Token2049 – Haastattelu WanChainin perustajan kanssa

CoinFi osallistui Token2049: een ja sai mahdollisuuden haastatella Wanchain, Jack Lu. Katso alla oleva video, jos olet kiinnostunut kuulemaan lisää siitä, mistä Wanchain on innoissaan vuonna 2018!

 

Olemme täällä Jack Lu, WanChainin perustajan kanssa Token 2049: ssä.

Voitko puhua meille vähän siitä, miten keksit nimen WanChain?

Vuonna 2016 aloitin yrityksen Kiinassa, sen nimi on Wanglu. Kolme ensimmäistä merkkiä ovat WAN ja se tarkoittaa Wide Area Network. Kiinaksi WAN tarkoittaa kymmenentuhatta, joten 1 kolikossa on 10 000 kolikkoa. Olen varma, että kaikki pitivät siitä! Katsoimme ympärillämme ja rakastimme todella tätä nimeä. Wanglua käytettiin luomaan ekosysteemi, liimaamaan kaikki nämä WAN-sovellukset yhteen.

Voitko puhua vähän WanChainista ja mitä se on?

Kuten mainitsin, WAN tarkoittaa Wide Area Network -verkkoa, yritämme linkittää kaikki nämä erilaiset sulatetut blockiinit yhteen liitettyyn blockchain-internetiin. Vaikka bitcoin on enemmän kuin maailmanlaajuinen verkko, mutta kun sitä tarkastellaan, se on todella kuin suljettu suljettu verkko. Se on oikeastaan ​​kuin Internet vanhoissa ajoissa. Kuten kaikki tiedämme, voidaksesi todella vapauttaa voiman, sinun on tarkasteltava kaikkia niitä kytkettyinä. WanChain yritti käyttää hyvin yksinkertaista mekanismia kaikkien näiden erilaisten lohkoketjujen integroimiseksi, ja varoja voidaan siirtää ketjusta toiseen, ja samalla käytämme yksityisyyttä ja myös joitain älykkäitä sopimuksia. Voit luoda yksityisiä älykkäitä sopimuksia yhdistämällä kaikki ketjujen varat, joten todella voit luoda hyvin monimutkaisia ​​taloudellisia sovelluksia uudessa digitaalisessa taloudessa. Tästä tulisi infrastruktuuri, jonka avulla kolmannet osapuolet voisivat kehittää sovelluksia sen lisäksi ja luoda täysin uuden talouden, symbolisen talouden.

Puhut ketjujen yhteenliitettävyydestä, tiedän, että sinulla on liitto Aionin ja ICONin kanssa. Kehitätkö jonkin tyyppisiä yhteentoimivuusprotokollia, jotka muistuttavat TCP IP: tä Internetiin?

Luulen, että tämä on tavoite, yritimme luoda TCP IP: n blockchain-seinälle, mutta se vie jonkin aikaa. Useat Aion-, ICON- ja WanChain-yritykset perustivat tämän liittouman. Tavoitteemme on saada yhteen, koska yritämme ratkaista saman ongelman. Se on erittäin haastavaa, mutta yritämme työskennellä yhdessä. Kun olemme luoneet oman pienen verkon, voimme ensin yhdistää tai yhdistää verkkomme ja sitten voimme alkaa työskennellä ketjujen välisen tekniikan standardien mukaisesti.

Tuntuuko sinusta, että tavoitteena olisi laatia protokolla, josta on sovittu kaikissa kolmessa ketjussa, ja miten sitten kuvitella, että kaikkien tulisi ottaa laajasti käyttöön, koska yhteentoimivuudelle on oltava joitain standardeja? Pitääkö tämä paikkansa?

Kyllä, työskentelemme Kiinan hallituksen ja muiden valtion yksiköiden ja muiden järjestöjen kanssa. Tällä hetkellä meidän on löydettävä ehdotuksia, nyt on hieman liian aikaista puhua standardeista, mutta saamme ensin pienen verkkomme toimimaan ja sitten meidän on integroitava kaikki nämä erilaiset verkot.

Mainitsette myös, että WanChainin ainutlaatuinen näkökohta on tämä älykkään älykkään sopimuksen käsite. Voitko puhua siitä vähän? Ja sitten uskon, että voit myös tehdä tietosuojavaltuuden WanChainilla, joten jos voisit selittää kuinka se toimii yleisöllemme, se olisi hienoa.

Itse tekniikka itsessään on hyvin kehittynyt. Se, mitä teimme, on, että otimme neurotyyppiset aivallekirjoitukset yhdellä kertaa tileillä yhdessä Etherumin älykkäiden sopimusten kanssa. Yhdistelmien avulla käyttäjät tai kuka tahansa voi luoda yksityisen älykkään sopimuksen WanChainin päälle. Voit käyttää myös joitain standardeja, voit käyttää malleja luoda tietosuojamerkkejä. Joten näillä älykkäillä sopimuksilla käyttäjillä on mahdollisuus lähettää tapahtuma yksityisesti. Se on enemmän kuin varasto, haluan käyttää tätä esimerkkinä. Jos haluan lähettää yksityisen tapahtuman tai rahakkeita sinulle, aluksi talletin tunnukseni isoon varastoon, koska monet ihmiset tallettavat tunnuksia varastoon ja ihmiset eivät kerro kumpi niistä on. Ja sitten teemme tapahtumia varastossa, ja kun tarvitset sitä, vedät. Pohjimmiltaan laajennamme tapahtumia mistä minne.

