Weekly News Digest: Rohkea selain Joe Rogan Exposure, Bittrex- ja Poloniex-oikeusjuttu, Crypto Bank käynnistää yliopisto-ohjelman, Crypto.com Security -sertifikaatti

Jos haluat tietää, mitä viime viikon aikana tapahtui salausmaailmassa, mutta et voi vaivautua pyyhkimään kaikkia uutissivustoja, tässä on viikoittainen uutisyhteenvetomme.

Rohkea selain saa valotuksen Joe Rogan Podcastissa

cryptoslate.com

Kuuluisa standup-koomikko Joe Rogan paljasti äskettäisessä podcast-jaksossaan, että hän käyttää tietosuojaan keskittyviä rohkeita selainblokkimainoksia ja Google-seurantaa.

Roganin podcastin kuukausittainen latausnopeus on yli 190 miljoonaa, ja esitys on äskettäin lisensoitu Spotifylle 100 miljoonan dollarin sopimuksen tekemisen jälkeen. Tämä viimeisin jakso, jossa esiintyy amerikkalainen muusikko ja koominen Reggie Watts, keräsi yli 1,7 miljoonaa katselukertaa ensimmäisten 24 tunnin aikana sen julkaisemisesta YouTubeen. Kun niin monet ihmiset kuuntelevat / katsovat ohjelmaa, Brave ei olisi voinut saada parempaa suositusta.

Rogan ja Watts keskustelivat noin puolen tunnin ajan yksityisyydensuojasta, sovelluksista ja mainoksista 2,5 tunnin jaksossa ja totesivat yhdessä vaiheessa:

“Jos haluat käyttää Instagramia tai jos haluat käyttää Facebookia, sinua seurataan.”

He myös perehtyivät asioihin, jotka liittyvät suuriin sosiaalisen median alustoihin ja sovelluksiin, kuten Googlen valvontaan ja seurantaan, joka toi yritykselle äskettäin 5 miljardia dollaria käyttäjien seurantaan ilman suostumusta yksityisessä tilassa.

Watts suositteli valitsemaansa Brave-selainta verkkoseurannan välttämiseksi:

“Menen Braveen, yksityiseen selaimeen, ja etsin siellä tuotteen.”

Rogan ilmoitti käyttäneensä myös Brave-ohjelmaa sekä Duck Duck Go -hakukonetta. Watts kommentoi, että jälkimmäinen ei ollut yhtä optimaalinen kuin Brave, ja totesi, että “hakukone imee”.

Useat muut salausmaailman hahmot ovat olleet Joe Roganin podcastin vieraita, kuten Bitcoin-asiantuntija ja suosittu kirjailija Andreas Antonopoulos ja entinen Dogecoinin toimitusjohtaja Elon Musk.

Bittrex ja Poloniex haastoivat salauksen manipulointia

Haastettu salauksen manipulointiin

cryptonomist.ch

Kaksi suurinta salausvaihtoa, Bittrex ja Poloniex, on lyönyt ryhmäkanteessa, jossa heitä syytetään USDT: n lyömisestä manipuloida vuoden 2017 härkäajoa.

Oikeudenkäynnin osapuolet väittävät, että Bitfinex ja Tether työnsivät salausmarkkinahintoja vuonna 2017 markkinoiden manipuloinnin avulla ja ovat pyytäneet, että Bittrex ja Poloniex saisivat molemmat haasteen.

Tapausasiakirjojen mukaan, jotka jätettiin ensimmäisen kerran lokakuussa 2019, Bitfinex-salauspörssi ja sen sisaryhtiö Tether laskivat liikkeeseen suuren määrän USDT-stablekoneja ilman Yhdysvaltain dollarin tukea, jotta salakirjojen hinnat nousivat vuonna 2017. Yrityksiä haastetaan oikeuteen Sijoittajat uskovat ostaneensa kryptoja väärennetyillä hinnoilla.

Vetoomuksen esittäjät pyysivät tuomioistuinta korvaamaan kohtuulliset oikeudenkäyntikulut, korot ennen tuomiota ja sen jälkeen sekä realistiset asianajajien palkkiot.

Tether väitetysti “laski itselleen miljardeja USDT: tä ilman Yhdysvaltain dollarin tukea – yksinkertaisesti USDT: n luominen tyhjästä”. Oikeudenkäynnissä todettiin lisäksi, että USDT: tä käytettiin sitten kryptien ostamiseen, mikä sai hinnat “nousemaan selvästi yli laillisen arvonsa ihmiskunnan historian suurimmassa kuplassa ja lopulta aiheuttamaan miljardeja dollareita vahinkoa viattomille salaustuotteiden ostajille”..

Tarkistetussa hakemuksessa väitetään, että molemmat pörssit, Bittrex ja Poloniex, olivat myös salaliittolaisia, koska ne antoivat monien kauppiaiden toteuttaa valtavia ostotilauksia useissa pörsseissä huijataakseen ihmisiä uskomaan, että markkinoilla oli uutta likviditeettiä.

