Eric Ma: “Bitcoin Ultimatum muuttaa tapaa, jolla näemme blockchainin”

mainos Phemex

Kun BTCU Bitcoin Ultimatumin Mainnet julkaistaan, puhumme toimitusjohtaja Eric Ma: n kanssa saadaksemme lisätietoja projektista ja mitä seuraavassa tässä todella seuraavan sukupolven blockchainissa.

Uuden lohkoketjun rakentaminen on valtava yritys. Se vaatii osaavan asiantuntijaryhmän, johtajuuden, todellisen arvon tarjoamisen ja strategisen etenemissuunnitelman, jonka on oltava yksityiskohtainen, realistinen ja seurattava. BTCU Ultimatum varmasti tarkistaa kaikki nämä ruudut. He ottivat menestyksekkäästi käyttöön Bitcoin Forkin ja käynnistivät BTCU Mainnetin 5. helmikuuta 2021 ja pudottivat BTCU-tunnukset viikkoa sen jälkeen. Heillä on nähtävyys seuraavaan virstanpylvääseen: Atomic Swap -integrointi alustalle. Kaikki, toimitusjohtaja Eric Ma: n johdolla. Istumme veteraanilohkoketjuasiantuntijan ja CoinMarketCapin entisen jäsenen kanssa puhuaksemme BTCU Mainnetin nykytilasta ja mitä tulevaisuus tuo lupaavalle seuraavan sukupolven blockchainille.

BTCU pyrkii rakentamaan seuraavan sukupolven lohkoketjun Bitcoin-haarukasta. Mikä tekee seuraavan sukupolven tarkoita, kun kyse on blockchainista?

Bitcoin ja Ethereum ovat kaksi suurinta blockchain-verkkoa maailmassa, mutta kullakin on omat ominaisuutensa. Ethereum on enemmän foorumi, joka rakentaa muita hajautettuja ohjelmia, mikä mahdollistaa älykkäät sopimukset. Toisaalta Bitcoinista on tullut enemmän arvotavaraa, vaikka se ensin suunniteltiin uudeksi vertaismaksujärjestelmäksi. BTCU: n avulla, käyttämällä jo todistettua ja arvostettua Bitcoin-lohkoketjua, yhdistämme molemmat verkot ja hyödynnämme sitä, mikä toimii parhaiten kussakin niistä.

Rakennamme seuraavan sukupolven Bitcoin-pohjaista lohkoketjua Ethereumiin, mikä antaisi meille mahdollisuuden merkitä varoja, joita voidaan soveltaa erilaisiin projekteihin ja varoihin, jotka eivät ole kryptovaluuttojen piirissä. Ratkaisumme pyrkii myös parantamaan kestämättömää, energiaa kuluttavaa työn todistamista (PoW)-konsensusalgoritmia uudella Ultimatum-panos-todiste (UPoS)-konsensusalgoritmilla, mikä tekee siitä demokraattisemman, skaalautuvamman, tehokkaamman ja kestävämmän. 

Mitä BTCU yrittää saavuttaa yhdistämällä Bitcoinin ja Ethereumin, ja miten BTCU erottuu muista projekteista?

BTCU: n käsite on monessa suhteessa samanlainen kuin toiseksi suurin kryptovaluuttaverkko – Ethereum. Ethereumin tavoin myös Bitcoin Ultimatum -lohkoketjulla on kyky sijoittaa älykkäät sopimukset lohkoketjuprotokollaan. Tämä on yksi tärkeistä toiminnoista tapahtumien ja hajautettujen sovellusten (DApps) toteuttamisessa. Yleensä BTCU pyrkii yhdistämään kaikki parhaat ominaisuudet, jotka antoivat Bitcoinille ja Ethereumille mahdollisuuden sijoittua kriittisissä valuutoissa markkina-arvoon.

Olemme kehittäneet BTCU: n tarjoamaan hajautettua ekosysteemiä älykkäillä sopimuksilla Ultimate Proof-of-Stake -algoritmin kautta. Vuokrattujen osuuksien (LPoS) ja aitouden (PoA) yhdistelmä BTCU on demokraattisempi, skaalautuvampi ja energiatehokkaampi kuin Bitcoin. Rakensimme BTCU Mainnetin skaalautuvaksi ja käytettäväksi monenlaisissa sovelluksissa: omaisuuden tokenisaatiosta oikeuksien hallintaan, toimitusketjuun ja asiakirjavirtaan rajatylittäviin maksuihin, hallintoon, kiinteistöihin fintechiin, terveydenhuoltoon ja muuhun. Visiomme on luoda blockchain, joka on tehokas, helppokäyttöinen ja jolla on todellista arvoa laajalle omaksumiselle. Bitcoin Ultimatumin tekniset edut muuttavat tapaa, jolla näemme blockchainin.

