Kuinka luoda Ethereum-osoite

Jos haluat osallistua CoinFi-merkkikauppaan, sinun on annettava meille Ethereum-osoitteesi. Tämä on osoite, jonka lähetät Ethereumin meille ja vastaanotat CoinFi-rahakkeesi.

Seuraamme lahjoitussummasi linkittämällä tämän Ethereum-osoitteen tiliisi CoinFi-palvelussa – tätä prosessia kutsutaan sallittujen luetteloon.

Se kuulostaa tarpeeksi yksinkertaiselta, mutta ensin on määriteltävä muutama asia:

  • Vain sallittujen luetteloon sisällytetty Ethereum-osoite voi osallistua merkkikauppaan.
  • Et voi osallistua lähettämällä Ethereumia suoraan pörssistä, kuten Coinbase, Kraken tai muualta. Sinun on luotava oma Ethereum-lompakko ja käytettävä kyseistä osoitetta lähettämään lahjoituksesi.

Tässä artikkelissa näytämme tarkalleen, miten voit luoda oman lompakon, kuinka lähettää Ethereum Coinbasen kaltaisesta lompakkoosi ja kuinka lähettää Ethereum meille, kun merkkikauppa alkaa.

Vaihe 1: Luo Ethereum-osoitteesi

Siellä on monia erilaisia ​​Ethereum-lompakoita, ja useimmat niistä ovat hienoja käyttää. Suosittelemme MyEtherWalletia niille teistä, jotka eivät tunne eri lompakoita. Se on kaikkein käyttäjäystävällisin.

Mene https://myetherwallet.com ja luo lompakkosi noudattamalla ohjeita. Tallenna verkkosivusto suosikkeihisi, jotta et napsauta tietojenkalastelulinkkiä seuraavan kerran, kun yrität käydä.

1.) Vieraile https://www.myetherwallet.com

2.) Luo lompakkosi vahvalla salasanalla. Muista tallentaa salasana jonnekin – salasanan palautustoimintoa ei ole! Suosittelemme, että tallennat sen paperille sen lisäksi, mitä digitaalista aiot tallentaa.

3.) Lataa Keystore-tiedostosi ja tallenna se. Tämä tiedosto yhdessä salasanasi kanssa avaa lompakkosi.

4.) Tallenna yksityinen avain turvalliseen paikkaan. Älä menetä sitä äläkä lähetä tätä meille. Jos sinulla on yksi, hanki tulostin myös paperilompakko.

5.) Seuraavalla sivulla sinun on avattava lompakkosi lukitus löytääksesi osoitteesi. Voit joko ladata juuri lataamasi avaimenvarastotiedoston tai kirjoittaa juuri tallentamasi yksityisen avaimen. Sinua pyydetään myös kirjoittamaan salasanasi, jos käytät Keystore-vaihtoehtoa.

6.) Kun olet avannut lompakon lukituksen, näet tilisi saldon ja Ethereum-osoitteen. Tässä esimerkissä olemme hämärtäneet osan osoitteesta. Tämä on julkinen Ethereum-osoitteesi, jonka sinun on lähetettävä meille (Selkeyden vuoksi julkinen osoitteesi alkaa osoitteella 0x. ÄLÄ lähetä meille yksityistä avainta)

Nyt sinulla on Ethereum-osoitteesi, sillä voit tehdä muutamia asioita. Jos haluat osallistua merkkikauppaan, sinun on tehtävä 3 asiaa.

Vaihe 2: Lähetä Ethereum osoitteeseesi

Käytä jotain Coinbase tai Kraken ostaaksesi Ethereumia USD tai EUR tai mikä tahansa paikallisessa valuutassasi. Voit myös käyttää paikallista vaihtoa, jos Coinbase / Kraken ei toimi maassasi.

Kun olet ostanut Ethereumin, lähetä pieni summa MyEtherWallet-osoitteeseesi.

Suosittelemme lähettämään ensin pienen summan varmistaaksesi, että olet perehtynyt prosessiin ja olet kopioinut osoitteesi oikein.