Milloin oletat, että ensimmäinen tietosuojavaltuus käynnistyy WanChainissa ja miltä se näyttäisi? Millainen tietosuojamerkki se olisi näkymässäsi?

Oletusarvoisesti luulen, että kaikki ketjun ylittävät tunnukset ovat tietosuojamerkeissä, joten luomme nämä mallit. Itse asiassa mallit ovat jo olemassa ja 1.0-julkaisusta lähtien kuka tahansa voi käyttää mallia nyt luodakseen yksityisyyden suojaimia. Luulen, että eri osapuolet keksivät erilaisia ​​käyttötapauksia, käyttötapauksia on monia. Esimerkiksi jos yritys lähettää palkkoja tai bonuksia monta kertaa, kun käytät Etheriä, et halua kollegojesi tietävän, kuinka paljon lähetät. Mielestäni se on hankala tilanne, mielestäni tämä olisi täydellinen käyttötapa siihen. Toinen olisi tietosuojamerkki ICO. Jotkut sijoittajat saattavat pitää parempana yksityisiä liiketoimia.

Kuvitteletko tulevaisuudessa mahdollisesti WanChainissa, että joku voisi käynnistää ICO: n ja kerättävän rahamäärän, kunkin sijoituksen koon ja kuka sijoittaa sen kokonaan?

Mielestäni se on käyttäjien ja projektien ja heidän haluamansa tehtävä. Joissakin tapauksissa jotkut sijoittajat saattavat haluta yksityisyyttä, mutta mielestäni haluat silti projektisi tai ICO: n mahdollisimman avoimeksi, jotta sijoittajasi voivat nähdä, mitä on tekeillä. Älykkäissä sopimuksissa voit määrittää, mikä voi olla yksityistä ja mikä ei.

Yksi asia, jonka pidin erittäin mielenkiintoisena WanChainista, on menossa eteenpäin, siellä tulee olemaan paljon asioita, kuten suojauksen kryptovaluuttakuormia ja muita sovelluksia, jotka ovat mahdollisia WanChain-lohkoketjussa. Tällaisilla rahoitussovelluksilla ja ilmeisesti olimme ympäristössä, jossa näemme paljon enemmän sääntelytoimia. Kuinka näet tämän vaikuttavan WanChainin etenemissuunnitelmaan?

Luulen, että olemme siirtymässä sääntelyyn ja rajoitettuun vaiheeseen vuonna 2018, mutta etenemissuunnitelma on hyvin selkeä. WanChain yrittää rakentaa infrastruktuuria, yritämme rakentaa uuden seinän, joskus he kutsuvat sitä Alibabaksi. Tarjoamme vain “sähkön”, pohjatyöt, ja annamme kolmansien osapuolten tehdä sovelluksia sen lisäksi. Jos heillä on lisenssi, he ovat tehneet kaikki vaatimustenmukaisuustyöt ja sitten he voivat rakentaa kaikki nämä 10 kerrosta korkeat pankit tai vakuutusyhtiöt, jos voisivat tarjota jonkinlaisia ​​palveluja, turva- tai salausvaihtoa, tällaisia ​​palveluja. WanChainille emme halua päästä tällaiseen sovellustasoon, joten yritämme välttää siellä sääntelyriskit.

Olemme vuoden 2018 kolmannella neljänneksellä, mistä olet eniten innoissaan tänä vuonna 2018 WanChainille ja myös kryptovaluuttatilalle yleensä?

Olen erittäin innoissani siitä, että WanChain on jo livenä. Tammikuussa 2018 suurin osa WanChainin työstä oli jo tehty, vuoden toisella puoliskolla haluamme saada ketjun toimimaan. Toivottavasti saamme läpimurron parin seuraavan kuukauden aikana ja vuoden puoliväliin mennessä tai myöhemmin tänä vuonna päästämme ketjun poikki tuotantoon. Toivottavasti saamme vuoden loppuun mennessä ristiketjun Ethereumin ja Bitcoinin kanssa tärkeimpien salausmaiden kanssa ja aiomme tuoda ne yhteen. Sitten annamme kolmansien osapuolten luoda monia sovelluksia, kuten hajautettu vaihto tai usean omaisuuden joukkorahoitus ja monia muita sovelluksia. Mielestäni tämä on erittäin mielenkiintoista projektiimme tänä vuonna. Blockchain-yhteisölle hinta nousee ja laskee monta kertaa, mutta keskitymme pitkällä aikavälillä, emme ole kovin huolissamme tästä. Olen ollut totta tällainen asia vuonna 2013, yleensä pitkäaikaiset kohdeprojektit onnistuvat pitkällä aikavälillä. Et halua tarkastella hintavaihtelua ja tehdä lyhytaikaista kauppaa.

Kiitos paljon, Jack! Arvostamme todella aikaasi jakaa ajatuksesi WanChainista tänä vuonna.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me