Blockchain on synonyymi hajauttamiselle ja yhteisölle. Kuinka tärkeää on yhteisön palaute BTCU: lle?

Yhteisö on minkä tahansa blockchain-projektin sydän. Emme lanseeraa vain uutta tuotetta markkinoille, vaan rakennamme foorumia yhteisömme kanssa. Itse asiassa heidän palautteensa oli kriittinen käynnistettäessä BTCU Mainnet. 21. tammikuuta 2021 julkaisimme viimeisen testiverkon. Tämän harjoituksen avulla kehittäjät voivat testata, luoda tai muokata toimintoja ja seurata BTCU-lohkoketjun verkon suorituskykyä. Se auttoi myös tarjoamaan objektiivisen ja riippumattoman kuvan verkosta, jotta osapuolet ja yritykset voisivat arvostaa ja ymmärtää verkon kykyjä.

Avasimme viestintäkanavat kautta GitHub ja palaute oli meille todella tärkeää. Se auttoi meitä ennakoimaan verkon toiminnan sekä toimittamaan sidosryhmille tietoja BTCU-lohkoketjun turvallisuuden, yksityisyyden, ominaisuuksien, käytettävyyden, integraation ja yhteentoimivuuden laadusta..

Se oli niin menestys, että voisimme käynnistää viimeisen mainnetin 2 viikkoa myöhemmin 5. helmikuuta 2021. Täältä haluan kiittää jälleen yhteisöä aktiivisuudesta ja heidän panoksensa antamisesta..

Näemmekö muita BTCU: n muita yhteisölähtöisiä projekteja?

Uskomme ehdottomasti, että blockchain-projekti voi edetä vain yhteisönsä täydellä tuella. Olemme siten tyytyväisiä voidessamme työskennellä ja tehdä yhteistyötä muiden projektien kanssa, erityisesti erilaisissa turvallisuus- ja teknologiakysymyksissä.

Parantaaksemme projektiamme edelleen kutsumme kaikki mukaan vikapalkkio-ohjelmaamme. Ohjelma on suunniteltu kaikille, jotka haluavat osallistua BTCU: n kehittämiseen ja varmistaa sen verkon turvallisuus ja kestävyys.

Heidän ajastaan ​​ja työstään olemme ottaneet käyttöön palkitsemisjärjestelmän. Yhteisön jäsenet, jotka työskentelevät kiireellisten tehtävien parissa tai ratkaisevat löydettyjä virheitä, saavat BTC / ETH / USDT / USDC / BTCU ponnisteluistaan..

Olemme aina käytettävissä osoitteessa [sähköposti suojattu] Lisätietoja.

Olemme myös perustaneet Ambassador Clubin. Uusien suurlähettiläiden, kuten Javed Khattackin ja Serafima Semkinan, ilmoituksilla tiimimme haluaa edelleen tuoda laivaan muita yhteisön johtajia, jotka jakavat tehtävämme.

BTCU Mainnet on poissa, mutta tämä on vasta ensimmäinen askel pitkällä tiekartalla. Mitä tulevaisuus tuo BTCU: lle?

Olen erittäin innoissani tähän asti saavutetuista välitavoitteista. Kehitystiimimme on työskennellyt erittäin kovasti ja ansaitsee kaiken kunnian BTCU: n menestyksestä tähän mennessä. BTCU Mainnetin käynnistäminen on todellakin vasta alkua, ja meillä on pitkä etenemissuunnitelma uusia ja jännittäviä lisäyksiä alustalle.  

Työskentelemme älykkään sopimusjärjestelmän lisäämisen kanssa, joka mahdollistaisi atomivaihdon. Olemme myös sulkemassa strategisia kumppanuuksia keskeisten alustojen, kuten kaupunkikeskuksen ja avoimen yritysneuvoston, kanssa testataksemme matkapuhelimiamme, pilottiohjelmiamme ja markkinoiden merkintöjä. Lisäksi olemme yhteistyössä maailman älykkäiden kaupunkien foorumin kanssa, jotta estoketjumme olisi käytettävissä käytettäväksi älykkäissä kaupungeissa ympäri maailmaa.

Jos haluat seurata DeFi-päivityksiä reaaliajassa, tutustu DeFi-uutissyötteeseemme Tässä.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me