Suuri hinaaja bitcoinien ja altcoiinien välillä

sota bitcoin altcoin

Huolimatta siitä, kuinka vanhentunut bitcoin on tai tulee, kukaan ei voi koskaan sanoa, ettei se ollut ensimmäinen. “King Coin” -korkeus on ansaittu, koska bitcoin edustaa pientä, paikallista myrskyä, joka lopulta loi tarpeeksi turbulenssia tullakseen todelliseksi sijoittajien kiinnostuksen kohteena olevaksi tsunamiksi. Salausvaluuttamarkkinat, joilla on nyt a kokonaispääoma on noin 400 miljardia dollaria, voi kiittää bitcoinia maailman huomion vangitsemisesta ja kiinnittämisestä vuosia ja vauhdin rakentamisesta, kun Ethereumin kaltaiset kerran syntyneet projektit. Nyt on vilkkaalla markkinalla altcoineja, jotka ratsastivat bitcoinin vankiloissa tavoitteenaan saavuttaa erittäin arvostettu merkki ja kukoistava yhteisö, kuten heidän yhteinen patriarkkansa..

Nämä altcoiinit, riippumatta siitä, kuinka kestävä tai vaikuttava niiden hyödyllisyys ovat, ovat aina bitcoinin jälkeisiä. Dikotomia enemmän kuin tunteissa, bitcoinin ja altcoiinien välinen tekninen suhde korostaa myös niiden ainutlaatuista suhdetta. Bitcoinilla ja käytännössä kaikilla altcoin-markkinoilla on utelias käänteinen suhde– kun bitcoinin fiat-arvo nousee, altcoinit laskevat. Kokeneet kryptovaluutta-sijoittajat tunnistavat tämän ilmiön ja voivat hyödyntää sitä, mutta sitä ei pidä pitää vakuutena. Tietoisemmaksi kaupankäyntistrategiaksi se auttaa ymmärtämään sysäyksen Bitcoinin salaperäiselle yhteydelle sen synnyttämiin altcoineihin.

Pääsijoitusväline

Bitcoin on tosiasiallinen valuutta muihin kryptovaluuttoihin sijoittamiseen. Teollisuus on edelleen nuori ja tosin kerrostunut, puuttuu saumaton yhteentoimivuus, jonka blockchain voi oletettavasti saavuttaa, joten bitcoin toimii suppilona fiat-rahoille suuremmille altcoin-markkinoille. On vain vähän pörssejä, joiden avulla kauppiaat voivat yhdistää fiat-pankkitilin, mutta ne myyvät vain kaikkein yleisimpiä kryptovaluuttoja: bitcoinia, Ethereumia ja joskus Rippleä tai Litecoinia. Bitcoinia voi myös helposti ostaa sivustoilta, kuten Localbitcoins.com tai louhita. Investoida uusempiin altcoineihin on olemassa suurempi valikoima pörssit, jotka toimivat bitcoinilla yksinomaan rahoitusvälineenä.

Nämä vaihdot eivät ole enää kapealla, ja ne voivat ansaita miljoonia dollareita bitcoinissa päivittäin tuomatta fiatia ekosysteemiinsä. Elinkeinonharjoittajien on käytettävä blockchain-infrastruktuuria, kuten lompakoita, bitcoinin lähettämiseen pörssiin, ja sitten he voivat käyttää sitä ostamaan BTC-määräisiä altcoineja, kuten Stellar Lumens (XLM), Request Network (REQ), Cardano (ADA) ja lukemattomat muut. Kun nämä kauppiaat haluavat sulkea asemansa, he myyvät näitä altcoineja vastineeksi bitcoinista. Siksi altcoiinien kysyntä ruokkii bitcoinin kysyntää. Monet haluavat pitää tuotonsa bitcoinissa sen sijaan, että siirtäisivät takaisin fiatiin, jos he voivat, koska he voivat olla nopeammin perustaa uudet asemat, kun altcoin-markkinoiden mahdollisuudet syntyvät. Tämä käsite puhuu spekulatiivisesta siteestä, jonka bitcoin ja altcoins jakavat.

Altcoins kuin Bitcoin Booster

On monia tapoja kerätä lisää bitcoinia. On selvää, että voimme ostaa sen fiat-rahalla vaihtoon tai jopa käteisellä, mutta niille, jotka ovat jo käyttäneet kaiken, mitä ovat halukkaita menettämään, on muitakin vaihtoehtoja. Bitcoinin ostaminen matalalta ja korkealla myynti on yksi tapa, vaikka sitä on vaikea saavuttaa. Riskialttiempi, mutta kannattavampi menetelmä on sijoittaa altcoineihin. Koska altcoineja ja bitcoinia ohjaavat uutisjaksot eivätkä konkreettisella, ankkuroidulla arvolla, ihmiset voivat liikkua altcoiinien ja bitcoinien välillä saadakseen lisää bitcoinia. Tämä saavutetaan aiemmin mainituilla bitcoin-pohjaisilla vaihdoilla.