“Bittrex, Inc.:n (” Bittrex “) ja Poloniex LLC: n (” Poloniex “) halukkaalla avustuksella kaksi muuta salausvaihtoa, Bitfinex ja Tether, käyttivät vilpillisesti liikkeeseen laskettua USDT: tä strategisesti ajoitettujen, massiivisten salaustilojen ostamiseen juuri silloin, kun hinta noista hyödykkeistä laski ”- luetaan valitus.

Hakemuksessa syytettiin myös vaihdosta “läheisessä yhteistyössä Tetherin kanssa ja annettiin takuu siitä, että jokaista USDT: tä tukee yksi Yhdysvaltain dollari”. Lisäksi asiakirjassa todettiin, että USDT-luettelonsa ansiosta he saivat korkeat volyymit ja sijoittuivat korkealle teollisuudessa.

Yksi viidestä kantajasta, Pinchas Goldshtein, väitti kärsineensä taloudellisia tappioita 629 Bitcoin (BTC)-futuurisopimuksen ostamisen vuoksi 16. tammikuuta 2018 – 3. kesäkuuta 2020. Näiden päivämäärien mukaan Goldshtein kävi ilmeisesti edelleen kauppaa samana päivänä, jolloin arkisto tehtiin.

Crypto Bank Seba käynnistää erityisopetusohjelman yliopistojen avulla

SEBA-pankki

finews.com

Zugissa toimiva salausyritys Seba Bank on ottanut yhteyttä yliopistoihin ja käynnistänyt erillisen koulutusalustan, joka keskittyy salauksen opetukseen.

Perjantaina julkaistun lausunnon mukaan salauspankki Seba teki yhteistyötä kolmen erikoistuneen yliopiston osaston kanssa luodakseen omistetun Sebaversity-nimisen koulutusalustan. Alusta on keskittynyt opetukseen ja tarvittavan tiedon tarjoamiseen uuden sukupolven salauksen kehittäjille ja asiantuntijoille.

Seba Bankin kolme yhteistyötä tekevää yliopistoa ovat Frankfurtin koulu Blockchain Center, Luzernin ammattikorkeakoulu ja Zürichin yliopiston sveitsiläinen Fintech Innovation Lab.. Sebaversity Tavoitteena on opettaa blockchainia ja kryptovaluuttoja sekä yksityishenkilöille että yritysten työntekijöille.

”Koulutuksen tarve blockchain-alueella on valtava. Sebaversity, jonka aloitti ensimmäinen salauspankki Finma-lisenssillä, antaa tässä merkittävän panoksen ”, totesi sveitsiläisen Fintech Innovation Labin johtaja Thomas Puschmann..

Crypto.com saa Gold Standard Security -sertifikaatin

Crypto.com, suosittu salauskortin myöntäjä ja vaihtoalusta / mobiilisovellus, on saanut turvasertifikaattien “kultastandardin” maailmanlaajuiselta sertifiointijärjestöltä SGS.

Sertifikaatti soveltaa tietosuojastrategioita, kun on kyse minkä tahansa tyyppisistä henkilökohtaisista tunnistetiedoista organisaatiossa.

SGS on sveitsiläinen globaali elin, joka omistaa yli 2600 toimistoa kaikkialla maailmassa ja tarjoaa sertifiointipalveluja suoritettuaan riippumattoman tarkastuksen ja tarkastukset.

Crypto.comin tietoturvajohtaja Jason Lau totesi, että ISO27701: 2019 -sertifikaatin lisääminen yrityksen olemassa oleviin turvasertifikaatteihin osoittaa heidän sitoutumisensa parhaan tietoturvan tarjoamiseen.

Koko yrityksen virstanpylväs! Uusi # iso27701 on vakuutus asiakkaillemme, että olemme sitoutuneet jatkuvasti parantamaan tietosuojahallintamme jatkaessamme laajentumistamme maailmanlaajuisesti. Onnittelut! @cryptocom @Kris_HK https://t.co/mazepqUobv

– Jason Lau (@JasonCISO) 2. kesäkuuta 2020

Sertifikaatti on yksi osa laajempaa tietoturvanhallinnan sertifikaattia, joka keskittyy yleensä jatkuviin tietoturva- ja yksityisyystoimiin.

“Organisaation on ylläpidettävä tiukkoja käytäntöjä, menettelyjä, valvontaa ja sitoutumista jatkuvaan parantamiseen sertifiointiasemansa säilyttämiseksi”, – totesi Lau.

Laun mukaan yritystä tarkastettiin perusteellisesti kuuden kuukauden ajan ennen sertifikaatin saamista varmistaakseen, että koko tiedonhallintajärjestelmä pyrkii jatkuvasti parantamaan yksityisyyttä päivittäisessä toiminnassaan.

Koska organisaatiossa on otettu käyttöön lisäkerroksia, käyttäjätiedot ovat nyt paljon paremmin suojattuja ulkoisilta hakkerointiyrityksiltä, ​​Lau totesi.

“Tällä hetkellä ympäri maailmaa on alueita, joissa salaussääntöjä ei ole vielä luotu tai ne ovat vasta alkuvaiheessa.”

Esittelykuva: freepik.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me