Kryptovaluutta-välittäjät, joihin voit luottaa

Jos aiot sijoittaa kryptovaluuttaan ensimmäistä kertaa, helpoin ja turvallisin tapa tehdä se on kryptovaluutan välittäjä. Salausvälittäjä helpottaa salauksen ostoprosessia tarjoamalla turvallisen, luotettavan paikan tehdä niin.

Markkinoilla on monia, joista valita, mutta niiden tarjoamien turvallisuustasojen ja käyttäjien tarjoamien kaupankäyntimahdollisuuksien välillä on suuri ero. Tällä sivulla keskustelemme kryptovaluuttaliiketoiminnan turvallisimmista välittäjistä, joten tiedät mitä käyttää.

Miksi turvallisuus on tärkeää välittäjien suhteen??

Paljon kuin pankki, sinun pitäisi aina etsiä turvallisinta bitcoin-välittäjää, jonka voit. Tämä johtuu siitä, että samalla tavoin kuin pankki, kryptovaluutta-välittäjä huolehtii varoista, jotka voitaisiin arvostaa satoina tai jopa tuhansina. Sinänsä viimeinen asia, jonka haluat kokea, on kirjautua sisään kryptovaluuttasi välittäjään jonain päivänä saadaksesi tietää, että kaikki omaisuutesi on varastettu.

Valitettavasti pelkästään viimeisten 12 kuukauden aikana tästä on ollut useita esimerkkejä. Joissakin tapauksissa varat vaihdettiin. Toisissa maissa kauppiaat menettivät huomattavia summia. Jopa kaikkein turvallisimmilla välittäjillä tämä voi silti tapahtua, mutta tämän tapahtumisen todennäköisyys vähenee paljon enemmän. Paras neuvo, jonka voimme antaa sinulle, on käyttää kryptovaluutta-lompakkoa, koska nämä ovat paljon turvallisempia. Yhden turvallisimman bitcoin-välittäjän löytäminen on kuitenkin ainakin hyvä alku.

Viisi parasta suojattua kryptovaluutta-välittäjää

Siksi kysytään, mitkä ovat turvallisimmat kryptovaluutta-välittäjät? Tässä osassa olemme koonneet luettelon niistä, joiden mielestämme meillä on parhaat turvatoimet ja kokemus liiketoiminnasta.

eToro

eToro on todennäköisesti tunnetuin merkki kryptovaluutta-välitystoiminnassa. Alun perin erikoistunut bitcoin-CFD: t, foorumi on laajentanut toimintaansa paljon ja tarjoaa monenlaisia ​​tapoja käydä kauppaa kryptovaluuttavaroilla.

Voit lukea tyhjentävän eToro-arvostelu täällä Cryptimissä.

Osa syystä he ovat päässeet nykyiseen sijaintiinsa tiukkojen turvatoimien avulla, jotka ovat tehneet heistä kokeilun ja luotettavan alustan kauppiaiden käyttöön. Palomuurien ja tietojen salauksen käyttö on yksi tapa, jolla he suorittavat tämän, kun taas kaksitekijäinen todennus (“2FA”) tarjoaa vyö- ja aaltosuojaustilejä tileille. Lisäksi niitä säätelevät ylimmän tason finanssiviranomaiset ja ne ovat arvostettu nimi yrityksessä.

Älykkyysosamäärä vaihtoehto

IQ Option on useita palkintoja voittanut kryptovaluutta -välittäjä, ja niitä pidetään yhtenä markkinoiden turvallisimmista välittäjistä. Sen lisäksi, että ne tarjoavat tiukan KYC-menettelyn lennolle tullessa ja sallivat sinun tehdä tilistäsi niin yksityisen kuin haluat, ne tarjoavat säännöllisesti kauppiaille oppaita kaikenlaisista asioista – mukaan lukien turvallisuus. He myös tarjoavat kahden tekijän todennuksen muiden tilin suojausasetusten joukossa, jotka varmistavat, että henkilötietojasi ja omaisuuttasi ei koskaan vaaranneta. 40 000 000 rekisteröitynyttä käyttäjää voi todistaa luotettavuutensa, jonka CySEC (Cyprus Securities and Exchange Commission) ja FSA (Seychelles Financial Services Authority) takaavat..

Plus500

Tämä Isossa-Britanniassa toimiva yritys tarjoaa kauppiaille mahdollisuuden valita yli 2000 rahoitusinstrumenttia. Nämä ovat erikoistunut yritys bitcoin-CFD: t ja heillä on ollut lupa tehdä niin British Financial Regulatorin (FCA) myöntämän lisenssin ansiosta. He paljastavat kaikki taloudelliset tiedot ja ovat julkisesti noteerattu yritys Lontoon pörssissä. Sinänsä kaikki, mikä tapahtuu heidän alustansa kulissien takana, on julkista tietoa, joten voit varmistaa, ettei mitään odottamatonta tapahdu.

Financial Conduct Authorityn asiakkaan rahasääntöjen mukaisesti kaikki käyttäjien varat pidetään erillään yrityksistä, joten varat ovat aina suojattuja riippumatta siitä, mitä välittäjälle itselle tapahtuu. Tämän ansiosta he ovat saavuttaneet yhden korkeimmista käyttäjien luokituksista sekä Google Playssa että Apple App Storessa.

XTB

XTB tarjoaa neljä lisenssiä, FCA (UK), CySec (Kypros), KNF (Puola), IFSC (Belize), ja sillä on toimistoja ympäri maailmaa. Tämä on heidän ensimmäinen turvallisuustakuutaan, koska heitä valvotaan hyvin ja heillä on fyysinen olento, jonka takia ajoaan. He käyttävät myös suojattua SSL-yhteyttä, ja Mads Mikkelson tukee heitä julkkisten kanssa lisätäkseen tuotemerkkinsä uskottavuutta..

Coinmama

Coinmama on yksi yrityksen vanhimmista kryptovaluutta-välittäjistä, ja se, että he ovat kestäneet ajan testin, on ensimmäinen osoitus siitä, että ne ovat luotettavia, koska tuhannet käyttäjät ovat jo kokeilleet ja luottaneet niihin. Vaikka ne tarjoavat nopeutetun vahvistuksen, joka kestää vain muutaman minuutin, se varmistaa suojan petoksilta ja pitää tilisi turvassa. He lupaavat korkeimmat turvallisuus- ja tietosuojastandardit, ja juuri tämän saat heiltä.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me