Esimerkiksi, Basic Attention Token saattaa saavuttaa etenemissuunnitelmassaan määritellyn tärkeän virstanpylvään, kuten Brave-Internet-selaimen julkaisun, mikä nostaa BAT-hinnan todistettavasti. Myymällä bitcoinia parasta käytettävissä olevaa tekniikkaa varten elinkeinonharjoittajat voivat ottaa bitcoinillaan kannan, joka saa huomattavasti enemmän samana aikana kuin itse bitcoin. Altcoinit ovat yleensä halvempia fiat-rahalla kuin bitcoin, joten niiden liikkeet ylöspäin (tai alaspäin) ovat voimakkaampia. 2BTC-sijoituksella, joka nousee 50%, taitava elinkeinonharjoittaja voi ansaita 1BTC: n (vastaa yli 10000 dollaria nykypäivän hintoina) vain tunnissa.

Tämä toiminnallinen ja spekulatiivinen suhde samoin kuin niiden väliset sentimentaaliset ja taloudelliset erot ovat, miksi bitcoin ja altcoins ruokkivat toisiaan syklisesti. Sitä voidaan melkein verrata osakemarkkinoihin, joissa ihmiset voivat ostaa “blockchain-osakkeita”, mutta myydessään osakkeita he saavat omaisuuden, joka heijastaa olennaisesti koko markkinoiden liikkeitä käteisen sijaan. Vanhempi ja paljon kalliimpi kolikko, kun bitcoinin “vuoro” puomi nousee, vaatii paljon enemmän rahaa ja volyymia liikkumiseen, voimaa kaikilta paitsi kestävimmiltä altcoineilta.

Taistelu vs Bitcoin

Joitakin altcoineja ei voida enää pitää vaihtoehtoisina. He ovat erottaneet itsensä, todistaneet käyttötapauksensa tai muuten luottaneet vahvaan perusarvoon vastustamaan kaikkivaltiaan bitcoinin vetoa. Vaikka on edelleen tosiasia, että kaatuva bitcoin tuo myös koko markkinat alas, koska se on barometri kryptoarvoihin, sen korrelaatio joidenkin altcoiinien kanssa on vahvempi kuin toisten kanssa. Esimerkiksi Ethereumilla on arvolupa-liigat poistettu bitcoinista, ja sen on tiedetty eroavan bitcoinin kaaviosta usein.

Tulevat kolikot ja jopa jotkut, joita ei ole vielä julkaistu, osoittavat todennäköisesti myös vastustusta bitcoinin trendeihin. Esimerkiksi NEO on kuin Ethereum, mutta se korjaa joitain puutteita, jotka tekevät ERC20: n kehittämisestä epävarmaa. Osa NEO: n joustavuudesta on myös se haltijat ansaitsevat osinkoja kaasun muodossa, jota käytetään myös alustalle rakennettujen älykkäiden sopimusten toteuttamiseen. Markkinat todistavat myös lukuisia uusia rahakkeita, jotka on julkaistu tulevana vuonna – monilla on vahvoja käyttötapauksia, jotka on suunniteltu kierrättämään arvoa ja luomaan omaa talouttaan eikä antautumaan bitcoinin vakavuuteen..

Näistä merkittäviin tulokkaisiin kuuluu Coinseed, joka auttaa ihmisiä sijoittamaan kryptovaluuttoihin käyttämällä keräämääsä varaosaa (digitaalista tai fyysistä) ja rakentamaan sitten salkun, jota voidaan verrata muihin. HoToKeN on toinen Thaimaassa jo käytössä oleva lupaava aloituspaketti, joka edistää tervettä arvon kiertoa jälleenmyyjien ja heidän asiakkaidensa välillä. Vähittäiskauppiaat palkitsevat HTKN: n, joka on lunastettavissa myymälöissään alennuksiksi sosiaalisen median puolestapuhujina, kuvien julkaisemisesta ja muusta erityisestä lisäarvoa tuottavasta toiminnasta. Sopeutuvuus vähittäiskaupan tavaroihin on hyödyllistä asiakkaille, jotka palkitaan vihdoin brändiuskollisuudestaan, mutta myös kaupoille, jotka saavat sekä uskollisuutta että liiketoimintaa.

Ei tarvitse paljon arvoa paeta mistään kryptovaluutasta. Älykkäällä kehityksellä, joka palkitsee kaikki osallistujat tasa-arvoisesti, blockchain-projektit voivat puolustautua spekulatiivisilta ulosvirtauksilta tarjoamalla samanlaisia ​​kannustimia arvon lukitsemiseksi. Näiden nuorten markkinoiden virta on edelleen villi, mutta ne ovat myös läpäisemässä kallioperää ja muuttumassa ennakoitavammiksi. Uusin kryptovaluuttayritysten sukupolvi osoittaa tämän vaikuttavasti, ja maailma odottaa hengästyneenä, kunnes ne kypsyvät, ja ehkä jonain päivänä irrottaa kuninkaan.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me