Faktat ovat: Bitcoin ja Blockchain täällä pysyä

Aivan kuten tiede – bitcoin ja blockchain eivät välitä tunteistasi. He ovat täällä pysyäkseen isolla tavalla.

Huolimatta näennäisesti lähes syklisistä tuomiopäivän skenaarioista, jotka bitcoinin eniten äänekkäät tekijät ovat esittäneet, asian onnellinen tosiasia on, että sekä bitcoin että blockchain eivät ole vielä heikentyneet. Siitä, mitä aiemmin mainostettiin villitysna ja nyt kuplana, tulee lopulta vain jokaisen arjen varmuus.

Bitcoinin käyttöönotto on kiipeä sen kynnyksestä lähtien vähän yli vuosikymmen sitten. Koko maat pyrkivät luomaan paremman infrastruktuurin ja suotuisan lainsäädännön. Uudet käyttäjät ja kokeneet ammattilaiset löytävät mukavuutta näytön lämpimästä hehkusta heidän sisäänkirjautumisen yhteydessä Bitvavo tai minkä tahansa muun suosituimman vaihtoalustan tilit. Kun numerot ja kaaviot valuvat uutissyötteistämme ja sosiaalinen media pumppaa lähes 20 bitcoiniin liittyvää viestiä minuutissa – on käynyt selväksi, että maailma omaksuu mielellään sekä bitcoinin että blockchainin elämäämme. Ja rehellisesti sanottuna – olemme innoissamme.

Bitcoin: Rahoitusinfrastruktuuri, jota olemme odottaneet

Ylityöt, bitcoin on osoittautunut vakaana ja globaalisti provosoivana markkinoida. Hyödykkeenä bitcoin tarjoaa arvovaraston, joka muistuttaa läheisesti kullan arvoa – loistava suojaus riskien pienentämiseksi ja hyödyke, jota ei voida manipuloida tai tuottaa keinotekoisesti. Valuuttana se tuo valtiosta riippumattoman, täysin hajautetun ja ainutlaatuisen rajattoman maksujärjestelmän. Vaikka se on paikallisen sääntelyn alainen, ja se voidaan alistaa hallituksen valvonnalle, kuten kasvaa KYC-protokolla Digitaalivaluutta on edelleen säilyttänyt lähes kaikki tärkeimmät ideologiansa ja periaatteensa.

Pohjimmiltaan bitcoin on tuonut maailmalle toteuttamiskelpoisen vaihtoehdon ylikuormittaville hallituksille ja ylikulutetuille, liian paisutetuille, fiat-järjestelmille. Mikä on aivan liian usein tuhonnut maailmanlaajuista väestöä. Luodaan sellainen, josta on tullut ruumiillistuma demokraattisesta valvontakehyksestä, libertarististen menojen taiteesta ja aidosti avoimesta rahoitusjärjestelmästä, jota melkein kaikki poliittiset ideologiat ovat kaipaaneet kaupan tuloutumisen jälkeen. Antaa vähän toivoa kaikille, jotka viettävät valveillaolonsa ajatellen talousuudistuksia ja globaalia rahoitusta.

Vaikka pakottavat sanamuodot saavat sinut toistaiseksi, tosiasiat ovat, että pelkästään bitcoinilla on 6 miljardin dollarin arvo päivittäisiä verkkotapahtumia. Maailmanlaajuisesti on yli 101 miljoonaa kryptovaluutan käyttäjää. Tästä vuodesta lähtien bitcoin on ylittänyt monet vanhimmista vanhoista markkinoista. Ja ehkä yksi vakuuttavimmista bitcoin-tilastoista – se voi vähentää 30% kustannuksista, jotka liittyvät keskuspankin infrastruktuuriin meneviin. Totuus on, että kryptovaluutta on nopeampaa, turvallisempaa ja halvempaa kuin keskitetyt pankkijärjestelmät.

Blockchain tarjoaa enemmän kuin vain DLT

Lohkoketjun hyödyllisyyttä ei voida aliarvioida. Mikä on todellakin rohkea lausunto, mutta joka tulee ajan myötä yhä ilmeisemmäksi. Blockchain on toiminnallinen yksikkö bitcoinien luotettavien pääkirjajärjestelmien takana. Se on, miten validoidut tapahtumat kirjataan ja miten nämä tiedot julkistetaan. Tekee melkein mahdottomaksi kopioida tai väärentää. Tiedät tarkalleen, mihin rahasi menevät, mihin ne menevät ja miten koko järjestelmä toimii.

Tällainen kirjanpitotapa on uskomattoman hyödyllinen lukemattomissa eri sovelluksissa. Sitä voidaan käyttää melkein kaikilla kalliilla aloilla terveydenhuollosta kuljetukseen ja jalostukseen. Blockchain-tekniikan ja esineiden internetin välinen yhteys on valmis mullistamaan elämäntapamme täysin. Tapa, jolla ajattelemme elämistä. Pienemmät kustannukset, turvallisuuden edistäminen ja etusijalle ennen kaikkea nopeus, avoimuus ja tehokkuus.

Blockchain-tekniikan käyttöönotto voisi säästää perinteisiä rahoitusorganisaatioita 12 miljardia dollaria vuodessa. Puhumattakaan riidoista, jotka se voisi pelastaa yhteiskunnan. Asiat, kuten vuoden 2008 subprime-asuntolainan kriisi ja sen luoneet tapahtumat, ovat täysin vanhentuneita. Ei enää koskaan nähdä. Se poistaa syrjinnän ja epäoikeudenmukaisuuden tilin luomisesta, luotonantokäytännöistä ja sopimusten muodostamisesta.

Lue myös: Bitcoin-hinta-analyysi: BTC uudistaa nousutrendin $ 15,000 Beckonina

Mitä se tarkoittaa tulevaisuutta varten

Mitä kaikki tarkoittaa tulevaisuudessa? No, luultavasti ei paljon merkittävämpää kuin se kaikki pitää sisällään huomenna. Se tarkoittaa, että olemme jo siirtäneet suurimman esteen globaalin ja aidosti demokraattisen rahoitusjärjestelmän luomiselle. Tosiasia, jota on lähes mahdotonta väittää. Se on täällä, se auttaa miljoonia luomaan paremman taloudellisen turvallisuuden maailmanlaajuisesti, käsittelemään sitä.

Realistisesti ottaen salauksen jatkuva käyttöönotto voisi todellakin olla valoisampi tulevaisuus kaikille, mutta luettelo tavoista, joilla bitcoinin ja blockchainin käyttöönotto voi muuttaa elämäämme parempaan, ylittää selvästi tämän nöyrän artikkelin sanarajan. Se, mitä on helppo nähdä ja joka selittää hyvin vähän, on se tosiasia, että lasikatto on murtunut. Pandoran laatikko on auki, etkä voi laittaa hammastahnaa takaisin putkeen. Bitcoin on täällä jäädäkseen, blockchain tuli pelaamaan. Ja olemme kaikki vähän bettejä

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me