Ugentlig Roundup: Bitcoins præstation, vækst i Ethereum og Tezos, og hvad man kan forvente i den kommende uge

Markedet for kryptokurrency har været kaotisk i løbet af de sidste syv dage, da Bitcoin-priserne svøbte ind og ud af $ 7.000-serien, Tether brød markedsværdien på $ 7 milliarder, Vægten udgav en ny hvidbog og Binance fuldførte sin største forbrænding endnu. Her er hvad du måske har gået glip af i løbet af ugen.

Bitcoins rapport: Hashrate går tilbage til ATH; Sort plet på BTC / USD

Bitcoin (BTC) handler i øjeblikket på $ 7,146 på tværs af større børser, hvilket betyder en stigning på 5% i den forløbne uge, da tyre lejer markedet lige før halveringen. Bitcoins hashrate faldt til årlige nedture på 96 Exahashes den 25. marts, hvilket førte til massiv spekulation om minearbejdernes kapitulation – det viste sig, at minearbejdere skiftede til Bitcoin Cash og Bitcoin SV-minedrift på vej til deres respektive halvings.

Billede: Blockchain.com

Siden da er minekraften blevet fokuseret igen på Bitcoin med minearbejdere, der er fast besluttet på at sikre de sidste par blokke, der belønner 12,5 BTC inden halveringen (forventes på mindre end 24 dage). Hashprocenten stiger tilbage til årlige højder – i øjeblikket ved 118 Exahashes, en stigning på 8% i den sidste uge.

BTCUSDBillede: TradingView

BTC / USD-pris krydsede over SMA 50-modstandsniveauet på $ 7.000, der tilbyder købssignaler på parret. Derudover svinger det relative styrkeindeks i købszonen med en bullish projektion. Den eneste sorte plet i de ekstremt hausseindikatorer er de faldende spotvolumener i løbet af den sidste uge.

Stabil møntrapport: Tether når 7 milliarder dollars i markedsværdi

Siden “Black Thursday” -nedbruddet har stablecoins oplevet en eksplosiv vækst, da brugerne retter deres investeringer til mindre ustabile aktiver. I løbet af den sidste uge udskrev Tether 480 millioner dollars i en beholdningsopfyldning, der skubbede SC-markedsværdien til højdepunkter. Tether (USDT) dominerer marken med 86% af det samlede stablecoin-marked med en markedsværdi på $ 7,52 billiard.

Tether markedsdækningsvækst i løbet af den sidste måned. (Billede: StablecoinIndex)

Circles USD-mønt (USDC) er også stigende efter at have overtrådt markedsværdien på $ 700 millioner – i øjeblikket på $ 730 millioner. Paxos (PAX), TrueUSD (TUSD) og Gemini USD (GUSD) udfylder de fem største kryptovaluta lister.

Vægten lancerer nyt hvidbog

Vægtens administrerende direktør David Marcus lancerede en opdateret hvidbog om Vægteprojektet i denne uge. Det Facebook-ledede projekt planlægger at bevæge sig mod mere regulerede og overholdelsesintensive stablecoins i et forsøg på at svinge det stigende lovgivningsmæssige pres fra globale finansielle tilsynsmyndigheder.

b) et omfattende system på netværksniveau omkring bekæmpelse af hvidvaskning af penge (AML), bekæmpelse af finansiering af terrorisme (CFT) og håndhævelse af sanktioner. 4/8

– David Marcus (@davidmarcus) 16. april 2020

Projektet vil også introducere stablecoins med single fiat-støtte, f.eks. Vægt Euro (LEUR), Vægt USD (LUSD) e.t.c. sammen med sin LBR-stablecoin med flere aktiver.

Ugentlig Crypto-rapport: Markedets bedste kunstnere

4. Ethereum (ETH)

En pludselig interesse indhenter ETH midt i utålmodighed ved lanceringen af ​​ETH 2.0, som skifter til staking-protokollen. Den næststørste kryptokurrency fik 16% i løbet af den sidste uge for at handle på $ 183,03 på tidspunktet for skrivningen.

3. Chainlink (LINK)

Chainlink er en af ​​de hurtigst voksende kryptovalutaer det sidste år. Det decentrale orakel har modtaget strålende anmeldelser fra de bedste kryptopersonligheder, herunder Tyler Winklevoss, grundlægger af Gemini, der sagde, at mønten viser lignende kvaliteter som Bitcoin og Ethereum.

LINK skifter i øjeblikket hænder til $ 3,73, hvilket repræsenterer en gevinst på 15,9% i den forløbne uge og opretholder sin 12. position på loggen.

2. Binance mønt (BNB)

En brølende start på ugen for BNB signaliserede en mulig tyrkørsel på sin dollarparring. Siden onsdag har mønten været vidne til en vækst på 15% efter at have annonceret sin største kvartalsvise forbrænding nogensinde. BNB handler til $ 14,46, en gevinst på 58% i den sidste måned og 20% ​​i den sidste uge.

1. Tezos (XTZ)

Indsatsprotokollen, Tezos, er den største vinder på tværs af de top 30 mønter i den sidste uge og har fået 23,3%. XTZ / USD handler til $ 2,73 USD som i skrivende stund.

Corona Virus opdateringer

COVID-19 er fortsat en pest for samfundet og lukker dagligdagens aktiviteter, når regeringerne arbejder for at bremse spredning af sygdommen. Blockchainsamfund og virksomheder er også kommet sammen for at lette den samlede smerte hos borgere, virksomheder og endda fodboldklubber over hele kloden.

om, hvordan blockchains har det godt under denne Covid-19-krise på vores eksklusive nyhedsside her.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me