Jotkut pörssit siirtävät varoja vähän hitaasti, joten joudut ehkä odottamaan 30 minuuttia tai enemmän, ennen kuin siirto tapahtuu.

Kun Ethereum näkyy MyEtherWallet-osoitteessasi (tunnetaan myös nimellä MEW), tiedät, että prosessi toimii, ja voit lähettää loput Ethereumista MEW-osoitteeseesi.

Vaihe 3: Kerro meille Ethereum-osoitteesi

Kun olet todistanut itsellesi, että uusi MEW-osoitteesi toimii hyvin, voit kertoa meille osoitteesi (julkinen ETH-osoitteesi – osoite, joka alkaa 0x: lla) ja saat sallittujen luetteloon. Muista, että voit osallistua tunnusten myyntiin vain tällä sallittujen osoitteiden avulla, eikä se voi olla vaihto-osoite (muuten emme voi tehdä eroa muiden pörssin ihmisten välillä). Siksi loit ainutlaatuisen osoitteen yllä olevissa vaiheissa.

Viimeistele hakemuksesi kirjautumalla CoinFi-kojelautaan ja napsauttamalla vihreää “Valmis rekisteröinti” -painiketta.

Kirjoita Ethereum-osoitteesi tähän:

Kun olet täyttänyt kyseisen sivun, olemme vastaanottaneet hakemuksesi ja ilmoitamme sinulle heti, kun sinut on hyväksytty, olettaen, että olet maasta, joka voi osallistua merkkikauppaan.

Vaihe 4: Lähetä meille lahjoituksesi, kun myynti alkaa

Kun tunnisteiden myynti on alkanut, olet valmis osallistumaan! Tässä on vaiheittainen läpikäynti.

Kirjaudu kojelautaan osoitteessa https://sale.coinfi.com/dashboard

Näet osoitteen, johon sinun on lähetettävä lahjoituksesi, täällä:

Tärkeä: Tämä on ainoa paikka, josta sinun pitäisi löytää osoite. Eri ihmisillä on eri lähetysosoitteet, joten älä lähetä mihinkään muuhun kuin hallintapaneelissasi näkyvään osoitteeseen. Sitä ei näytetä, ennen kuin merkkikauppamme on julkaistu, joten jos et näe mitään siellä nyt, ei ongelmaa.

Voit lähettää Ethereum-lahjoituksesi palaamalla MyEtherWallet.com -sivustolle ja käyttämällä & Tunnukset ”-välilehti.

Seuraavalla sivulla se pyytää sinua avaamaan lompakon lukituksen, aivan kuten aiemmin. Voit käyttää myös yksityistä avainta, mutta tässä esimerkissä käytämme Keystore-tiedostoa, koska se on turvallisempi.

Syötä seuraavaksi tälle sivulle lahjoitusosoitteemme. Tämän löydät kojelaudasta vihreällä alueella (kuten edellä mainitsimme).

Varmista, että kaasun hinta ei ylitä 50 Gwei.

Tämä viittaa pieneen transaktiomaksuun, jonka Ethereumin kaivostyöläiset veloittavat siirrosta.

Valitse lähetettävän Ethereumin määrä (vähintään 1 ETH vain ennakkomyynnissä, 0,25 ETH vähintään väkijoukkomyynnissä) ja napsauta Luo tapahtuma. Vaihda kaasurajaksi 150 000.

Kun olet suorittanut tämän prosessin onnistuneesti, lahjoitus lähetetään sopimukseemme ja näet todistuksen tapahtumasta Tapahtumahistoria-kohdassa..

Kun olet lähettänyt lahjoituksesi, saat rahakkeet 7 päivän kuluttua väkijoukon päättymisestä.

Jos sinulla on kysyttävää tästä prosessista, ota rohkeasti yhteyttä meihin sähköpostitse osoitteeseen [sähköposti suojattu] tai sähke: https://t.me/coinfi

Innolla nähdä sinut sisäpuolella!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me