 1 BTC, osta kaikki haluamasi shitkoot! ”

Myös Tom Lee jatkoi positiivista kantaansa vahvistaen 25000 dollarin ennusteensa Bloombergille.

Lue myös: Bitcoin (BTC) Mini Bull Bull Over Over, asiantuntija sanoo, että pahinta saattaa olla tulossa

Ethereum [ETH]

Ethereum toisti myös saman tunteen, jonka Bitcoin osoitti, mutta ei voinut laittaa samaa voimaa yli 6%: n kasvuun tällä viikolla verrattuna yli 15%: n voittoon Bitcoinista. Eterien hinnat olivat tällä viikolla 513,43 USD ja alhaisimmat 443,69 USD, jotka olivat melko vaihteluvälillä. Vaihtoja, jotka olivat aktiivisempia, määrällisesti ETH: n kanssa eri parien kanssa tällä viikolla, olivat CoinEx (5,61%), OKEx (5,01%) ja ZB.COM (3,61%).

Jotkut uutiset tällä viikolla Ethereumin ympärillä olivat, että suurten salausyritysten johtajat ja operaattorit, joiden arvo on useita miljardeja dollareita, ovat olleet optimistisia Ethereumia kohtaan kuin bitcoin, maailmanmarkkinoiden hallitsevin salausvaluutta..

Tällä viikolla CNBC: n Fast Money -sivustolla Circle -yhtiön perustaja ja toimitusjohtaja Jeremy Allaire sanoi, että ETH voisi olla katalysaattori seuraavalle kryptovaluutta-rallille Ethereumin lohkoketjun “valtavan määrän” kehittäjätoiminnan vuoksi..

Myös Coinbasen toimitusjohtaja Brian Armstrong on ollut tasaisesti positiivinen ETH: n suhteen vuoden 2017 lopusta lähtien. Hän oli myös julkistanut, että hän omistaa henkilökohtaisesti enemmän eetteriä, Ethereumin natiivia kryptovaluutta kuin bitcoinia.

Ripple [XRP]

XRP muutti myös BTC- ja ETH-tapoja lähes 3%: n nousulla tällä viikolla. Mutta mikä oli tärkeämpää, että XRP ylitti 0,5 dollarin tason, jota pidetään kolikon avainasemassa. XRP: n hinnat olivat tällä viikolla huipulla 0,519560 USD ja alimmillaan 0,43648 USD. Vaihtoja, jotka olivat aktiivisempia, määrällisesti XRP: n kanssa eri parien kanssa tällä viikolla, olivat Bitbank (16,83%), HitBTC (9,54%) ja Binance (9,64%).

Tämän viikon Ripple keräsi uutisia siitä, ettei se ollut salausvaluutta todellisessa mielessä. Anatoly Castella, toimitusjohtaja, Elpis Investment, maailman ensimmäinen tekoälyllä toimiva digitaalisten varojen sijoitusrahasto, kertoi toimittajille uskovansa, että XRP ei ole ”todellinen” kryptovaluutta, joka ei sovi sanan ”puhtaimpaan tulkintaan”. Toisen suuren digitaalisen omaisuuden rahaston perustaja, Arianna Simpson, Autonomous Partners, toisti mielipiteensä:

“Minulla on paljon huolta keskittämisen tasosta siellä, ja minulla on sääntelyyn liittyviä huolia, jos heidän antamansa on turvallisuus”.  

Muut liikkeet ja ravistelijat

Muut kolikot, jotka valmistuivat tällä viikolla ylä- ja alaosaan Coin Market Cap -tuotteen mukaan (katsottu 22. heinäkuuta kello 23.30 IST), olivat

Liikkuvat

  • Proxeus – Näytetään 177,61%: n nousu
  • ToaCoin – Näytetään 157,12%: n nousu
  • Eliitti – nousu 151,26%

Ravistimet

  • Sumokoin – Näytetään pudotus 69,28.%
  • RealChain – pudotus 61,31%
  • Super Bitcoin – 50%: n pudotus

Mikä olisi mielestänne salausmarkkinoiden mieliala ensi viikolla? Kerro meille mielipiteesi samasta.

Jos haluat seurata DeFi-päivityksiä reaaliajassa, tutustu DeFi-uutissyötteeseemme Tässä.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me